Λαχταριστή σπιτική συνταγή παγωτό-σάντουιτς

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest

Ένα πανεύκολο γλυκάκι μόνο με 3 υλικά που αγαπάμε όλοι το καλοκαίρι!


Υλικά

1 συσκευασία  σαντιγύ των 500ml.
1 ζαχαρούχο γάλα
1 βανίλια
2 πακέτα μπισκότα petit beurre (πτι μπέρ)

Εκτέλεση

Χτυπάμε την σαντιγύ στο μίξερ μέχρι να γίνει αφράτη.
Ρίχνουμε το ζαχαρούχο και συνεχίζουμε το χτύπημα. Ανακατεύουμε με μια σπάτουλα να ομογενοποιηθεί.
Στρώνουμε μια στρώση από τα μπισκότα σε  ταψάκι ή δίσκο, ρίχνουμε την κρέμα που ετοιμάσαμε και από πάνω στρώνουμε και τα υπόλοιπα μπισκότα. Κόβουμε τα κομμάτια στο περίγραμμα των μπισκότων.
Το βάζουμε τουλάχιστον 4 ώρες  στη κατάψυξη να παγώσει και σερβίρουμε.

Θα ξετρελαθούν μικρά και “μεγάλα” παιδιά.
Καλή απόλαυση !

Tips

Αν θέλουμε προσθέτουμε λίγο γάλα εβαπορέ (πλήρες).
Επίσης μπορούμε να προσθέσουμε φρούτα (μπανάνες,φράουλες κλπ), κακάο, λικέρ,σιρόπι ,σταγόνες σοκολάτας,γλυκό του κουταλιού κεράσι, η ότι άλλο μας αρέσει.

mood_bad
  • Κανένα σχόλιο ακόμα.
  • chat
    Πρόσθεσε ένα σχόλιο

    Πρόσφατα άρθρα

    PittaBun: η κορυφαία πίτα με απ’όλα (όλα όμως, μέχρι και μουσακά!) βρίσκεται στο Λονδίνο

    Η ομάδα του Funky Gourmet δημιούργησε το δεύτερο μαγαζί της στη βρετανική πρωτεύουσα και εκτινάσσει την έννοια «σουβλάκι» σε ευφάνταστες σφαίρες. Ο γευστικός εποικισμός του

    Περισσότερα »

    Δράσεις του πρωτογενούς τομέα της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για το έτος 2020

    Στην έγκριση των δράσεων της Περιφέρειας στον Πρωτογενή Τομέα για το 2020, προέβη το Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου, στη συνεδρίαση της 21ης Οκτωβρίου, μετά από

    Περισσότερα »

    Παγκόσμια Ημέρα Vegan – Ποιος είναι όμως ο «Πατέρας» της Χορτοφαγίας

    Ο Ντόναλντ Γουάτσον ήταν υπερασπιστής των  δικαιωμάτων των ζώων στη Βρετανία. Δημιούργησε τη λέξη vegan και ίδρυσε την «Εταιρία Χορτοφαγίας» (Vegan Society) για να ευαισθητοποιήσει το κοινό της πατρίδας του για τον

    Περισσότερα »