Γευστικό ταξίδι στο Ν. Αιγαίο

Με αφορμή τη διάκριση της Περιφέρειας  Ν.Αιγαίου ως Γαστρονομικής Περιφέρειας της Ευρώπης για το 2019,ξεκινάει ένα γευστικό  ταξίδι στην Ελλάδα με το πλούτο των προϊόντων και των τοπικών συνταγών της Ρόδου, της Σύρου, της Νάξου της Σαντορίνης και των άλλων νησιών.

Το Balcony Restaurant & Bar με συνδιοργανωτές το Ινστιτούτο Ελληνικού Διατροφικού Πολιτισμού & Γαστρονομίας , τη ΛΕΣΧΗ Αρχιμαγειρων Δωδεκανησου &κυκλαδων και τον Foodme Οδηγός Φαγητού σας περιμένει από Δευτέρα 30 Ιανουαρίου έως Κυριακή 5 Φεβρουαρίου σε ένα γευστικό ταξίδι με μενού από προϊόντα παραγωγών μας Ν. Αιγαίου!

Ο executive chef Νίκος Φωτιάδης με τη συνεργασία των Θανάση Ανδριτσόπουλου, Μαρίας Διακάκη, Λίνας Φουρνιστάκη,και του Μιχάλη Γεωργουδιού(Τσίμα) θα μας ταξιδέψουν με κάθε πιρουνιά στα νησιά των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου.

Εστιατόριο Balcony Restaurant & Bar . Βεΐκου 1 Κουκάκι. Τηλ για πληροφορίες και κρατήσεις :211 411 84 37

Spread the love