Γευστικό ταξίδι στο Ν. Αιγαίο

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest

Με αφορμή τη διάκριση της Περιφέρειας  Ν.Αιγαίου ως Γαστρονομικής Περιφέρειας της Ευρώπης για το 2019,ξεκινάει ένα γευστικό  ταξίδι στην Ελλάδα με το πλούτο των προϊόντων και των τοπικών συνταγών της Ρόδου, της Σύρου, της Νάξου της Σαντορίνης και των άλλων νησιών.

Το Balcony Restaurant & Bar με συνδιοργανωτές το Ινστιτούτο Ελληνικού Διατροφικού Πολιτισμού & Γαστρονομίας , τη ΛΕΣΧΗ Αρχιμαγειρων Δωδεκανησου &κυκλαδων και τον Foodme Οδηγός Φαγητού σας περιμένει από Δευτέρα 30 Ιανουαρίου έως Κυριακή 5 Φεβρουαρίου σε ένα γευστικό ταξίδι με μενού από προϊόντα παραγωγών μας Ν. Αιγαίου!

Ο executive chef Νίκος Φωτιάδης με τη συνεργασία των Θανάση Ανδριτσόπουλου, Μαρίας Διακάκη, Λίνας Φουρνιστάκη,και του Μιχάλη Γεωργουδιού(Τσίμα) θα μας ταξιδέψουν με κάθε πιρουνιά στα νησιά των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου.

Εστιατόριο Balcony Restaurant & Bar . Βεΐκου 1 Κουκάκι. Τηλ για πληροφορίες και κρατήσεις :211 411 84 37

mood_bad
  • Κανένα σχόλιο ακόμα.
  • chat
    Πρόσθεσε ένα σχόλιο

    Πρόσφατα άρθρα

    Από τα προσφυγικά camps στο δικό τους καφέ – μπαρ στη Θεσσαλονίκη

    Μια ωραία ιστορία ανοίγει τις πόρτες της από αυτή την Κυριακή στη γειτονιά της Ολύμπου. Ο Αλή και ο Μαχμούντ, μετανάστης από την Αλγερία και πρόσφυγας από τη Συρία αντίστοιχα, ένωσαν

    Περισσότερα »

    Η Ολλανδία καλύπτει τις στάσεις λεωφορείων με εκατοντάδες φυτά ως δώρο προς τις μέλισσες(video)

    Οι οροφές εκατοντάδων στάσεων λεωφορείου έχουν καλυφθεί με φυτά ως ένα δώρο προς τον πληθυσμό των μελισσών σε μια πόλη της Ολλανδίας. Συγκεκριμένα 317 στάσεις

    Περισσότερα »

    Συνταγή για Φανουρόπιτα

    Δύο μέρες πριν τη μεγάλη γιορτή του Αγίου Φανουρίου δημοσιεύουμε τη συνταγή του αγαπημένου μας Μερκούρη Αρφαρά!   ΥΛΙΚΑ 1 κούπα σπορέλαιο 3 κούπες αλεύρι

    Περισσότερα »