Φέτος οι γιορτές είχαν άλλο χρώμα μιας και ήμουν παρούσα στο ατελιέ του La Patisserie…
Παραδοσιακή συνταγή από Ρόδο για σπιτικά σμυρνέικα κουλουράκια που μοσχοβολούν από…
“Λαζαράκια για τον Λάζαρο αν δεν πλάσεις, ψωμί δεν θα χορτάσεις” . Στη Κω η…
Παραδοσιακή συνταγή απο τον chef Γιώργο Μαρκάκη ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΑΚΟΥΜΙΑ 1 κιλό αλεύρι 200…
Το ξεροτήγανο είναι το παραδοσιακό γλύκισμα της Αμοργού – χρησιμοποιείται επίσης σε…
Οι μακαρούνες είναι φρέσκο παραδοσιακό ζυμαρικό των Δωδεκανήσων, κυρίως της Κάσου,…
Πρόκειται για τη μεγαλύτερη θρησκευτική γιορτή του Χριστιανισμού, σίγουρα του έτους…
La Galette des Rois Τα Θεοφάνεια στη Γαλλία γιορτάζονται στις 6 Ιανουαρίου μαζί με την…
Το Σάββατο του Λαζάρου είναι μια από τις πιο σημαντικές ημέρες της Ορθοδοξίας, αφού…
Πισπιλί…. ντομάτα, ξυλάγγουρο, φέτα, ελιά, κρίταμο, ζέα ! Το ‘Πισπιλί’ ήταν ένα…
Ο εορτασμός της Παναγιάς στα Δωδεκάνησα, είναι ξεχωριστός, με πανηγύρια σε όλα τα…
Για να καταρριφθεί το ρεκόρ θα χρειαστούν 650 κιλά ακαθάριστες πατάτες Νάξου, 550…
Από την Κρήτη ως τη Θράκη και από τη Ρόδο ως την Κέρκυρα κάθε γωνιά της Ελλάδας…