Συνέντευξη του βραβευμένου chef Μιχάλη Μάρθα στο Foodme.gr Επιμέλεια κειμένου : Στέλλα…
Πάθος, ένταση, επινόηση, ευρηματικότητα, ενέργεια, φιλοσοφία, δημιουργικότητα, φήμη,…
Cook, love, create είναι το μότο του 28χρονου Ασημάκη Χανιώτη, που πριν από…
Ο executive chef Νίκος Φωτιάδης μας μιλά μέσα από την βραβευμένη με αστέρι Michelin…
A Blogger’s Diary 13.02.2018 Πρόκειται για μια ιστορία που όταν τη…
Μια ακόμη σημαντική γαστρονομική διάκριση κατάφεραν να κατακτήσουν δύο Ροδίτες…
Τον τίτλο του Ευρωπαίου Νέου Σεφ (European Young Chef) για το 2016 απέσπασε ο Ροδίτης…