Κατηγορία: Βραβεύσεις

Δεκ 30
Το κρασοτύρι Κω εντάχθηκε στη Κομισιόν ως προϊόν Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης

Το τυρί της πόσιας ή αλλιώς το κρασοτύρι της Κω, είναι ένα λευκό τυρί από πρόβειο ή…

Ιαν 13
Έλληνας ο νεότερος chef με αστέρι Michelin στο Λονδίνο

  Cook, love, create είναι το μότο του 28χρονου Ασημάκη Χανιώτη, που πριν από…

Νοέ 23
Πού βρίσκεται το πιο απομακρυσμένο εστιατόριο του κόσμου με Michelin;

Θα περίμενε κανείς ότι τα εστιατόρια με αστέρι Michelin θα βρισκόταν κάπου κεντρικά,…

Νοέ 05
Το φθηνότερο εστιατόριο με αστέρι Michelin στο κόσμο -Video-

Μπορεί η κοινή γνώμη να λέει πως τα αστέρια Michelin τα παίρνουν οι «ψαγμένες»,…

Αυγ 11
Βραβείο πήρε ροδίτικο λάδι σε διεθνή διαγωνισμό

Όταν τον Απρίλιο ο επιχειρηματίας Σταύρος Κάλλας από το Θεολόγο της Ρόδου, έδινε…

Μαρ 16
Διακρίθηκαν τα κρασιά του κτήματος Τριανταφυλλοπούλου της Κω.

To νέο έτος, 2018 ξεκινά δυναμικά, για τα κρασιά του Κτήματος Τριανταφυλλοπούλου της…

Φεβ 22
Άρωμα Καλύμνου στα βραβεία γαστρονομίας στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Ο Καλύμνιος Μιχάλης Μάρθας θα είναι ένας από τους 30 Έλληνες chef με διεθνή αναγνώριση…

Φεβ 03
Σημαντικές διακρίσεις για τους σπουδαστές της ΑΝΚΟ

Οκτώ χρυσά μετάλλια, δύο ασημένια και δύο χάλκινα ! Πηγή :www.rodiaki.gr – 8…

Ιούν 22
Ένα πολυτελές ξενοδοχείο στη Ρόδο στην 1η θέση παγκοσμίως για την αειφόρο λειτουργία του

  Πρόκειται για ένα από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία της Ρόδου. Βρίσκεται στον…

Ιούν 08
Δύο χρυσά βραβεία στο γυναικείο συνεταιρισμό Καλύμνου – Για το καπνιστό φιλέτο λευκού τόνου και το καπνιστό φιλέτο σκουμπρί

Δύο χρυσά βραβεία κατέκτησε ο γυναικείος συνεταιρισμός Καλύμνου «Παναγία Υπαπαντή» σε…

Ιούν 03
Το εστιατόριο Evi Evane της Ντίνας Νικολάου στο Παρίσι πήρε το πρώτο βραβείο ξένης κουζίνας στην Γαλλία

Από το Παρίσι στην Αθήνα και από την βράβευση του εστιατορίου Evi Evane ξένης κουζίνας…

Μάιος 03
Δύο εστιατόρια της Ρόδου ανάμεσα στα 10 κορυφαία της Ελλάδας για το 2016

Στην δημοκρατία του ίντερνετ τους “χρυσούς σκούφους” τους δίνει ο…

Απρ 04
Βράβευση και ειδική διάκριση για την CAIR

Στο φετινό «Διεθνή Διαγωνισμού Οίνου & Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης» 42 καταξιωμένοι…

Μαρ 13
Πέντε Ελληνες Chef στα “James Beard Awards”

Για πρώτη φορά στα 26 χρόνια του θεσμού, η Ελλάδα θα δώσει το «παρόν» στα “James…

Φεβ 21
Ταπεινό Γαλλικό εστιατόριο πήρε από λάθος αστέρι Michelin

Οι σερβιτόροι σε ένα φθηνό και χαρούμενο εστιατόριο στην κεντρική Γαλλία δεν…