Cookies με κακάο δια χειρός chef Στράτου Ιωσηφέλλη

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest

Cookies με κακάο εύκολα και γρήγορα από τον chef Στράτο Ιωσηφέλλη 

Υλικά

Ζάχαρη 100 gr

Βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 200 gr

Αλεύρι 250 gr
 
Κακάο 50 gr 

Αυγό  1 τμχ 

Αλάτι 1 πρέζα 

Λευκή σοκολάτα σε σταγόνες 100 gr 

Τρόπος Εκτέλεσης

Για τη βάση σοκολάτας

Βάζουμε σε μπασίνα το κακάο, την ζάχαρη , το βούτυρο και τα υπόλοιπα υλικά και με το χέρι τα ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν .

Προσθέτουμε και τις σταγόνες λευκής σοκολάτας και τις ενσωματώνουμε.

Βάζουμε σε ταψί λαδόκολλα και ξεκινάμε να κάνουμε μπαλάκια με το χέρι μας περίπου στα 25 gr το καθένα και τα πατάμε λίγο στο κέντρο με την παλάμη μας.

Ψήνουμε  σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 12 -15 λεπτά .

Καλή επιτυχία και καλή απόλαυση!

Στράτος Ιωσηφέλλης 

www,stratosiosifellis.com

mood_bad
  • Κανένα σχόλιο ακόμα.
  • Πρόσθεσε ένα σχόλιο

    Πρόσφατα άρθρα

    Ρεβιθάδα χυλωμένη σαν από σιφνέικο τσικάλι. Δια χειρός chef Γεωργίας Κουτσούκου

    Την συνταγή μας στέλνει η chef Γεωργία Κουτσούκου  που είχε δημοσιευθεί στο http://www.bostanistas.gr/ “Είμαι από τους ανθρώπους που απολαμβάνω την ταξιδιωτική διαδρομή. Μου αρέσει να

    Περισσότερα »

    Λέρος.Ο ιδανικός ποδηλατικός προορισμός για τους λάτρεις του αθλήματος

    Για όσους αγαπούν το ποδήλατο, η Λέρος είναι ένας ιδανικός προορισμός για τους λάτρεις του συγκεκριμένου αθλήματος. Ο ιδιαίτερα δραστήριος Ποδηλατικός Σύλλογος Λέρου, έχει αναλάβει

    Περισσότερα »

    Σπλήνα μοσχαρίσια γεμιστή Λέρου δια χειρός chef Νικόλαου Σιφουνιού

    Στην Λέρο σε αυτόν τον γαστριμαργικό παράδεισο , η δύναμη και η απλότητα της αυθεντικής κουζίνας κυριαρχεί σε όλες τις συνταγές. Ταξιδεύουμε στις καταγάλανες θάλασσες

    Περισσότερα »

    Ρόδος!Το άλλο νησί της ομορφιάς(l’ autre île de Beauté).Αφιέρωμα- ύμνος- από Γάλλους δημοσιογράφους

    Ένα αφιέρωμα που υμνεί την Ρόδο και τους κατοίκους της έκανε ο Γάλλος δημοσιογράφος Loïc Chenevas – Paule στην περιφερειακή ημερήσια εφημερίδα “La Provence” με

    Περισσότερα »

    Μελιτζανοσαλάτα σε φρυγανισμένο ψωμί με μαρμελάδα κόκκινης πιπεριάς και τυρί φέτα.Δια χειρός chef Δημήτρη Κουλλιά

    Μελιτζάνα αγάπη μου! Όποιος δεν έχει γευθεί το κηπευτικό που αποτελεί  ασπίδα του οργανισμού μας και συγκαταλέγεται στην dream team  της διατροφής μας απλά…χάνει! Στα

    Περισσότερα »