Ελληνικά μαγαζιά στο εξωτερικό
Foodme Guide

PittaBun: η κορυφαία πίτα με απ’όλα (όλα όμως, μέχρι και μουσακά!) βρίσκεται στο Λονδίνο

Η ομάδα του Funky Gourmet δημιούργησε το δεύτερο μαγαζί της στη βρετανική πρωτεύουσα και εκτινάσσει την έννοια «σουβλάκι» σε ευφάνταστες σφαίρες. Ο γευστικός εποικισμός του

Περισσότερα »
Νοέ 12
PittaBun: η κορυφαία πίτα με απ’όλα (όλα όμως, μέχρι και μουσακά!) βρίσκεται στο Λονδίνο

Η ομάδα του Funky Gourmet δημιούργησε το δεύτερο μαγαζί της στη βρετανική πρωτεύουσα…

Νοέ 11
Παραδοσιακά Συμιακά ακούμια με ζάχαρη και κανέλα

Παραδοσιακή συνταγή απο τον chef  Γιώργο Μαρκάκη ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΑΚΟΥΜΙΑ 1 κιλό αλεύρι 200…

Νοέ 07
Ο Chef Μιχάλης Γεωργουδιός – Τσίμας – μιλάει στο Foodme.gr

Με καταγωγή από τη Σύμη  το μικρό  νησί με την ιδιαίτερη ομορφιά και αρχιτεκτονική…

Νοέ 06
«Let’s go, let’s eat!» στη Ρόδο από τη Ρωσική τηλεόραση!

Πηγή : rodiaki.gr Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου…

Νοέ 04
Δράσεις του πρωτογενούς τομέα της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για το έτος 2020

Στην έγκριση των δράσεων της Περιφέρειας στον Πρωτογενή Τομέα για το 2020, προέβη το…

Νοέ 01
Παγκόσμια Ημέρα Vegan – Ποιος είναι όμως ο «Πατέρας» της Χορτοφαγίας

Ο Ντόναλντ Γουάτσον ήταν υπερασπιστής των  δικαιωμάτων των ζώων στη Βρετανία.…

Οκτ 28
Τα ταπεινά φαγητά της Κατοχής!Το “μάνα” εξ ουρανού που έσωσε χιλιάδες Έλληνες

Πώς οι Έλληνες προσπάθησαν να επιβιώσουν την πιο ζοφερή περίοδο του 20 ου αιώνα! Το…

Οκτ 23
Κοπανάκι κοτόπουλο με λιαστή ντομάτα , λουίζα , τσάι του βουνού και μπύρα

Συνταγή από τον chef Γιώργο Φραντζή. Προϊόντα από τον παραγωγό μας Μιχάλη Δραμουντανή…

Οκτ 22
Παγκόσμια ημέρα ζυμαρικών: Δεκάδες εστιατόρια συμμετέχουν στο Φεστιβάλ Al Dente”Video”

Η 25η Οκτωβρίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών. Δεκάδες εστιατόρια σε όλον τον…

Οκτ 14
Ιπποκράτης: Η θεωρία των 4 γεύσεων – Γλυκό, πικρό, αλμυρό, ξινό

  Η Θεωρία των 4 γεύσεων ανήκει στον μέγα γιατρό Ιπποκράτη. Ο Ιπποκράτης έχει…

Οκτ 12
Αβγά : μυστικά, τρόποι μαγειρέματος και οφέλη

Giorgos Tsoulis Είμαι σίγουρος ότι πολλοί από εσάς, όπως και εγώ, λατρεύετε τα αυγά. …

Οκτ 04
Φακές με ρύζι – φακόρυζο- παραδοσιακό πιάτο Χάλκης

Υλικά  350 γρ.φακές 250 γρ.ρύζι 4 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 φύλλο δάφνη 1 σκελίδα σκόρδο…

Σεπ 08
Σουτζουκάκια του Μερακλή

Συνταγή από τον chef Γιώργο Φραντζή Υλικά  για 4 άτομα 400 γρμ κιμάς βοδινός 400 γρμ…

Σεπ 06
Γιορτή του ξεροτήγανου στην Αμοργό

Το ξεροτήγανο είναι το παραδοσιακό γλύκισμα της Αμοργού – χρησιμοποιείται επίσης σε…

Σεπ 04
Από τα προσφυγικά camps στο δικό τους καφέ – μπαρ στη Θεσσαλονίκη

Μια ωραία ιστορία ανοίγει τις πόρτες της από αυτή την Κυριακή στη γειτονιά της…