Διαγωνισμός μαγειρικής την Κυριακή στα Μάσσαρι

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest

Για 3η συνεχόμενη χρονιά ο Σύλλογος Γυναικών «Οι Μασσαρενές» με την τουριστική σχολή ANKO διοργανώνουν τον 3ο Διαγωνισμό Μαγειρικής,

Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους καταξιωμένοι Chef και καθηγητές της σχολής ως κριτική επιτροπή και θα συμμετάσχουν ως διαγωνιζόμενες γυναίκες και της Μαλώνας.

Guest star: Μάγκι Ταμπακάκη και ο chef Mανόλης Παπουτσάκης.

Όλες οι διαγωνιζόμενες θα παρουσιάσουν τα πιάτα τους στην κριτική επιτροπή και στο κοινό που θα παρευρεθεί.
Οι συμμετέχοντες θα επιλέξουν να διαγωνιστούν σε μια από τις τρεις κατηγορίες:
1.Κυρίως γεύμα 2. Κρύο πιάτο 3. Γλυκό.

Στα τρία καλύτερα πιάτα που θα επιλεχθούν από την κριτική επιτροπή θα δοθούν βραβεία και δώρα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στις 12:00 το μεσημέρι στην πλατεία του χωριού όπου θα παρουσιαστούν όλες οι γεύσεις.

Ο σύλλογος θα παρέχει κέρασμα στους παρευρισκόμενους ενώ παράλληλα θα υπάρχει ζωντανή μουσική και χορός.

Οι υποψηφιότητες δηλώνονται στο Σύλλογο Γυναικών «Οι Μασσαρενές» μέχρι την Παρασκευή 22/2.
Υπευθ. Επικοινωνίας: Σταματία Κουρζακη 6955676014, Ευαγγελία Αβδελή 6985710022.
Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του ΔΟΠΑΡ και της Ομοσπονδίας Συλλόγων.

Πηγή : rodiaki.gr

 

mood_bad
  • Κανένα σχόλιο ακόμα.
  • Πρόσθεσε ένα σχόλιο

    Πρόσφατα άρθρα

    Ρόδος!Το άλλο νησί της ομορφιάς(l’ autre île de Beauté).Αφιέρωμα- ύμνος- από Γάλλους δημοσιογράφους

    Ένα αφιέρωμα που υμνεί την Ρόδο και τους κατοίκους της έκανε ο Γάλλος δημοσιογράφος Loïc Chenevas – Paule στην περιφερειακή ημερήσια εφημερίδα “La Provence” με

    Περισσότερα »

    Μελιτζανοσαλάτα σε φρυγανισμένο ψωμί με μαρμελάδα κόκκινης πιπεριάς και τυρί φέτα.Δια χειρός chef Δημήτρη Κουλλιά

    Μελιτζάνα αγάπη μου! Όποιος δεν έχει γευθεί το κηπευτικό που αποτελεί  ασπίδα του οργανισμού μας και συγκαταλέγεται στην dream team  της διατροφής μας απλά…χάνει! Στα

    Περισσότερα »

    Καρδιά μάλαμα η Κάσος

    Ένα ταξίδι στην Κάσο ειναι ένα ταξίδι στον χρόνο που δεν την έχει αγγίξει. Μας δίνει την ευκαιρία να ανακαλύψουμε την γνησιότητα της.. Τους ανθρώπους,

    Περισσότερα »

    Ροφός στιφάδο δια χειρός chef Γεωργίας Κουτσούκου. Παραδοσιακή συνταγή Σκοπέλου

    Γεύσεις που μας ταξιδεύουν , αρώματα που μας θυμίζουν ελληνικό νησί και θάλασσα. Ο ροφός στιφάδο είναι ένα “γλύκισμα” φαγητό , παραδοσιακό της Σκοπέλου. Η

    Περισσότερα »