Ελαιόλαδο Stagona ” Κτήμα Χαλάντα “

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest

Purefarm

by Petros, Fotis & Maria

Νεοφυής οικογενειακή επιχείρηση στον κλάδο της πρωτογενούς ανάπτυξης, με τη γνώση, τη στήριξη και το όραμα από γενεές αγροτών και καλλιεργητών.

Ο Πέτρος, ο Φώτης και η Μαρία συνέχισαν ένα ταξίδι που ξεκίνησαν οι παππούδες τους και οι παππούδες των παππούδων τους. Εφοδιασμένοι με σπουδές, τεχνολογία, μεράκι και πάνω απ’ όλα αγάπη για τη γη.

Κτήμα Χαλάντα

Ο ελαιώνας μας βρίσκεται σε μικρή απόσταση από ένα μικρό παραδοσιακό χωριό του νησιού της Ρόδου, την Ψίνθο, σε υψόμετρο 300μ. Με άφθονη ηλιοφάνεια και ιδανικές κλιματολογικές συνθήκες εξασφαλίζουμε την καλύτερη δυνατή ποιοτική παραγωγή.

Εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο «Stagona»

Μέσα από την κάθε σταγόνα του ελαιολάδου μας αναδεικνύεται και η μοναδικότητά του. Τα ποιοτικά και θρεπτικά χαρακτηριστικά του ελαιολάδου μας αναδεικνύονται μέσα από την ανάμειξη κορωνέικης (60%), μαστοειδής ή τσουνάτης (30%) και θρουμπολιάς (10%) ποικιλίας. Μπορεί κανείς εύκολα να γευθεί και να απολαύσει ταυτόχρονα τα πλούσια αρώματα καθώς και τη βελούδινή του υφή. Γευστικά η ισορροπία μεταξύ του πικρού , του πικάντικου και του φρουτώδους το κάνει ακόμα πιο ξεχωριστό καθώς ο βαθμός παραμένει υψηλός και ισότιμος και στα τρία επίπεδα. Στόχος μας , η ποιότητα αυτή να αναδειχθεί σε ένα υψηλό αισθητικά μπουκάλι . Έμπνευσή μας η διαχρονικότητα και η σοφία γύρω από το δέντρο της ελιάς.

 

Η μικρή οικογενειακή μας μονάδα φροντίζει για την αυστηρή παρακολούθηση όλων των σταδίων ,από την φροντίδα των ελαιώνων μέχρι και την εμφιάλωση του ελαιολάδου σε περιορισμένη ποσότητα των μπουκαλιών , ένα προς ένα αριθμημένο γεγονός που προσθέτει στο ελαιόλαδο την συλλεκτικότητα που του αρμόζει. Με αυτόν τον τρόπο αποτυπώνεται σε κάθε μπουκάλι η προσωπική επαφή μας με κάθε φιάλη ελαιολάδου που φτάνει στα χέρια σας .

mood_bad
  • Κανένα σχόλιο ακόμα.
  • chat
    Πρόσθεσε ένα σχόλιο

    Πρόσφατα άρθρα

    PittaBun: η κορυφαία πίτα με απ’όλα (όλα όμως, μέχρι και μουσακά!) βρίσκεται στο Λονδίνο

    Η ομάδα του Funky Gourmet δημιούργησε το δεύτερο μαγαζί της στη βρετανική πρωτεύουσα και εκτινάσσει την έννοια «σουβλάκι» σε ευφάνταστες σφαίρες. Ο γευστικός εποικισμός του

    Περισσότερα »

    Δράσεις του πρωτογενούς τομέα της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για το έτος 2020

    Στην έγκριση των δράσεων της Περιφέρειας στον Πρωτογενή Τομέα για το 2020, προέβη το Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου, στη συνεδρίαση της 21ης Οκτωβρίου, μετά από

    Περισσότερα »

    Παγκόσμια Ημέρα Vegan – Ποιος είναι όμως ο «Πατέρας» της Χορτοφαγίας

    Ο Ντόναλντ Γουάτσον ήταν υπερασπιστής των  δικαιωμάτων των ζώων στη Βρετανία. Δημιούργησε τη λέξη vegan και ίδρυσε την «Εταιρία Χορτοφαγίας» (Vegan Society) για να ευαισθητοποιήσει το κοινό της πατρίδας του για τον

    Περισσότερα »

    Τα ταπεινά φαγητά της Κατοχής!Το “μάνα” εξ ουρανού που έσωσε χιλιάδες Έλληνες

    Πώς οι Έλληνες προσπάθησαν να επιβιώσουν την πιο ζοφερή περίοδο του 20 ου αιώνα! Το πρωί της 27ης Απριλίου 1941 τα γερμανικά στρατεύματα εισβάλουν στην

    Περισσότερα »