Πεντανόστιμα και αφράτα τσουρέκια από τον chef Μιχάλη Μάρθα (Video)

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest

Δείτε πως να φτιάξετε πεντανόστιμα,αφράτα και πολύ μυρωδάτα τσουρέκια.
Ακολουθήστε την συνταγή πιστά και θα βγάλετε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα!

Για την πλεξούδα δείτε το παρακάτω βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=llhB1…
Καλά ζυμώματα και καλό Πάσχα σε όλους!

Συνταγή

Υλικά

  • Ξηρή μαγιά 14 gr.
  • Γάλα 380 gr
  • Αλεύρι 1150 gr.
  • Ηλιέλαιο 85 gr.
  • Aβγά 5
  •  
  • Ζάχαρη 210 gr
  • Μαχλέπι 30 gr.
  • Μαστίχα (10 κρύσταλοι σπασμένοι)
  • Αλάτι 20 gr.
  • Ξύσμα από 2 πορτοκάλια

Ελπίζω να απολαύσετε τη συνταγή και την ταινία μου! Εγγραφείτε και μοιραστείτε με αγάπη!

 
Καλή Ανάσταση !
 
Chef Μιχάλης Μάρθας
mood_bad
  • Κανένα σχόλιο ακόμα.
  • Πρόσθεσε ένα σχόλιο

    Πρόσφατα άρθρα

    Μαρμαρίτες ή φωτόπιτες: Το παραδοσιακό γλυκό, παραμονή των Φώτων στην Κω

    Κάθε χρόνο αναβιώνει στην Κω  και στην Λήμνο ένα πολύ παλιό έθιμο! Οι κάτοικοι τηρώντας την παράδοση, ετοιμάζουν την παραμονή των Θεοφανείων ένα πολύ αγαπημένο

    Περισσότερα »

    Χοιρινό στον φούρνο: Παραδοσιακή συνταγή Λέρου δια χειρός chef Νικόλαου Σιφονιού

    Λέρος, το αρμονικό νησί της Αρτέμιδος! Το μικρό νησί με την μεγάλη ιστορία, ο ευλογημένος αυτός τόπος που οι ρυθμοί κυλούν πιο ήρεμα!Καταπράσινος, με πεδιάδες

    Περισσότερα »

    Φλαουνάκια (παραδοσιακά πιτάκια με χόρτα και σταφίδες) από την Μήλο

    Μήλος μαγική ! Σε σχήμα πετάλου δεν είναι ένα κλασικό Κυκλαδονήσι !Έντονη ηφαιστειακή δραστηριότητα χιλιάδες χρόνια πριν, έδωσε στην Μήλο τα σημερινά γεωλογικά χαρακτηριστικά της

    Περισσότερα »

    Καρπάθικος μπακλαβάς

    Κάρπαθος  ο άγριος παράδεισος! Ορεινή και βραχώδης με ιδιαίτερη φυσική ομορφιά, ψηλά βουνά με πυκνή βλάστηση , γραφικά ορεινά χωριά, ατέλειωτα μονοπάτια , αμμουδερές παραλίες

    Περισσότερα »