Κοτόπουλο με αρωματική σάλτσα

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest

Μία από τις πιο νόστιμες και εύκολες συνταγές με κοτόπουλο !

Δημήτρης Πλουμιστός Chef 

Υλικά

1 κοτόπουλο  ξεκοκαλισμένο χωρίς πέτσα κομμένο σε μπουκίτσες
1 πιπεριά πράσινη
2 ντομάτες ψιλοκομμένες
200γρ φέτα
Ελιές ροδέλες χωρίς κουκούτσι
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Πάπρικα
Δυόσμο
Μουστάρδα


Εκτέλεση


Μαρινάρουμε με το αλάτι πιπέρι ρίγανη πάπρικα μουστάρδα το κοτόπουλο.
Σε κατσαρόλα βάζουμε λίγο λάδι να κάψει και σοτάρουμε το κοτόπουλο για 15-20 λεπτά.
Εν συνεχεία ρίχνουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, τις πιπεριές και σοτάρουμε για 10 λεπτά. Σβήνουμε με κρασί και μόλις εξατμιστεί προσθέτουμε τις ντομάτες, πιπέρι, ρίγανη. Συμπληρώνουμε λίγο νερό.Αλάτι βάζουμε αφού πάρει βράση το φαγητό γιατί έχουμε ήδη ρίξει στο μαρινάρισμα.Το αφήνουμε να βράσει  μια ώρα και  τέλος προσθέτουμε τις ελιές που έχουμε ξεπλύνει ,το δυόσμο ψιλοκομμένο και την φέτα τριμμένη. Αφήνουμε τη σάλτσα  να δέσει.
Σερβίρουμε με πατάτες,ρύζι ή ζυμαρικά.

Καλή απόλαυση !

mood_bad
  • Κανένα σχόλιο ακόμα.
  • chat
    Πρόσθεσε ένα σχόλιο

    Πρόσφατα άρθρα

    PittaBun: η κορυφαία πίτα με απ’όλα (όλα όμως, μέχρι και μουσακά!) βρίσκεται στο Λονδίνο

    Η ομάδα του Funky Gourmet δημιούργησε το δεύτερο μαγαζί της στη βρετανική πρωτεύουσα και εκτινάσσει την έννοια «σουβλάκι» σε ευφάνταστες σφαίρες. Ο γευστικός εποικισμός του

    Περισσότερα »

    Δράσεις του πρωτογενούς τομέα της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για το έτος 2020

    Στην έγκριση των δράσεων της Περιφέρειας στον Πρωτογενή Τομέα για το 2020, προέβη το Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου, στη συνεδρίαση της 21ης Οκτωβρίου, μετά από

    Περισσότερα »

    Παγκόσμια Ημέρα Vegan – Ποιος είναι όμως ο «Πατέρας» της Χορτοφαγίας

    Ο Ντόναλντ Γουάτσον ήταν υπερασπιστής των  δικαιωμάτων των ζώων στη Βρετανία. Δημιούργησε τη λέξη vegan και ίδρυσε την «Εταιρία Χορτοφαγίας» (Vegan Society) για να ευαισθητοποιήσει το κοινό της πατρίδας του για τον

    Περισσότερα »