Κατηγορία: Συνεντεύξεις Chef

Μάιος 08
“Η Εστίαση αποτελεί βασικό κλάδο για την οικονομία της χώρας και του Τουρισμού”Ο chef Στράτος Ιωσηφέλλης μιλάει στο Foodme!

Πολύ νέος αλλά πολύ δραστήριος, με αγάπη στον τόπο του τη Λέσβο ανάδειξη και στήριξη…

Απρ 18
Προσμένοντας την Ανάσταση!Ο κλάδος της Εστίασης ματώνει.Ο βραβευμένος chef Ευρυπίδης Γκόγκος μιλάει στο Foodme

Εξαιρετικός chef και άνθρωπος, ένθερμος υποστηρικτής των τοπικών μας παραδοσιακών…

Απρ 13
“O κλάδος της Εστίασης δοκιμάζεται”.Ο chef και ιδρυτής του Leros Food Νίκος Σιφουνιός μιλάει στο Foodme

Γέννημα θρέμα Λέρου,αυτοδημιούργητος, Chef, ιδιοκτήτης δύο μαγαζιών Εστίασης, ιδρυτής…

Ιαν 15
Philema, ο απόλυτος πρεσβευτής της Ελληνικής Γαστρονομίας στις Βρυξέλλες!

Το ραντεβού μας με τον Μάνο Μακρυγιαννάκη ήταν ένα κρύο βράδυ του Νοέμβρη, στο…

Νοέ 07
Ο Chef Μιχάλης Γεωργουδιός – Τσίμας – μιλάει στο Foodme.gr

Με καταγωγή από τη Σύμη  το μικρό  νησί με την ιδιαίτερη ομορφιά και αρχιτεκτονική…

Ιούν 21
Συνέντευξη με τον αρχιμάγειρα Νίκο Φωτιάδη

Ένας λόγος που χαίρομαι για αυτή την συνέντευξη είναι εκτός του ότι νοιώθω ιδιαίτερη…

Φεβ 20
Συνέντευξη του βραβευμένου chef Μιχάλη Μάρθα στο Foodme.gr

Συνέντευξη του βραβευμένου chef Μιχάλη Μάρθα στο Foodme.gr Επιμέλεια κειμένου : Στέλλα…

Οκτ 02
Λευτέρης Λαζάρου : Η γεύση είναι ένα σκίρτημα

…Την ώρα που γεύεσαι σκιρτούν μέσα σου πολλά. Κάποια μικρά ηλεκτρόδια σαν…