Δυο χρόνια γιόρτασε το ζαχαροπλαστείο Skoufos

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest

Τα δύο χρόνια λειτουργίας του γιόρτασε ο Skoufos  με πολύ κόσμο χθές  Παρασκευή 26 Μαΐου.Ολοι διασκέδασαν  στο πάρτυ με την dj Δέσπω Μανιά  γεύθηκαν τις νέες γεύσεις και τα εξαιρετικά κεράσματα του ζαχαροπλαστείου και τρείς τυχεροί κληρώθηκαν για δώρα.

Ο Skoufos δημιουργήθηκε απο μία ομάδα επαγγελματιών με πλήρη εξειδίκευση και εμπειρία χρόνων, οι οποίοι τολμούν τις καινοτόμες γεύσεις και τις σύγχρονες τεχνικές, σεβόμενοι πάντα τις παραδόσεις της Ρόδου και της υπόλοιπης Ελλάδας.

Πρόκειται για ένα μοντέρνο χώρο στον οποίο μπορεί κανείς να απολαύσει πλούσιο πρωινό, αλμυρά και γλυκά αρτοσκευάσματα, διαλεχτά σάντουιτς, παραδοσιακά γλυκά επιδόρπια.
Στον Skoufo, σερβίρεται εξαιρετικός καφές, φτιαγμένος από έμπειρους Barista και σερβιρισμένος απο εκπαιδευμένο και ευγενέστατο προσωπικό.

Όλα αυτά τα επιμελούνται οι chef Θεόδωρος και Διαμαντής Βουλής με μεράκι και σεβασμό στην ποιότητα και στις πρώτες ύλες.

Ν. Πλαστήρα 13 – Mαντράκι
Τηλ. 2241029740
f: Skoufos pastry & bakery

mood_bad
  • Κανένα σχόλιο ακόμα.
  • chat
    Πρόσθεσε ένα σχόλιο

    Πρόσφατα άρθρα

    Αλλάζουμε τρόπο σκέψης και πετάμε τα κουκούτσια από τα φρούτα στη γη.Εκεί που ανήκουν

    Μια είδηση που κυκλοφορεί εδώ και λίγο καιρό στο διαδίκτυο και μας βρίσκει θερμούς υποστηρικτές , μας παρακινεί  να μην πετάμε τα κουκούτσια και τους

    Περισσότερα »

    Ελλάδα σ’αγαπώ ποστάρει η Νία Βαρντάλος τρώγοντας λαχταριστή πίτα και διαφημίζει τη χώρα μας σε όλον τον κόσμο

    Τη χώρα μας επέλεξε για άλλη μια φορά για τις διακοπές της η ελληνικής καταγωγής σταρ του Χόλιγουντ, Νία Βαρντάλος. Δεν είναι όμως η μόνη

    Περισσότερα »

    Κασιώτικα ντολμαδάκια συνταγή

    Τα κασιώτικα ντολμαδάκια κερδίζουν τις εντυπώσεις λόγω μεγέθους: είναι τα μικρότερα ντολμαδάκια στον κόσμο. Όμως είναι ονομαστά όχι μόνο ως… μινιατούρες αλλά και για τη

    Περισσότερα »

    Τα κασιώτικα ντολμαδάκια είναι τα μικρότερα, αλλά και τα νοστιμότερα που έχετε δοκιμάσει

    Ο Γιώργος Καντέλης του εστιατορίου «Μπακαλόγατος» μαγειρεύει αυθεντικές συνταγές από το μικροσκοπικό νησί των Δωδεκανήσων  και μιλάει στη Νίκη Μηταρέα! Ενα μικρό νησί με άγρια

    Περισσότερα »

    Δροσερό πλιγούρι θαλασσινών με κόκκινο βασιλικό και δυόσμο

    Συνταγή απο τον chef Γιώργο Μαρκάκη με εξαιρετικά προιόντα Ρόδου. Πλιγούρι απο τον συνεταιρισμό “Οι Απολλωνιάτισσες” και κόκκινο βασιλικό φυσικής καλιέργειας του Μιχάλη Δραμουντανή Υλικά

    Περισσότερα »