Γευστικό ταξίδι στο Ν. Αιγαίο

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest

Με αφορμή τη διάκριση της Περιφέρειας  Ν.Αιγαίου ως Γαστρονομικής Περιφέρειας της Ευρώπης για το 2019,ξεκινάει ένα γευστικό  ταξίδι στην Ελλάδα με το πλούτο των προϊόντων και των τοπικών συνταγών της Ρόδου, της Σύρου, της Νάξου της Σαντορίνης και των άλλων νησιών.

Το Balcony Restaurant & Bar με συνδιοργανωτές το Ινστιτούτο Ελληνικού Διατροφικού Πολιτισμού & Γαστρονομίας , τη ΛΕΣΧΗ Αρχιμαγειρων Δωδεκανησου &κυκλαδων και τον Foodme Οδηγός Φαγητού σας περιμένει από Δευτέρα 30 Ιανουαρίου έως Κυριακή 5 Φεβρουαρίου σε ένα γευστικό ταξίδι με μενού από προϊόντα παραγωγών μας Ν. Αιγαίου!

Ο executive chef Νίκος Φωτιάδης με τη συνεργασία των Θανάση Ανδριτσόπουλου, Μαρίας Διακάκη, Λίνας Φουρνιστάκη,και του Μιχάλη Γεωργουδιού(Τσίμα) θα μας ταξιδέψουν με κάθε πιρουνιά στα νησιά των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου.

Εστιατόριο Balcony Restaurant & Bar . Βεΐκου 1 Κουκάκι. Τηλ για πληροφορίες και κρατήσεις :211 411 84 37

mood_bad
  • Κανένα σχόλιο ακόμα.
  • chat
    Πρόσθεσε ένα σχόλιο

    Πρόσφατα άρθρα

    Ο κορονοϊός δεν μεταδίδεται μέσω των τροφίμων. Από τον κύριο Νίκο Κατσαρό

    Από τον κύριο Νίκο Κατσαρό Διευθυντής Τμήματος Διατροφολογίας New York College. Επίτιμο Μέλος και Σύμβουλος Ελέγχου Τροφίμων ΙΝΚΑ Δωδεκανήσου και Γενικής Ομοσπονδίας Καταναλωτών Ελλάδος. Ο

    Περισσότερα »

    Οι παγκόσμιοι πόλεμοι και ο κορονοϊός: Φάρμακα τα όπλα του νέου πολέμου. Νίκος Κατσαρός

    Από τον κύριο Νίκο Κατσαρό .Επίτιμο μέλος και Σύμβουλος Ελέγχου Τροφίμων ΙΝΚΑ Δωδεκανήσου και Γενικής Ομοσπονδίας καταναλωτών Ελλάδος, διευθυντής Τμήματος Διαιτολογίας και Διατροφολογίας New York

    Περισσότερα »

    Μένουμε Ελλάδα και στηρίζουμε τις ελληνικές επιχειρήσεις και παραγωγούς μας

    Όταν η επιδημία του Κορωνοϊού ηρεμήσει και ο κίνδυνος τελειώσει, ας κάνουμε κάτι για την Πατρίδα μας, αφού μας περιμένει ένας νέος οικονομικός γολγοθάς. Ας

    Περισσότερα »

    Ρόδος. Τα Εστιατόρια και.. τα μάτια μας. Ο Γιάννης Κλούβας μιλάει στο Foodme

    Ο αγαπητός Γιάννης Κλούβας τέσσερις φορές εκλεγμένος πρόεδρος των Εστιατόρων , σύμβουλος του Επιμελητηρίου και ΠΟΕΣΕ και αντιπρόεδρος του ΟΕΒΕΔ – Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων

    Περισσότερα »

    Πολύχρωμες ταλιατέλες με λαχανικά και γροθοτυράκι Σύρου “Ζωζεφίνος” από την chef Ευαγγελία Φωτεινιά

        Συνταγή από την chef Ευαγγελία Φωτεινιά  Υλικά 800 γρ ταλιατέλες 80 γρ ελαιόλαδο 100 γρ κολοκυθάκι 100 γρ μελιτζάνα 100 γρ καρότο 100

    Περισσότερα »

    Μπακαλιάρος ντολμαδάκια με σκορδάτη πατζαροσαλάτα από τον chef Γιώργο Μαρκάκη

    Υλικά για ντολμαδάκια 1 κιλό μπακαλιάρος παχύς 200 γρ. ρύζι γλασέ 100 γρ. ρύζι κίτρινο 300 γρ. κληματόφυλλα 4 τομάτες τριμμένες 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο

    Περισσότερα »