Νηστίσιμος χαλβάς με ινδική καρύδα (χωρίς λάδι)

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest

Συνταγή απο την chef Ευαγγελία Φωτεινιά

Υλικά

125γρμ ινδική καρύδα

250γρμ σιμιγδάλι χοντρό

400γρμ ζάχαρη

1100μλ νερό

Ένας αστεροειδής γλυκάνισος

Λίγη βανίλια

Ξύσμα από ένα λεμόνι

Παρασκευή

Βράζουμε το νερό με την ζάχαρη τον αστεροειδή και την κανέλα,περνάμε  το σιμιγδάλι από ένα τηγάνι για λίγο να πάρει χρώμα και αφού έχει βράσει το σιρόπι, ρίχνουμε προσεκτικά το σιμιγδάλι την καρύδα και την βανίλια!

Ανακατεύουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να δέσει και κατεβάζουμε!Ρίχνουμε και το ξύσμα από το λεμόνι και σερβίρουμε σε φόρμα η σε μπολάκια!

Καλή απόλαυση!

mood_bad
  • Κανένα σχόλιο ακόμα.
  • chat
    Πρόσθεσε ένα σχόλιο
    [categories orderby=count]