Δυο χρόνια γιόρτασε το ζαχαροπλαστείο Skoufos

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest

Τα δύο χρόνια λειτουργίας του γιόρτασε ο Skoufos  με πολύ κόσμο χθές  Παρασκευή 26 Μαΐου.Ολοι διασκέδασαν  στο πάρτυ με την dj Δέσπω Μανιά  γεύθηκαν τις νέες γεύσεις και τα εξαιρετικά κεράσματα του ζαχαροπλαστείου και τρείς τυχεροί κληρώθηκαν για δώρα.

Ο Skoufos δημιουργήθηκε απο μία ομάδα επαγγελματιών με πλήρη εξειδίκευση και εμπειρία χρόνων, οι οποίοι τολμούν τις καινοτόμες γεύσεις και τις σύγχρονες τεχνικές, σεβόμενοι πάντα τις παραδόσεις της Ρόδου και της υπόλοιπης Ελλάδας.

Πρόκειται για ένα μοντέρνο χώρο στον οποίο μπορεί κανείς να απολαύσει πλούσιο πρωινό, αλμυρά και γλυκά αρτοσκευάσματα, διαλεχτά σάντουιτς, παραδοσιακά γλυκά επιδόρπια.
Στον Skoufo, σερβίρεται εξαιρετικός καφές, φτιαγμένος από έμπειρους Barista και σερβιρισμένος απο εκπαιδευμένο και ευγενέστατο προσωπικό.

Όλα αυτά τα επιμελούνται οι chef Θεόδωρος και Διαμαντής Βουλής με μεράκι και σεβασμό στην ποιότητα και στις πρώτες ύλες.

Ν. Πλαστήρα 13 – Mαντράκι
Τηλ. 2241029740
f: Skoufos pastry & bakery

mood_bad
  • Κανένα σχόλιο ακόμα.
  • Πρόσθεσε ένα σχόλιο

    Πρόσφατα άρθρα

    Χοιρινό με πλιγούρι . Παραδοσιακή συνταγή από Κω, δια χειρός chef Ηλία Μαμαλάκη

    Κως το νησί του Ιπποκράτη και του ποδηλάτου! Το τρίτο μεγαλύτερο νησί της Δωδεκανήσου με χρυσές παραλίες , πολλά ενδιαφέροντα μνημεία που μαρτυρούν τη μακρά

    Περισσότερα »

    Χοιρινό με πληγούρι (Ατσούναρος).Παραδοσιακή συνταγή από Κω, δια χειρός chef Ηλία Μαμαλάκη

    Κως το νησί του Ιπποκράτη και του ποδηλάτου! Το τρίτο μεγαλύτερο νησί της Δωδεκανήσου με χρυσές παραλίες , πολλά ενδιαφέροντα μνημεία που μαρτυρούν τη μακρά

    Περισσότερα »

    Φουσκωτή και κολόπια.Παραδοσιακή συνταγή Αντίπαρου της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου από το βιβλίο”Μαεροτσκαλίσματα”

    Ανάμεσα στα κοσμοπολίτικα νησιά της Πάρου και της Νάξου η Αντίπαρος ξεχωρίζει με τον μποέμ χαρακτήρα της και  τη γνήσια  κυκλαδίτικη ομορφιά της . Με

    Περισσότερα »

    Συνταγή από Ρόδο δια χειρός chef Γιώργου Φραντζή. Σουτζουκάκια του “Μερακλή”

    Ρόδος το σμαράγδι του Αιγαίου ! Το νησί που δεν χορταίνουμε όσες φορές και να επισκεφθούμε μιας και είναι γεμάτο όμορφα τοπία, ακρογιαλιές, εντυπωσιακά αρχαιολογικά

    Περισσότερα »

    Χοιρινό με λάχανο και μαραθόσπορο. Συνταγή από Σύρο δια χειρός chef Ευαγγελίας Φωτεινιά

    Σύρος  η αρχόντισσα των Κυκλάδων! Νησί με  πλούσια ιστορία και  αύρα άλλης εποχής πιο ρομαντικής! Επιβλητικά αρχοντικά , γραφικά χωριά, αμμώδεις παραλίες με καταγάλανα νερά,

    Περισσότερα »

    Κατουμάρια.Το παραδοσιακό γλυκό του Καστελλόριζου

    Καστελλόριζο , το ακριτικό μας νησάκι με την μεγάλη ιστορία! Στέκεται περήφανα ανάμεσα σε δύο ηπείρους και μας καλωσορίζει με την ανόθευτη ομορφιά των αναστηλωμένων αρχοντικών

    Περισσότερα »