Το τυρί της πόσιας ή αλλιώς το κρασοτύρι της Κω, είναι ένα λευκό τυρί από πρόβειο ή…
Cook, love, create είναι το μότο του 28χρονου Ασημάκη Χανιώτη, που πριν από…
Θα περίμενε κανείς ότι τα εστιατόρια με αστέρι Michelin θα βρισκόταν κάπου κεντρικά,…
Μπορεί η κοινή γνώμη να λέει πως τα αστέρια Michelin τα παίρνουν οι «ψαγμένες»,…
Όταν τον Απρίλιο ο επιχειρηματίας Σταύρος Κάλλας από το Θεολόγο της Ρόδου, έδινε…
To νέο έτος, 2018 ξεκινά δυναμικά, για τα κρασιά του Κτήματος Τριανταφυλλοπούλου της…
Ο Καλύμνιος Μιχάλης Μάρθας θα είναι ένας από τους 30 Έλληνες chef με διεθνή αναγνώριση…
Οκτώ χρυσά μετάλλια, δύο ασημένια και δύο χάλκινα ! Πηγή :www.rodiaki.gr – 8…
Πρόκειται για ένα από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία της Ρόδου. Βρίσκεται στον…
Δύο χρυσά βραβεία κατέκτησε ο γυναικείος συνεταιρισμός Καλύμνου «Παναγία Υπαπαντή» σε…
Από το Παρίσι στην Αθήνα και από την βράβευση του εστιατορίου Evi Evane ξένης κουζίνας…
Στην δημοκρατία του ίντερνετ τους “χρυσούς σκούφους” τους δίνει ο…
Στο φετινό «Διεθνή Διαγωνισμού Οίνου & Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης» 42 καταξιωμένοι…
Για πρώτη φορά στα 26 χρόνια του θεσμού, η Ελλάδα θα δώσει το «παρόν» στα “James…
Οι σερβιτόροι σε ένα φθηνό και χαρούμενο εστιατόριο στην κεντρική Γαλλία δεν…