post-title Ελληνικό Πρωινό για 8η χρονιά στη HORECA 2019 (Live actions)

Ελληνικό Πρωινό για 8η χρονιά στη HORECA 2019 (Live actions)

Αναρτήθηκε από

Ελληνικό Πρωινό για 8η χρονιά στη HORECA 2019 (Live actions)

Με 1100 ξενοδοχεία-μέλη και 41 Πρότυπα Τοπικά Πρωινά, το «Ελληνικό Πρωινό» του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος αποτελεί μια από τις πιο επιτυχημένες και καθιερωμένες πλέον δράσεις όσον αφορά στην προώθηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος μέσα από την ανάδειξη τοπικών προϊόντων και παραδοσιακών συνταγών και τη σύνδεση ξενοδόχων και παραγωγών.

Στο περίπτερο του Ελληνικού Πρωινού (Α18 – Β18 στο Hall 4) οι επισκέπτες θα γευτούν γνήσια ελληνικά προϊόντα από περιοχές όπως η Κάλυμνος, η Ρόδος, η Κως, η Λέρος, η Κρήτη, η Νάξος, η Λέσβος, η Χίος, η Ζάκυνθος, η Φωκίδα, η Ήπειρος, η Χαλκιδική κ.α., και θα ταξιδέψουν τις αισθήσεις τους στις γεύσεις του Ελληνικού Πρωινού, μέσω μιας σειράς δράσεων.

Υπό την καθοδήγηση του διακεκριμένου και πολλαπλώς βραβευμένου Chef, κ. Μιχάλη Μάρθα, ο οποίος έχει κερδίσει τον τίτλο του καλύτερου πρεσβευτή chef της Ελλάδας (the Best Chef Ambassador for Greece 2016) και τον τίτλο του ενός εκ των καλυτέρων νέων chef της Mediteranean Sea (San Pellegrino Young Chef 2015 και 2016).

Στο περίπτερο του Ελληνικού Πρωινού θα μαγειρευτούν παραδοσιακές συνταγές από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και οι επισκέπτες θα μπορούν να ενημερωθούν για τις γαστρονομικές δυνατότητες, αλλά και τις διατροφικές αξίες των τοπικών προϊόντων.

Live actions

Το πρόγραμμα έχει διαμορφωθεί υπό την επιμέλεια του Consultant Chef, κ.Μιχάλη Μάρθα.

Παρασκευή 8/2/2019 – Σάββατο 9/2/2019 – Κυριακή 10/2/2019

12.00-14.00

Γλυκές και αλμυρές τηγανίτες και λουκουμάδες.

14.00-17.00

Άνοιγμα παραδοσιακού φύλλου με διάφορες γεμίσεις.

17.00-19.00

Παρασκευές αυγών με τοπικά τυριά και αλλαντικά.

Δευτέρα 11/2/2019

12.00-15.00

Άνοιγμα παραδοσιακού φύλλου με διάφορες γεμίσεις.

Σάββατο 9/2/2019

13.00

Το Ελληνικό Πρωινό καλεσμένο της Λέσχης Αρχιμαγείρων παρουσιάζει το Πρότυπο Πρωινό της Φωκίδας από το Ξενοδοχείο «Γανυμήδης» στο Γαλαξίδι στο stage του Chef’s Club (Hall 4).

Παράλληλες δράσεις

Σάββατο 9/2/2019

10.00-10.30

Παρασκευή από τη Λέσβο: Παραδοσιακή τραχανόσουπα

11.00 -11.30

Παρασκευή από την Χίο: Χαρουπόψωμο με παστελαριές και ξηρούς καρπούς

Κυριακή 10/2/2019

10.00-10.30

Παρασκευή από τη Λέσβο: Τραχανώτο με καβουρμά

11.00- 11.30

Παρασκευή από την Χίο: Μανταρινάτο με αμύγδαλο και μαστίχα

Spread the love
  • 17
    Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Φορτώνει…