Κατηγορία: Κρέας

Ιούν 02
Σπλήνα μοσχαρίσια γεμιστή Λέρου δια χειρός chef Νικόλαου Σιφουνιού

Στην Λέρο σε αυτόν τον γαστριμαργικό παράδεισο , η δύναμη και η απλότητα της…

Μαΐ 25
Μπουκ(χ)ουνιές Νισύρου από την chef Μαρία Κλήμη

Όταν ακόμα δεν υπήρχαν ψυγεία , για να συντηρήσουν το κρέας το μαγείρευαν πολύ αργά…

Απρ 24
Παραδοσιακό κατσικάκι Λέρου γεμιστό σε ταβά με κληματόβεργες και ζυμάρι .

Παραδοσιακή συνταγή Λέρου για κατσικάκι στον ταβά .Μας την στέλνει  ο Σταμάτης…

Δεκ 28
Πεντανόστιμο πρωτοχρονιάτικο οσομπούκο

Αλλάξτε το χρόνο με το πιο γιορτινό φαγητό ! Ανασκουμπωθείτε, αγοράστε όλα τα υλικά…

Φεβ 16
Τσικνοπέμπτη και χοιρινό στη λαδόκολλα

Δημήτρης Πλουμιστός Chef Υλικά 2 κιλά σπάλα χοιρινή 6 πιπεριές 3 κρεμμύδια 3 σκελίδες…

Φεβ 12
Μοσχαράκι Ραγού με χυλοπίτες και μυζήθρα

Σέβη Πετρίδη . Α` Μάγειρας στο Natura Park Village.   Χρόνος Προετοιμασίας: 30′…