Γευστικό ταξίδι στο Ν. Αιγαίο

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest

Με αφορμή τη διάκριση της Περιφέρειας  Ν.Αιγαίου ως Γαστρονομικής Περιφέρειας της Ευρώπης για το 2019,ξεκινάει ένα γευστικό  ταξίδι στην Ελλάδα με το πλούτο των προϊόντων και των τοπικών συνταγών της Ρόδου, της Σύρου, της Νάξου της Σαντορίνης και των άλλων νησιών.

Το Balcony Restaurant & Bar με συνδιοργανωτές το Ινστιτούτο Ελληνικού Διατροφικού Πολιτισμού & Γαστρονομίας , τη ΛΕΣΧΗ Αρχιμαγειρων Δωδεκανησου &κυκλαδων και τον Foodme Οδηγός Φαγητού σας περιμένει από Δευτέρα 30 Ιανουαρίου έως Κυριακή 5 Φεβρουαρίου σε ένα γευστικό ταξίδι με μενού από προϊόντα παραγωγών μας Ν. Αιγαίου!

Ο executive chef Νίκος Φωτιάδης με τη συνεργασία των Θανάση Ανδριτσόπουλου, Μαρίας Διακάκη, Λίνας Φουρνιστάκη,και του Μιχάλη Γεωργουδιού(Τσίμα) θα μας ταξιδέψουν με κάθε πιρουνιά στα νησιά των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου.

Εστιατόριο Balcony Restaurant & Bar . Βεΐκου 1 Κουκάκι. Τηλ για πληροφορίες και κρατήσεις :211 411 84 37

mood_bad
  • Κανένα σχόλιο ακόμα.
  • chat
    Πρόσθεσε ένα σχόλιο

    Πρόσφατα άρθρα

    Μέλι με κανέλα :Ο απόλυτος συνδυασμός για τον οργανισμό

    Το μέλι και η κανέλα είναι από τα πολυτιμότερα, θρεπτικότερα και υγιεινά τρόφιμα. Ο συνδυασμός τους αποτελεί αποτελεσματικό φάρμακο για όλα τα είδη ασθενειών!!! Δίνουν

    Περισσότερα »

    Σουντζουκάκια από φάβα

    Τα πιο νόστιμα σουτζουκάκια από φάβα , δια χειρός chef Ευαγγελίας Φωτεινιά. Υλικά 300γρ φάβα 1 λίτρο νερό, 1 μέτριο καρότο, 1 μέτριο κρεμμύδι, 80γρ

    Περισσότερα »

    Το κρασοτύρι Κω εντάχθηκε στη Κομισιόν ως προϊόν Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης

    Το τυρί της πόσιας ή αλλιώς το κρασοτύρι της Κω, είναι ένα λευκό τυρί από πρόβειο ή κατσικίσιο γάλα, που βαπτίζεται και ωριμάζει στην οινολάσπη.

    Περισσότερα »

    Νέος νόμος στην Ιταλία:Φαγητά που περισσεύουν θα πηγαίνουν σε κόσμο που έχει ανάγκη, όχι στα σκουπίδια!

    Σε μια σειρά από πρωτοβουλίες για το τέλος της σπατάλης φαγητού, η Ιταλία ψήφισε νόμο ώστε το φαγητό που περισσεύει από τις επιχειρήσεις να δωρίζεται σε φιλανθρωπικές οργανώσεις αντί να καταλήγει στα σκουπίδια. Τα

    Περισσότερα »