Οινογαστρονομική βραδιά στη Λέρο

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest

Στο πλαίσιο των δράσεων για την ανάδειξη της γαστρονομικής ταυτότητας της Λέρου, ο Εμπορικός Σύλλογος σε συνεργασία και υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου διοργανώνει οινογαστρονομική βραδιά την Κυριακή 29 Ιουλίου 2018 στο εστιατόριο «Παράδεισος» στη Λέρο, στις 20:30.

Το AEGEAN CUISINE εμπνέει τους executive chefs Νίκο Κουλούσια και Νίκο Κουρούπη-Αγάλλου, που μαζί με τον Λεριό chef Γιάννη Χατζηγρηγορίου ετοιμάζουν ένα μενού γευσιγνωσίας, με προϊόντα τοπικών παραγωγών, αναδεικνύοντας τη χρήση τους στη σύγχρονη γαστρονομία. Οι συνταγές που θα δημιουργηθούν θα μοιραστούν στους συμμετέχοντες της βραδιάς καθώς και στους επαγγελματίες της εστίασης, ενώ σε ειδικό χώρο θα λειτουργήσει και έκθεση γνωριμίας με τα πιστοποιημένα τοπικά προϊόντα.

Η βραδιά θα αποτελέσει ένα γευστικό ταξίδι για τους παρευρισκόμενους και αποτελεί την αρχή για μία σειρά εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στα νησιά μας, ενόψει του 2019, έτους όπου η Περιφέρειά μας είναι Γαστρονομική Περιφέρεια της Ευρώπης.   Η εκδήλωση θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την κάλυψη αναγκών του Νοσοκομείου του νησιού.

Πηγή : rodiaki.gr

 

mood_bad
  • Κανένα σχόλιο ακόμα.
  • chat
    Πρόσθεσε ένα σχόλιο

    Πρόσφατα άρθρα

    Από τα προσφυγικά camps στο δικό τους καφέ – μπαρ στη Θεσσαλονίκη

    Μια ωραία ιστορία ανοίγει τις πόρτες της από αυτή την Κυριακή στη γειτονιά της Ολύμπου. Ο Αλή και ο Μαχμούντ, μετανάστης από την Αλγερία και πρόσφυγας από τη Συρία αντίστοιχα, ένωσαν

    Περισσότερα »

    Η Ολλανδία καλύπτει τις στάσεις λεωφορείων με εκατοντάδες φυτά ως δώρο προς τις μέλισσες(video)

    Οι οροφές εκατοντάδων στάσεων λεωφορείου έχουν καλυφθεί με φυτά ως ένα δώρο προς τον πληθυσμό των μελισσών σε μια πόλη της Ολλανδίας. Συγκεκριμένα 317 στάσεις

    Περισσότερα »

    Συνταγή για Φανουρόπιτα

    Δύο μέρες πριν τη μεγάλη γιορτή του Αγίου Φανουρίου δημοσιεύουμε τη συνταγή του αγαπημένου μας Μερκούρη Αρφαρά!   ΥΛΙΚΑ 1 κούπα σπορέλαιο 3 κούπες αλεύρι

    Περισσότερα »