Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest

Συνταγή απο την chef Ευαγγελία Φωτεινιά

Υλικά

ι κιλο κολοκύθια τριμμένα στον τρίφτη

300γρ καρότα τριμμένο

μισο κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένο

120γρ γάλα

100γρ ελαιόλαδο

80γρ μαϊντανό

50γρ άνηθο

50γρ δυόσμο

300γρ φέτα

100γρ γραβιέρα

4αυγα

πιπέρι

θυμάρι και σουσάμι για από πάνω ήταν την στρώσουμε σε ταψί.

 

Εκτέλεση 

Τρίβουμε και κόβουμε όλα τα υλικά,διαλύουμε με τα δάχτυλα μας καλά την φέτα και τα βάζουμε όλα σε  μπολ και ανακατεύουμε!
Τα στρώνουμε σε ταψάκι που έχουμε ρίξει στον πάτο του λίγο καλαμποκάλευρο ή σιμιγδάλι ψιλό και βάζουμε από πάνω το σουσάμι!Ψήνουμε στους 170 C  για 30 λεπτά περίπου!
Εάν έχει υγρά στο μίγμα απ τα κολοκύθια μπορούμε να βάλουμε 1 κουταλιά της σούπας σιμιγδάλι!

Καλή επιτυχία και καλή απόλαυση!

mood_bad
  • Κανένα σχόλιο ακόμα.
  • chat
    Πρόσθεσε ένα σχόλιο

    Πρόσφατα άρθρα

    Αλλάζουμε τρόπο σκέψης και πετάμε τα κουκούτσια από τα φρούτα στη γη.Εκεί που ανήκουν

    Μια είδηση που κυκλοφορεί εδώ και λίγο καιρό στο διαδίκτυο και μας βρίσκει θερμούς υποστηρικτές , μας παρακινεί  να μην πετάμε τα κουκούτσια και τους

    Περισσότερα »

    Ελλάδα σ’αγαπώ ποστάρει η Νία Βαρντάλος τρώγοντας λαχταριστή πίτα και διαφημίζει τη χώρα μας σε όλον τον κόσμο

    Τη χώρα μας επέλεξε για άλλη μια φορά για τις διακοπές της η ελληνικής καταγωγής σταρ του Χόλιγουντ, Νία Βαρντάλος. Δεν είναι όμως η μόνη

    Περισσότερα »

    Κασιώτικα ντολμαδάκια συνταγή

    Τα κασιώτικα ντολμαδάκια κερδίζουν τις εντυπώσεις λόγω μεγέθους: είναι τα μικρότερα ντολμαδάκια στον κόσμο. Όμως είναι ονομαστά όχι μόνο ως… μινιατούρες αλλά και για τη

    Περισσότερα »

    Τα κασιώτικα ντολμαδάκια είναι τα μικρότερα, αλλά και τα νοστιμότερα που έχετε δοκιμάσει

    Ο Γιώργος Καντέλης του εστιατορίου «Μπακαλόγατος» μαγειρεύει αυθεντικές συνταγές από το μικροσκοπικό νησί των Δωδεκανήσων  και μιλάει στη Νίκη Μηταρέα! Ενα μικρό νησί με άγρια

    Περισσότερα »

    Δροσερό πλιγούρι θαλασσινών με κόκκινο βασιλικό και δυόσμο

    Συνταγή απο τον chef Γιώργο Μαρκάκη με εξαιρετικά προιόντα Ρόδου. Πλιγούρι απο τον συνεταιρισμό “Οι Απολλωνιάτισσες” και κόκκινο βασιλικό φυσικής καλιέργειας του Μιχάλη Δραμουντανή Υλικά

    Περισσότερα »