Κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest

Συνταγή απο την chef Ευαγγελία Φωτεινιά

Υλικά

ι κιλο κολοκύθια τριμμένα στον τρίφτη

300γρ καρότα τριμμένο

μισο κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένο

120γρ γάλα

100γρ ελαιόλαδο

80γρ μαϊντανό

50γρ άνηθο

50γρ δυόσμο

300γρ φέτα

100γρ γραβιέρα

4αυγα

πιπέρι

θυμάρι και σουσάμι για από πάνω ήταν την στρώσουμε σε ταψί.

 

Εκτέλεση 

Τρίβουμε και κόβουμε όλα τα υλικά,διαλύουμε με τα δάχτυλα μας καλά την φέτα και τα βάζουμε όλα σε  μπολ και ανακατεύουμε!
Τα στρώνουμε σε ταψάκι που έχουμε ρίξει στον πάτο του λίγο καλαμποκάλευρο ή σιμιγδάλι ψιλό και βάζουμε από πάνω το σουσάμι!Ψήνουμε στους 170 C  για 30 λεπτά περίπου!
Εάν έχει υγρά στο μίγμα απ τα κολοκύθια μπορούμε να βάλουμε 1 κουταλιά της σούπας σιμιγδάλι!

Καλή επιτυχία και καλή απόλαυση!

mood_bad
  • Κανένα σχόλιο ακόμα.
  • Πρόσθεσε ένα σχόλιο

    Πρόσφατα άρθρα

    Ρόδος!Το άλλο νησί της ομορφιάς(l’ autre île de Beauté).Αφιέρωμα- ύμνος- από Γάλλους δημοσιογράφους

    Ένα αφιέρωμα που υμνεί την Ρόδο και τους κατοίκους της έκανε ο Γάλλος δημοσιογράφος Loïc Chenevas – Paule στην περιφερειακή ημερήσια εφημερίδα “La Provence” με

    Περισσότερα »

    Μελιτζανοσαλάτα σε φρυγανισμένο ψωμί με μαρμελάδα κόκκινης πιπεριάς και τυρί φέτα.Δια χειρός chef Δημήτρη Κουλλιά

    Μελιτζάνα αγάπη μου! Όποιος δεν έχει γευθεί το κηπευτικό που αποτελεί  ασπίδα του οργανισμού μας και συγκαταλέγεται στην dream team  της διατροφής μας απλά…χάνει! Στα

    Περισσότερα »

    Καρδιά μάλαμα η Κάσος

    Ένα ταξίδι στην Κάσο ειναι ένα ταξίδι στον χρόνο που δεν την έχει αγγίξει. Μας δίνει την ευκαιρία να ανακαλύψουμε την γνησιότητα της.. Τους ανθρώπους,

    Περισσότερα »

    Ροφός στιφάδο δια χειρός chef Γεωργίας Κουτσούκου. Παραδοσιακή συνταγή Σκοπέλου

    Γεύσεις που μας ταξιδεύουν , αρώματα που μας θυμίζουν ελληνικό νησί και θάλασσα. Ο ροφός στιφάδο είναι ένα “γλύκισμα” φαγητό , παραδοσιακό της Σκοπέλου. Η

    Περισσότερα »