Κατηγορία: Χωρίς κατηγορία

Απρ 01
Οδηγός Michelin’19 για απολαυστικά γαστρονομικά ταξίδια στην Ευρώπη

Πριν από λίγες μέρες εκδόθηκε ο οδηγός Michelin της Ευρώπης για το 2019. 7 νέα…

Ιαν 29
Κεφτεδάκια αγαπημένα – Συνταγή και μυστικά για ζουμερά και αφράτα

Είναι το εθνικό μας αγαπημένο φαγητό .   Τα βλέπουμε να κυκλοφορούν σε παιδικά πάρτι,…

Ιαν 12
Η Μπριγάδα των chef αναλαμβάνει δράση για την προάσπιση των τοπικών προϊόντων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Υπεύθυνος : Νικόλαος Φωτιάδης Kιν. : 6974604897 Email :…

Ιαν 10
Ψαρονέφρι με σάλτσα από φιστίκι Αιγίνης  γεμιστό με γραβιέρα Τήνου και πράσο

Απο την chef Ευαγγελία Φωτεινιά  Υλικά 2τεμάχια ψαρονέφρι (400-500γρ) Πράσο 160 γρ…

Δεκ 21
Μουσακάς λαχανικών

Δια χειρός chef Ραφαήλ Ιωάννης Τσακίρης Υλικά  3 καρότα 1 πράσο 2 κρεμμύδια 4 πατάτες…

Δεκ 05
Κεικ ανάποδο με κυδώνια και καρύδια

Συνταγή απο την κυρία Ιωάννα Σταμούλου Υλικά για μια φόρμα διαμ. 24εκ. ή ένα…

Νοέ 01
Δροσερή ρεβυθοσαλάτα με σως αβοκάντο

Μέσα στα πράγματα που βρίσκονται σχεδόν πάντα στη λίστα με τα ψώνια μας και φυσικά…

Οκτ 14
Τα κρασιά του Αιγαίου στην Αθήνα

Τα κρασιά των νησιών του Αιγαίου Πελάγους θα παρουσιάσουν στο αθηναϊκό κοινό οι…

Σεπ 18
Λικέρ στον ήλιο ή στη δροσιά

Υπάρχουν τρεις τρόποι να φτιάξουμε λικέρ που χρειάζεται να μείνουν στον ήλιο, για να…

Ιούν 24
4ο Φεστιβάλ Ποντιακών Εδεσμάτων στη Ρόδο

Ο Σύλλογος Ποντίων Ρόδου «Ο Διγενής» διοργανώνει και προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους…

Μάιος 16
Για 3η συνεχή χρονιά βραβεύτηκε το Alexandros Olive Grove

Το 3ο του ασημένιο μετάλλιο στο διεθνή διαγωνισμό Athena ΙΟΟC  κέρδισε το Alexandros…

Μαρ 06
Απασχολεί μόνο ΑμεΑ και ψήνει τον πιο ωραίο καφέ

«ΠΑΝΤΟΚΑΦΕΝΕΣ»: Δημιουργήθηκε από την ΚΟΙΝΣΕΠ ένταξης “+εργάζομαι” και…

Σεπ 14
Φθινοπωρινές κρουαζιέρες από τη Celestyal Cruises με αρώματα και γεύσεις από όλη την Ελλάδα

Η Celestyal Cruises στο πλαίσιο των θεματικών κρουαζιέρων «Ιστορίες Ελληνικής…

Φεβ 14
Κριθαρότο γαρίδας για τη γιορτή των ερωτευμένων

Σέβη Πετρίδη . Α` Μάγειρας στο Natura Park Village. Εφτασε και εφέτος η ημέρα που…