Ελαιόλαδο Stagona ” Κτήμα Χαλάντα “

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest

Purefarm

by Petros, Fotis & Maria

Νεοφυής οικογενειακή επιχείρηση στον κλάδο της πρωτογενούς ανάπτυξης, με τη γνώση, τη στήριξη και το όραμα από γενεές αγροτών και καλλιεργητών.

Ο Πέτρος, ο Φώτης και η Μαρία συνέχισαν ένα ταξίδι που ξεκίνησαν οι παππούδες τους και οι παππούδες των παππούδων τους. Εφοδιασμένοι με σπουδές, τεχνολογία, μεράκι και πάνω απ’ όλα αγάπη για τη γη.

Κτήμα Χαλάντα

Ο ελαιώνας μας βρίσκεται σε μικρή απόσταση από ένα μικρό παραδοσιακό χωριό του νησιού της Ρόδου, την Ψίνθο, σε υψόμετρο 300μ. Με άφθονη ηλιοφάνεια και ιδανικές κλιματολογικές συνθήκες εξασφαλίζουμε την καλύτερη δυνατή ποιοτική παραγωγή.

Εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο «Stagona»

Μέσα από την κάθε σταγόνα του ελαιολάδου μας αναδεικνύεται και η μοναδικότητά του. Τα ποιοτικά και θρεπτικά χαρακτηριστικά του ελαιολάδου μας αναδεικνύονται μέσα από την ανάμειξη κορωνέικης (60%), μαστοειδής ή τσουνάτης (30%) και θρουμπολιάς (10%) ποικιλίας. Μπορεί κανείς εύκολα να γευθεί και να απολαύσει ταυτόχρονα τα πλούσια αρώματα καθώς και τη βελούδινή του υφή. Γευστικά η ισορροπία μεταξύ του πικρού , του πικάντικου και του φρουτώδους το κάνει ακόμα πιο ξεχωριστό καθώς ο βαθμός παραμένει υψηλός και ισότιμος και στα τρία επίπεδα. Στόχος μας , η ποιότητα αυτή να αναδειχθεί σε ένα υψηλό αισθητικά μπουκάλι . Έμπνευσή μας η διαχρονικότητα και η σοφία γύρω από το δέντρο της ελιάς.

 

Η μικρή οικογενειακή μας μονάδα φροντίζει για την αυστηρή παρακολούθηση όλων των σταδίων ,από την φροντίδα των ελαιώνων μέχρι και την εμφιάλωση του ελαιολάδου σε περιορισμένη ποσότητα των μπουκαλιών , ένα προς ένα αριθμημένο γεγονός που προσθέτει στο ελαιόλαδο την συλλεκτικότητα που του αρμόζει. Με αυτόν τον τρόπο αποτυπώνεται σε κάθε μπουκάλι η προσωπική επαφή μας με κάθε φιάλη ελαιολάδου που φτάνει στα χέρια σας .

mood_bad
 • Κανένα σχόλιο ακόμα.
 • chat
  Πρόσθεσε ένα σχόλιο

  Πρόσφατα άρθρα

  Από τα προσφυγικά camps στο δικό τους καφέ – μπαρ στη Θεσσαλονίκη

  Μια ωραία ιστορία ανοίγει τις πόρτες της από αυτή την Κυριακή στη γειτονιά της Ολύμπου. Ο Αλή και ο Μαχμούντ, μετανάστης από την Αλγερία και πρόσφυγας από τη Συρία αντίστοιχα, ένωσαν

  Περισσότερα »

  Η Ολλανδία καλύπτει τις στάσεις λεωφορείων με εκατοντάδες φυτά ως δώρο προς τις μέλισσες(video)

  Οι οροφές εκατοντάδων στάσεων λεωφορείου έχουν καλυφθεί με φυτά ως ένα δώρο προς τον πληθυσμό των μελισσών σε μια πόλη της Ολλανδίας. Συγκεκριμένα 317 στάσεις

  Περισσότερα »

  Συνταγή για Φανουρόπιτα

  Δύο μέρες πριν τη μεγάλη γιορτή του Αγίου Φανουρίου δημοσιεύουμε τη συνταγή του αγαπημένου μας Μερκούρη Αρφαρά!   ΥΛΙΚΑ 1 κούπα σπορέλαιο 3 κούπες αλεύρι

  Περισσότερα »