Κωακό club sandwich

Γιώργος Φραντζής Chef

ΥΛΙΚΑ

3 φέτες ψωμί σίκαλης φρυγανισμένο

20 γρ. μαρμελάδα μήλου αρωματισμένη με σιναπόσπορους

1 φύλλο μαρουλιού καλά πλυμένο

3 φέτες τυρί της πόσας κομμένο σε φέτες περασμένο από την σχάρα η αντικολλητικό τηγάνι

2 τεμ. πανσετάκι καπνιστό μαριναρισμένο με αλάτι, πιπέρι, θυμάρι, ελαιόλαδο

1 ροδέλα ντομάτας

Tσιπς κολοκύθας τηγανιτά

Aλάτι, πιπέρι,

Θρούμπι για να αρτύσουμε τα τσιπς όταν τηγανίσουμε και όσο είναι ακόμα ζεστό.

 

 ΣΥΝΔΕΣΜΟΛΟΓΙΑ

Αλείφουμε τα ψωμιά με την μαρμελάδα μήλου. Στην μια φέτα τοποθετούμε το φύλλο μαρουλιού και από πάνω το τυρί της πόσας, βάζουμε την δεύτερη φέτα ψωμιού με την μαρμελάδα μήλου να ακουμπάει στο τυρί, αλείφουμε με την υπόλοιπη μαρμελάδα μήλου, στρώνουμε τις πανσέτες και από πάνω τοποθετούμε την ντομάτα, σκεπάζουμε με την τρίτη φέτα ψωμιού με την μαρμελάδα να ακουμπάει στο κρέας. Κόβουμε το ψωμί διαγώνια και σερβίρουμε με τα τσιπς κολοκύθας τα οποία έχουμε αρτύσει με αλάτι, πιπέρι και θρούμπι τip.

 

 

ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ 

Σε αντικολλητικό τηγάνι στρώνουμε αλουμινόχαρτο και βάζουμε μέσα 1 κ.σ φύλλα φασκόμηλου,1 κ.σ τσάι του βουνού, 1 κ.γ μαραθόσπορους η φύλλα μάραθου,1 κ.γ θρούμπι και βάζουμε σε φωτιά μέχρι να αρχίσουν να καπνίζουν.Τοποθετούμε  από πάνω μια σχάρα ελαφρώς λαδωμένη και βάζουμε τις πανσέτες ,τις γυρνάμε και αν χρειάζονται ψήσιμο το τελειώνουμε στον φούρνο. Ο χρόνος καπνίσματος για να πάρει το κρέας τα αρώματα  είναι από 8′-12′.

Καλή επιτυχία!

Πηγή: http://www.voicesunc.gr/el/koako-club-sandwich

Spread the love
  • 4
    Shares