Κατηγορία: Έθιμα και Παραδόσεις

Νοέ 11
Παραδοσιακά Συμιακά ακούμια με ζάχαρη και κανέλα

Παραδοσιακή συνταγή απο τον chef  Γιώργο Μαρκάκη ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΑΚΟΥΜΙΑ 1 κιλό αλεύρι 200…

Σεπ 06
Γιορτή του ξεροτήγανου στην Αμοργό

Το ξεροτήγανο είναι το παραδοσιακό γλύκισμα της Αμοργού – χρησιμοποιείται επίσης σε…

Ιούλ 19
Μακαρούνες με σιτάκα και “τσίκνωση”

Οι μακαρούνες είναι φρέσκο παραδοσιακό ζυμαρικό των Δωδεκανήσων, κυρίως της Κάσου, της…