Το Γαστρονομικό Blog του Foodme είναι εδώ!

Συνταγές, εκδηλώσεις, τοπικοί παραγωγοί, παρουσίαση chef και γαστρονομικά νέα!

Βραβείο πήρε ροδίτικο λάδι σε διεθνή διαγωνισμό

Όταν τον Απρίλιο ο επιχειρηματίας Σταύρος Κάλλας από το Θεολόγο της Ρόδου, έδινε συνέντευξη στη «Ροδιακή» για την επιχείρηση “ΝΑΤURA RODOS SHOP” που διατηρεί μαζί με τον αδελφό του Γιώργο…

Η Κως αλλιώς… γαστρονομιΚΩΣ

Η 4η Γιορτή Γαστρονομίας και Τοπικών προϊόντων είναι πλέον θεσμός για την Κω. Στις  5 Αυγούστου στη Μαρίνα της Κω και στις 26  Αυγούστου στο λιμάνι της Καρδάμαινας, οι κάτοικοι …

Οινογαστρονομική βραδιά στη Λέρο

Στο πλαίσιο των δράσεων για την ανάδειξη της γαστρονομικής ταυτότητας της Λέρου, ο Εμπορικός Σύλλογος σε συνεργασία και υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου διοργανώνει οινογαστρονομική βραδιά την Κυριακή 29…

Λουκούμι Ρόδου απο τα Χειρομύλια με μπουκίτσες κοτόπουλο, ντοματίνια και κόκκινο βασιλικό

Συνταγή με παραδοσιακά τοπικά προϊόντα Ρόδου δια χειρός chef Γιώργου Φραντζή. Το “λουκούμι” είναι το παραδοσιακό φρέσκο χυλοπιτάκι της Ρόδου που φτιάχνεται με αλεύρι ολικής άλεσης από τα “Χειρομύλια” τη…

Νικητής ο Ροδίτης Ραφαήλ Τσακίρης στο «Hell’s Kitchen»

Ο Ροδίτης Ραφαήλ Τσακίρης είναι ο νικητής του τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής του Ant1 “Hell’s Kitchen” που ολοκληρώθηκε το βράδυ της περασμένης Κυριακής!«Θεωρώ πως ακόμα και η ήττα, είναι μία καινούρια…

4ο Φεστιβάλ Ποντιακών Εδεσμάτων στη Ρόδο

Ο Σύλλογος Ποντίων Ρόδου «Ο Διγενής» διοργανώνει και προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου στο 4ο Φεστιβάλ Ποντιακών Εδεσμάτων, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Ιουνίου 2018 στις 7:30 μ.μ., στο πάρκο Ροδίνι.…

Γιατί η σαρδέλα θεωρείται υπερτροφή

Η σαρδέλα, το φθηνό αφρόψαρο, θεωρείται υπερτροφή, γι’ αυτό κερδίζει επάξια μια καλή θέση στην εβδομαδιαία λίστα του σούπερ μάρκετ. Η σαρδέλα, ως ζωϊκή τροφή, μας παρέχει πρωτεΐνη υψηλής βιολογικής αξίας.…