4ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ “Γεύσεις Από Τον Τόπο Μας”

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ,ο Foodme Οδηγός Φαγητού Ρόδου και το Πολιτιστικό Περιοδικό ΛΩΤΟΣ Lotos Info υποδέχονται την Άνοιξη 2018 και σας προσκαλούν στο 4ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας «Γεύσεις από τον τόπο μας» στις 21 και 22 Απριλίου 2018.

Είναι θεσμός πλέον η ετήσια γιορτή γεύσης, αφιερωμένη στα τοπικά μας προϊόντα που πραγματοποιείται στo Μαντράκι (Πεζόδρομος Τρούλου) υπό την αιγίδα του Δήμου Ρόδου – ΔΟΠΑΡ– και “συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου“.

Ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, ανοιχτό στο κοινό, το Φεστιβάλ «Γεύσεις από τον τόπο μας» είναι ένα μοναδικό ταξίδι στις γεύσεις, σε ένα διήμερο που θα περιλαμβάνει ποικιλία παράλληλων εκδηλώσεων και εκπλήξεις για τους επισκέπτες, συνθέτοντας ένα μωσαϊκό που θα ενθουσιάσει κοινό και συμμετέχοντες.

Πρωταγωνιστές οι τοπικοί μας παραγωγοί και τα προιόντα τους, τα οποία θα προβάλουν με γευστικές δοκιμές στο κοινό και στους επαγγελματίες της εστίασης όπου θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν και να δημιουργήσουν αμοιβαία επωφελείς συνεργασίες.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής : 695 541 0597