Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest

Γιώργος Φραντζής Chef

ΥΛΙΚΑ

3 φέτες ψωμί σίκαλης φρυγανισμένο

20 γρ. μαρμελάδα μήλου αρωματισμένη με σιναπόσπορους

1 φύλλο μαρουλιού καλά πλυμένο

3 φέτες τυρί της πόσας κομμένο σε φέτες περασμένο από την σχάρα η αντικολλητικό τηγάνι

2 τεμ. πανσετάκι καπνιστό μαριναρισμένο με αλάτι, πιπέρι, θυμάρι, ελαιόλαδο

1 ροδέλα ντομάτας

Tσιπς κολοκύθας τηγανιτά

Aλάτι, πιπέρι,

Θρούμπι για να αρτύσουμε τα τσιπς όταν τηγανίσουμε και όσο είναι ακόμα ζεστό.

 

 ΣΥΝΔΕΣΜΟΛΟΓΙΑ

Αλείφουμε τα ψωμιά με την μαρμελάδα μήλου. Στην μια φέτα τοποθετούμε το φύλλο μαρουλιού και από πάνω το τυρί της πόσας, βάζουμε την δεύτερη φέτα ψωμιού με την μαρμελάδα μήλου να ακουμπάει στο τυρί, αλείφουμε με την υπόλοιπη μαρμελάδα μήλου, στρώνουμε τις πανσέτες και από πάνω τοποθετούμε την ντομάτα, σκεπάζουμε με την τρίτη φέτα ψωμιού με την μαρμελάδα να ακουμπάει στο κρέας. Κόβουμε το ψωμί διαγώνια και σερβίρουμε με τα τσιπς κολοκύθας τα οποία έχουμε αρτύσει με αλάτι, πιπέρι και θρούμπι τip.

 

 

ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ 

Σε αντικολλητικό τηγάνι στρώνουμε αλουμινόχαρτο και βάζουμε μέσα 1 κ.σ φύλλα φασκόμηλου,1 κ.σ τσάι του βουνού, 1 κ.γ μαραθόσπορους η φύλλα μάραθου,1 κ.γ θρούμπι και βάζουμε σε φωτιά μέχρι να αρχίσουν να καπνίζουν.Τοποθετούμε  από πάνω μια σχάρα ελαφρώς λαδωμένη και βάζουμε τις πανσέτες ,τις γυρνάμε και αν χρειάζονται ψήσιμο το τελειώνουμε στον φούρνο. Ο χρόνος καπνίσματος για να πάρει το κρέας τα αρώματα  είναι από 8′-12′.

Καλή επιτυχία!

Πηγή: http://www.voicesunc.gr/el/koako-club-sandwich

mood_bad
  • Κανένα σχόλιο ακόμα.
  • chat
    Πρόσθεσε ένα σχόλιο

    Πρόσφατα άρθρα

    Ο κορονοϊός δεν μεταδίδεται μέσω των τροφίμων. Από τον κύριο Νίκο Κατσαρό

    Από τον κύριο Νίκο Κατσαρό Διευθυντής Τμήματος Διατροφολογίας New York College. Επίτιμο Μέλος και Σύμβουλος Ελέγχου Τροφίμων ΙΝΚΑ Δωδεκανήσου και Γενικής Ομοσπονδίας Καταναλωτών Ελλάδος. Ο

    Περισσότερα »

    Οι παγκόσμιοι πόλεμοι και ο κορονοϊός: Φάρμακα τα όπλα του νέου πολέμου. Νίκος Κατσαρός

    Από τον κύριο Νίκο Κατσαρό .Επίτιμο μέλος και Σύμβουλος Ελέγχου Τροφίμων ΙΝΚΑ Δωδεκανήσου και Γενικής Ομοσπονδίας καταναλωτών Ελλάδος, διευθυντής Τμήματος Διαιτολογίας και Διατροφολογίας New York

    Περισσότερα »

    Μένουμε Ελλάδα και στηρίζουμε τις ελληνικές επιχειρήσεις και παραγωγούς μας

    Όταν η επιδημία του Κορωνοϊού ηρεμήσει και ο κίνδυνος τελειώσει, ας κάνουμε κάτι για την Πατρίδα μας, αφού μας περιμένει ένας νέος οικονομικός γολγοθάς. Ας

    Περισσότερα »

    Ρόδος. Τα Εστιατόρια και.. τα μάτια μας. Ο Γιάννης Κλούβας μιλάει στο Foodme

    Ο αγαπητός Γιάννης Κλούβας τέσσερις φορές εκλεγμένος πρόεδρος των Εστιατόρων , σύμβουλος του Επιμελητηρίου και ΠΟΕΣΕ και αντιπρόεδρος του ΟΕΒΕΔ – Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων

    Περισσότερα »

    Πολύχρωμες ταλιατέλες με λαχανικά και γροθοτυράκι Σύρου “Ζωζεφίνος” από την chef Ευαγγελία Φωτεινιά

        Συνταγή από την chef Ευαγγελία Φωτεινιά  Υλικά 800 γρ ταλιατέλες 80 γρ ελαιόλαδο 100 γρ κολοκυθάκι 100 γρ μελιτζάνα 100 γρ καρότο 100

    Περισσότερα »

    Μπακαλιάρος ντολμαδάκια με σκορδάτη πατζαροσαλάτα από τον chef Γιώργο Μαρκάκη

    Υλικά για ντολμαδάκια 1 κιλό μπακαλιάρος παχύς 200 γρ. ρύζι γλασέ 100 γρ. ρύζι κίτρινο 300 γρ. κληματόφυλλα 4 τομάτες τριμμένες 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο

    Περισσότερα »