Συνταγή απο την chef Ευαγγελία Φωτεινιά
Υλικά
ι κιλο κολοκύθια τριμμένα στον τρίφτη
300γρ καρότα τριμμένο
μισο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένο
120γρ γάλα
100γρ ελαιόλαδο
80γρ μαϊντανό
50γρ άνηθο
50γρ δυόσμο
300γρ φέτα
100γρ γραβιέρα
4αυγα
πιπέρι
θυμάρι και σουσάμι για από πάνω ήταν την στρώσουμε σε ταψί.
Εκτέλεση
Τρίβουμε και κόβουμε όλα τα υλικά,διαλύουμε με τα δάχτυλα μας καλά την φέτα και τα βάζουμε όλα σε μπολ και ανακατεύουμε!
Τα στρώνουμε σε ταψάκι που έχουμε ρίξει στον πάτο του λίγο καλαμποκάλευρο ή σιμιγδάλι ψιλό και βάζουμε από πάνω το σουσάμι!Ψήνουμε στους 170 C για 30 λεπτά περίπου!
Εάν έχει υγρά στο μίγμα απ τα κολοκύθια μπορούμε να βάλουμε 1 κουταλιά της σούπας σιμιγδάλι!
Καλή επιτυχία και καλή απόλαυση!
Πρόσθεσε ένα σχόλιο