Dikristo ! Χειροποίητα μαχαίρια μαγειρικής,υψηλής αισθητικής και επιδόσεων.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest

 

Η αγάπη για την γαστρονομία, την ποιότητα και τις κατασκευές, δεν άργησαν να αναμειχθούν όλα μαζί και με μαγικό τρόπο να δώσουν στον Στέλιο-Χρήστο Δρακόπουλο (γνωστό κι ως Dikristo) ένα σκοπό ζωής !

Η ιστορία φυσικά δεν ξεκινάει τώρα αλλά προσμετρά ήδη χρόνια επίπονης εργασίας, γνωριμίας με τα πιο σπάνια υλικά και με ειδικούς της τέχνης μέσα από ταξίδια και αναζητήσεις σε όλο το κόσμο.

Ο σκοπός του ήταν πάντα να φτιάχνει μαχαίρια-κόσμημα, μοναδικά στο είδος τους, για chef ,επαγγελματίες,αλλά και ιδιώτες που απλώς θέλουν το καλύτερο.

Έτσι δημιουργήθηκαν τα πρώτα 100% ελληνικά χειροποίητα μαχαίρια μαγειρικής, υψηλής αισθητικής!

Φτιαγμένα προσεκτικά και επιμελώς στο χέρι, με λεπίδες κατασκευασμένες από τα καλύτερα ατσάλια και λαβές από τα πιο εξωτικά και σπάνια υλικά!

Γιατί Dikristo σημαίνει χειροποίητα μαχαίρια μαγειρικής,υψηλής αισθητικής και επιδόσεων.

Στοιχεία επικοινωνίας:
Στέλιος Χρήστος Δρακόπουλος “Dikristo”
Email: [email protected]
Website: www.dikristo.com
FB:  www.facebook.com/dikristo
Instagram: www.instagram.com/dikristo_knives

Foodme.gr

mood_bad
  • Κανένα σχόλιο ακόμα.
  • chat
    Πρόσθεσε ένα σχόλιο

    Πρόσφατα άρθρα

    Μέλι με κανέλα :Ο απόλυτος συνδυασμός για τον οργανισμό

    Το μέλι και η κανέλα είναι από τα πολυτιμότερα, θρεπτικότερα και υγιεινά τρόφιμα. Ο συνδυασμός τους αποτελεί αποτελεσματικό φάρμακο για όλα τα είδη ασθενειών!!! Δίνουν

    Περισσότερα »

    Σουντζουκάκια από φάβα

    Τα πιο νόστιμα σουτζουκάκια από φάβα , δια χειρός chef Ευαγγελίας Φωτεινιά. Υλικά 300γρ φάβα 1 λίτρο νερό, 1 μέτριο καρότο, 1 μέτριο κρεμμύδι, 80γρ

    Περισσότερα »

    Το κρασοτύρι Κω εντάχθηκε στη Κομισιόν ως προϊόν Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης

    Το τυρί της πόσιας ή αλλιώς το κρασοτύρι της Κω, είναι ένα λευκό τυρί από πρόβειο ή κατσικίσιο γάλα, που βαπτίζεται και ωριμάζει στην οινολάσπη.

    Περισσότερα »

    Νέος νόμος στην Ιταλία:Φαγητά που περισσεύουν θα πηγαίνουν σε κόσμο που έχει ανάγκη, όχι στα σκουπίδια!

    Σε μια σειρά από πρωτοβουλίες για το τέλος της σπατάλης φαγητού, η Ιταλία ψήφισε νόμο ώστε το φαγητό που περισσεύει από τις επιχειρήσεις να δωρίζεται σε φιλανθρωπικές οργανώσεις αντί να καταλήγει στα σκουπίδια. Τα

    Περισσότερα »