Ελαιόλαδο Stagona ” Κτήμα Χαλάντα “

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest

Purefarm

by Petros, Fotis & Maria

Νεοφυής οικογενειακή επιχείρηση στον κλάδο της πρωτογενούς ανάπτυξης, με τη γνώση, τη στήριξη και το όραμα από γενεές αγροτών και καλλιεργητών.

Ο Πέτρος, ο Φώτης και η Μαρία συνέχισαν ένα ταξίδι που ξεκίνησαν οι παππούδες τους και οι παππούδες των παππούδων τους. Εφοδιασμένοι με σπουδές, τεχνολογία, μεράκι και πάνω απ’ όλα αγάπη για τη γη.

Κτήμα Χαλάντα

Ο ελαιώνας μας βρίσκεται σε μικρή απόσταση από ένα μικρό παραδοσιακό χωριό του νησιού της Ρόδου, την Ψίνθο, σε υψόμετρο 300μ. Με άφθονη ηλιοφάνεια και ιδανικές κλιματολογικές συνθήκες εξασφαλίζουμε την καλύτερη δυνατή ποιοτική παραγωγή.

Εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο «Stagona»

Μέσα από την κάθε σταγόνα του ελαιολάδου μας αναδεικνύεται και η μοναδικότητά του. Τα ποιοτικά και θρεπτικά χαρακτηριστικά του ελαιολάδου μας αναδεικνύονται μέσα από την ανάμειξη κορωνέικης (60%), μαστοειδής ή τσουνάτης (30%) και θρουμπολιάς (10%) ποικιλίας. Μπορεί κανείς εύκολα να γευθεί και να απολαύσει ταυτόχρονα τα πλούσια αρώματα καθώς και τη βελούδινή του υφή. Γευστικά η ισορροπία μεταξύ του πικρού , του πικάντικου και του φρουτώδους το κάνει ακόμα πιο ξεχωριστό καθώς ο βαθμός παραμένει υψηλός και ισότιμος και στα τρία επίπεδα. Στόχος μας , η ποιότητα αυτή να αναδειχθεί σε ένα υψηλό αισθητικά μπουκάλι . Έμπνευσή μας η διαχρονικότητα και η σοφία γύρω από το δέντρο της ελιάς.

 

Η μικρή οικογενειακή μας μονάδα φροντίζει για την αυστηρή παρακολούθηση όλων των σταδίων ,από την φροντίδα των ελαιώνων μέχρι και την εμφιάλωση του ελαιολάδου σε περιορισμένη ποσότητα των μπουκαλιών , ένα προς ένα αριθμημένο γεγονός που προσθέτει στο ελαιόλαδο την συλλεκτικότητα που του αρμόζει. Με αυτόν τον τρόπο αποτυπώνεται σε κάθε μπουκάλι η προσωπική επαφή μας με κάθε φιάλη ελαιολάδου που φτάνει στα χέρια σας .

mood_bad
  • Κανένα σχόλιο ακόμα.
  • Πρόσθεσε ένα σχόλιο

    Πρόσφατα άρθρα

    Κατουμάρια.Το παραδοσιακό γλυκό του Καστελλόριζου

    Καστελλόριζο , το ακριτικό μας νησάκι με την μεγάλη ιστορία! Στέκεται περήφανα ανάμεσα σε δύο ηπείρους και μας καλωσορίζει με την ανόθευτη ομορφιά των αναστηλωμένων αρχοντικών

    Περισσότερα »

    Φρέσκο καβούρι με dressing μουστάρδας δια χειρός chef Γεωργίας Κουτσούκου

      Κυριολεκτικά μια συνταγή να “γλείφουμε τα δάχτυλά μας. “Αγαπάμε να απολαμβάνουμε καβούρια συνήθως στο νησάκι που κάνουμε διακοπές.. Έχουν εξίσου όμως συγκλονιστική γεύση όταν

    Περισσότερα »

    Κάπαρη γιαχνί από την Σέριφο!

    Σέριφος το νησί με την άγρια ομορφιά! Τόπος με ιδιαίτερη φυσική ομορφιά,πολύ όμορφες παραλίες, θερμά νερά και παλιούς ανεμόμυλους η Σέριφος διαθέτει μια από τις

    Περισσότερα »

    Πατινιώτικη!Η παραδοσιακή πεντανόστιμη τυρόπιτα της Πάτμου

      Πάτμος ,ένας ευλογημένος τόπος! Το Σπήλαιο της Αποκάλυψης, το Μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη Θεολόγου, ο ιστορικός οικισμός της Χώρας συγκαταλέγονται στα Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς

    Περισσότερα »

    Ρεβυθοκεφτέδες Καστελόριζου με σουσάμι

    Καστελλόριζο .Το ακριτικό νησάκι της Δωδεκανήσου που στέκεται περήφανα ανάμεσα σε δύο ηπείρους,μας καλωσορίζει με την ανόθευτη ομορφιά και την αρχοντιά των αναστηλωμένων αρχοντικών του.Ειδυλλιακός

    Περισσότερα »