Εστίαση Ωρα Μηδέν! Η επόμενη μέρα!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest

Η επιδημία του Covid 19 σάρωσε στο πέρασμα της παγκοσμίως, την μαζική Εστίαση και την διασκέδαση .

 

Με την αίσθηση πως η επόμενη ημέρα δεν θα είναι εύκολη τρεις καταξιωμένοι επαγγελματίες του κλάδου , ο Νίκος Κασαλιάς Food Industry Consultants Θεσσαλονίκη, ο Νίκος Κοκκινοπλίτης ιδιοκτήτης του εστιατορίου Bakal Θεσσαλονίκη και ο Νίκος Φωτιάδης chef πρόεδρος Brigade Slow Food ,καταθέτουν τις απόψεις τους.

Όλο το άρθρο στον παρακάτω σύνδεσμο:

COVID-19 | Η επόμενη ημέρα της εστίασης

mood_bad
  • Κανένα σχόλιο ακόμα.
  • Πρόσθεσε ένα σχόλιο

    Πρόσφατα άρθρα

    Μαρμαρίτες ή φωτόπιτες: Το παραδοσιακό γλυκό, παραμονή των Φώτων στην Κω

    Κάθε χρόνο αναβιώνει στην Κω  και στην Λήμνο ένα πολύ παλιό έθιμο! Οι κάτοικοι τηρώντας την παράδοση, ετοιμάζουν την παραμονή των Θεοφανείων ένα πολύ αγαπημένο

    Περισσότερα »

    Χοιρινό στον φούρνο: Παραδοσιακή συνταγή Λέρου δια χειρός chef Νικόλαου Σιφονιού

    Λέρος, το αρμονικό νησί της Αρτέμιδος! Το μικρό νησί με την μεγάλη ιστορία, ο ευλογημένος αυτός τόπος που οι ρυθμοί κυλούν πιο ήρεμα!Καταπράσινος, με πεδιάδες

    Περισσότερα »

    Φλαουνάκια (παραδοσιακά πιτάκια με χόρτα και σταφίδες) από την Μήλο

    Μήλος μαγική ! Σε σχήμα πετάλου δεν είναι ένα κλασικό Κυκλαδονήσι !Έντονη ηφαιστειακή δραστηριότητα χιλιάδες χρόνια πριν, έδωσε στην Μήλο τα σημερινά γεωλογικά χαρακτηριστικά της

    Περισσότερα »

    Καρπάθικος μπακλαβάς

    Κάρπαθος  ο άγριος παράδεισος! Ορεινή και βραχώδης με ιδιαίτερη φυσική ομορφιά, ψηλά βουνά με πυκνή βλάστηση , γραφικά ορεινά χωριά, ατέλειωτα μονοπάτια , αμμουδερές παραλίες

    Περισσότερα »