Διακρίθηκαν τα κρασιά του κτήματος Τριανταφυλλοπούλου της Κω.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest

To νέο έτος, 2018 ξεκινά δυναμικά, για τα κρασιά του Κτήματος Τριανταφυλλοπούλου της Κω. Διεθνείς διακρίσεις για τη Μαλαγουζιά Sauvignon blanc 2017 και το Δίκαιο Οίνος, Αθήρι Ασύρτικο 2017 τα οπο βραβεύτηκαν με χρυσά μετάλλια στον διεθνή Διαγωνισμό Berliner Wein Trophy 2017.

Η επιβράβευση όλων των προσπαθειών της οικογένειας Τριανταφυλλόπουλου και των συνεργατών του κτήματος έρχεται με διακρίσεις σε έναν από τους πιο σημαντικούς και μεγάλους διεθνείς διαγωνισμούς.  Ο διεθνής διαγωνισμός Κρασιού του Βερολίνου είναι ένας από τους πιο σεβαστούς διαγωνισμούς στον χώρο του κρασιού.

Ο διαγωνισμός αυτός εποπτεύεται από τον OIV (International Organisation of Vine and Wine) ο οποίος είναι ο Διεθνής Οργανισμός Οίνου και Αμπέλου.

Όλα τα βραβευμένα κρασιά θα παρουσιαστούν στους επαγγελματίες, τα ξενοδοχεία, τους φίλους της Ρόδου σε εκδήλωση wine testing, την Τρίτη 27 Μαρτίου, από τις 17.00 έως 21.00 στο ξενοδοχείο Mediterranean.

Πηγή :rodiaki.gr

mood_bad
  • Κανένα σχόλιο ακόμα.
  • Πρόσθεσε ένα σχόλιο

    Πρόσφατα άρθρα

    Ρόδος!Το άλλο νησί της ομορφιάς(l’ autre île de Beauté).Αφιέρωμα- ύμνος- από Γάλλους δημοσιογράφους

    Ένα αφιέρωμα που υμνεί την Ρόδο και τους κατοίκους της έκανε ο Γάλλος δημοσιογράφος Loïc Chenevas – Paule στην περιφερειακή ημερήσια εφημερίδα “La Provence” με

    Περισσότερα »

    Μελιτζανοσαλάτα σε φρυγανισμένο ψωμί με μαρμελάδα κόκκινης πιπεριάς και τυρί φέτα.Δια χειρός chef Δημήτρη Κουλλιά

    Μελιτζάνα αγάπη μου! Όποιος δεν έχει γευθεί το κηπευτικό που αποτελεί  ασπίδα του οργανισμού μας και συγκαταλέγεται στην dream team  της διατροφής μας απλά…χάνει! Στα

    Περισσότερα »

    Καρδιά μάλαμα η Κάσος

    Ένα ταξίδι στην Κάσο ειναι ένα ταξίδι στον χρόνο που δεν την έχει αγγίξει. Μας δίνει την ευκαιρία να ανακαλύψουμε την γνησιότητα της.. Τους ανθρώπους,

    Περισσότερα »

    Ροφός στιφάδο δια χειρός chef Γεωργίας Κουτσούκου. Παραδοσιακή συνταγή Σκοπέλου

    Γεύσεις που μας ταξιδεύουν , αρώματα που μας θυμίζουν ελληνικό νησί και θάλασσα. Ο ροφός στιφάδο είναι ένα “γλύκισμα” φαγητό , παραδοσιακό της Σκοπέλου. Η

    Περισσότερα »