Φθινοπωρινές κρουαζιέρες από τη Celestyal Cruises με αρώματα και γεύσεις από όλη την Ελλάδα

Η Celestyal Cruises στο πλαίσιο των θεματικών κρουαζιέρων «Ιστορίες Ελληνικής Φιλοξενίας» προσκαλεί τους επιβάτες της να ζήσουν εν πλω μια ολοκληρωμένη οινογαστρονομική εμπειρία. Συγκεκριμένα, την περίοδο του φθινοπώρου, οι κρουαζιέρες της εταιρείας θα έχουν θέμα τις «Ιστορίες Ελληνικού Πολιτισμού και Οινογαστρονομίας».

Πρόκειται για μια σειρά από διαφορετικές θεματικές κρουαζιέρες γύρω από τη μεσογειακή κουζίνα αλλά και το ελληνικό κρασί, με συμμετοχή από εξειδικευμένους συνεργάτες και ενδιαφέρουσες διαδραστικές δραστηριότητες για τους επιβάτες. Παράλληλα με την πλούσια οινογαστρονομία, σε αυτές τις θεματικές κρουαζιέρες οι επιβάτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την παραδοσιακή ελληνική διασκέδαση.

Επιπλέον, στις φετινές θεματικές κρουαζιέρες θα συμμετέχει και η δημοφιλής Ελληνίδα Food Blogger Two Minutes Angie (11/09 και 25/09), σε ένα ξεχωριστό ταξίδι στις γεύσεις και τις σπεσιαλιτέ των ελληνικών νησιών. Η Food Blogger θα ετοιμάσει αγαπημένες ελληνικές συνταγές της και θα μοιραστεί με τους επιβάτες μαγειρικά μυστικά της τοπικής κουζίνας από τους προορισμούς που θα επισκεπτούν.

Η βάση όλης της μεσογειακής και ελληνικής διατροφής, το ελαιόλαδο, θα έχει την τιμητική του στις κρουαζιέρες της Celestyal Cruises. Εκπρόσωποι της GAEA, της κορυφαίας ελληνικής εταιρείας που ειδικεύεται στο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, στις ελιές και τις σάλτσες, θα βρίσκεται στις κρουαζιέρες της εταιρείας (15/09 και 18/09), δίνοντας στους επιβάτες την ευκαιρία να εξερευνήσουν τα χαρακτηριστικά και τα προτερήματα του πρωταγωνιστή της μεσογειακής διατροφής. Ειδικά πιάτα μαγειρεμένα με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και φρέσκα βιολογικά προϊόντα θα είναι διαθέσιμα κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας για ξεχωριστές γευστικές δοκιμές.

Επιπλέον, για τους λάτρεις του ποιοτικού ελληνικού κρασιού η Celestyal Cruises έχει ετοιμάσει ένα οινολογικό ταξίδι, καλώντας τους να ανακαλύψουν τα εντυπωσιακά γευστικά μονοπάτια του κρασιού. Στις θεματικές κρουαζιέρες (22/09 και 20/10), θα συμμετέχει ένας κορυφαίος οινοπαραγωγός από το φημισμένο κτήμα Μερκούρη, που ψηφίστηκε πρόσφατα ως ένας από τους κορυφαίους 100 παγκόσμιους οινοπαραγωγούς από το αμερικάνικο περιοδικό Wine & Spirits. Ο ίδιος θα πραγματοποιήσει μια διαδραστική παρουσίαση για την ιστορία του ελληνικού κρασιού και την παραγωγή των βραβευμένων οίνων του κτήματος.

Τέλος, το Σεπτέμβριο οι κρουαζιέρες της εταιρείας θα φιλοξενήσουν το Λύκειον των Ελληνίδων (08/09, 15/09 και 29/09), που στοχεύει στη διατήρηση και τη προώθηση της ελληνικής πολιτισμικής κληρονομιάς. Οι επιβάτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν παραδοσιακές μουσικές και ελληνικούς χορούς με παραδοσιακές στολές και να απολαύσουν μια αυθεντική ελληνική γιορτή εν πλω.

Η Celestyal Cruises συνεχίζει να δίνει έμφαση στις ελληνικές αξίες και να αναδεικνύει τόσο τη χώρα μας και όσο τον πολιτισμό της, μέσα από την πολυδιάστατη τοπική οινογαστρονομία, συστήνοντας στους επιβάτες των κρουαζιέρων πλούσιες γεύσεις από όλη την Ελλάδα και παρέχοντας τους αυθεντικές εμπειρίες.

Με τον Celestyal Τρόπο Διακοπών σε όλα τα δρομολόγιά της, η εταιρεία προσφέρει μοναδικά, προνομιακά πακέτα, που περιλαμβάνουν αξέχαστες εκδρομές σε όλους τους προορισμούς της, πλούσιο πρόγραμμα ψυχαγωγίας εν πλω, πακέτο απεριόριστης κατανάλωσης ποτών και την εμπειρία της ελληνικής οινογαστρονομίας σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές.

 

 

 

 

mood_bad
  • Κανένα σχόλιο ακόμα.
  • chat
    Πρόσθεσε ένα σχόλιο

    Πρόσφατα άρθρα

    Μέλι με κανέλα :Ο απόλυτος συνδυασμός για τον οργανισμό

    Το μέλι και η κανέλα είναι από τα πολυτιμότερα, θρεπτικότερα και υγιεινά τρόφιμα. Ο συνδυασμός τους αποτελεί αποτελεσματικό φάρμακο για όλα τα είδη ασθενειών!!! Δίνουν

    Περισσότερα »

    Σουντζουκάκια από φάβα

    Τα πιο νόστιμα σουτζουκάκια από φάβα , δια χειρός chef Ευαγγελίας Φωτεινιά. Υλικά 300γρ φάβα 1 λίτρο νερό, 1 μέτριο καρότο, 1 μέτριο κρεμμύδι, 80γρ

    Περισσότερα »

    Το κρασοτύρι Κω εντάχθηκε στη Κομισιόν ως προϊόν Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης

    Το τυρί της πόσιας ή αλλιώς το κρασοτύρι της Κω, είναι ένα λευκό τυρί από πρόβειο ή κατσικίσιο γάλα, που βαπτίζεται και ωριμάζει στην οινολάσπη.

    Περισσότερα »

    Νέος νόμος στην Ιταλία:Φαγητά που περισσεύουν θα πηγαίνουν σε κόσμο που έχει ανάγκη, όχι στα σκουπίδια!

    Σε μια σειρά από πρωτοβουλίες για το τέλος της σπατάλης φαγητού, η Ιταλία ψήφισε νόμο ώστε το φαγητό που περισσεύει από τις επιχειρήσεις να δωρίζεται σε φιλανθρωπικές οργανώσεις αντί να καταλήγει στα σκουπίδια. Τα

    Περισσότερα »