Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest

Συνταγή απο την chef Ευαγγελία Φωτεινιά

Υλικά

ι κιλο κολοκύθια τριμμένα στον τρίφτη

300γρ καρότα τριμμένο

μισο κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένο

120γρ γάλα

100γρ ελαιόλαδο

80γρ μαϊντανό

50γρ άνηθο

50γρ δυόσμο

300γρ φέτα

100γρ γραβιέρα

4αυγα

πιπέρι

θυμάρι και σουσάμι για από πάνω ήταν την στρώσουμε σε ταψί.

 

Εκτέλεση 

Τρίβουμε και κόβουμε όλα τα υλικά,διαλύουμε με τα δάχτυλα μας καλά την φέτα και τα βάζουμε όλα σε  μπολ και ανακατεύουμε!
Τα στρώνουμε σε ταψάκι που έχουμε ρίξει στον πάτο του λίγο καλαμποκάλευρο ή σιμιγδάλι ψιλό και βάζουμε από πάνω το σουσάμι!Ψήνουμε στους 170 C  για 30 λεπτά περίπου!
Εάν έχει υγρά στο μίγμα απ τα κολοκύθια μπορούμε να βάλουμε 1 κουταλιά της σούπας σιμιγδάλι!

Καλή επιτυχία και καλή απόλαυση!

mood_bad
  • Κανένα σχόλιο ακόμα.
  • chat
    Πρόσθεσε ένα σχόλιο

    Πρόσφατα άρθρα

    Από τα προσφυγικά camps στο δικό τους καφέ – μπαρ στη Θεσσαλονίκη

    Μια ωραία ιστορία ανοίγει τις πόρτες της από αυτή την Κυριακή στη γειτονιά της Ολύμπου. Ο Αλή και ο Μαχμούντ, μετανάστης από την Αλγερία και πρόσφυγας από τη Συρία αντίστοιχα, ένωσαν

    Περισσότερα »

    Η Ολλανδία καλύπτει τις στάσεις λεωφορείων με εκατοντάδες φυτά ως δώρο προς τις μέλισσες(video)

    Οι οροφές εκατοντάδων στάσεων λεωφορείου έχουν καλυφθεί με φυτά ως ένα δώρο προς τον πληθυσμό των μελισσών σε μια πόλη της Ολλανδίας. Συγκεκριμένα 317 στάσεις

    Περισσότερα »

    Συνταγή για Φανουρόπιτα

    Δύο μέρες πριν τη μεγάλη γιορτή του Αγίου Φανουρίου δημοσιεύουμε τη συνταγή του αγαπημένου μας Μερκούρη Αρφαρά!   ΥΛΙΚΑ 1 κούπα σπορέλαιο 3 κούπες αλεύρι

    Περισσότερα »