Κατηγορία: Κρέας

Νοέ 23
Χοιρινό με κυδώνια στον φούρνο δια χειρός chef Ευαγγελίας Φωτεινιά!

Σύρος  η αρχόντισσα των Κυκλάδων! Νησί με  πλούσια ιστορία και  αύρα άλλης εποχής πιο…

Νοέ 20
Μοσχαράκι κοκκινιστό με πατάτες τηγανιτές δια χειρός chef Γεωργίας Κουτσούκου

Διαβάζοντας την εξαιρετική συνέντευξη της  Γεωργίας Κουτσούκου στο…

Νοέ 18
Μελιτζάνες με μοσχάρι.Παραδοσιακός “καλόγερος” από την Νάξο

Νάξος! Πανέμορφα γραφικά ορεινά χωριά, υπέροχες παραλίες, εντυπωσιακή αρχιτεκτονική…

Νοέ 09
Φασόλια με κρέας (Ροδίτικη φασολάδα) δια χειρός chef Αργυρώς Μπαρμπαρίγου

Ρόδος !Το νησί που  είναι γεμάτο όμορφα τοπία, ακρογιαλιές, εντυπωσιακά αρχαιολογικά…

Ιούν 02
Σπλήνα μοσχαρίσια γεμιστή Λέρου δια χειρός chef Νικόλαου Σιφουνιού

Στην Λέρο σε αυτόν τον γαστριμαργικό παράδεισο , η δύναμη και η απλότητα της…

Μαΐ 25
Μπουκ(χ)ουνιές Νισύρου από την chef Μαρία Κλήμη

Όταν ακόμα δεν υπήρχαν ψυγεία , για να συντηρήσουν το κρέας το μαγείρευαν πολύ αργά…

Απρ 24
Παραδοσιακό κατσικάκι Λέρου γεμιστό σε ταβά με κληματόβεργες και ζυμάρι .

Παραδοσιακή συνταγή Λέρου για κατσικάκι στον ταβά .Μας την στέλνει  ο Σταμάτης…

Δεκ 28
Πεντανόστιμο πρωτοχρονιάτικο οσομπούκο

Αλλάξτε το χρόνο με το πιο γιορτινό φαγητό ! Ανασκουμπωθείτε, αγοράστε όλα τα υλικά…

Φεβ 16
Τσικνοπέμπτη και χοιρινό στη λαδόκολλα

Δημήτρης Πλουμιστός Chef Υλικά 2 κιλά σπάλα χοιρινή 6 πιπεριές 3 κρεμμύδια 3 σκελίδες…

Φεβ 12
Μοσχαράκι Ραγού με χυλοπίτες και μυζήθρα

Σέβη Πετρίδη . Α` Μάγειρας στο Natura Park Village.   Χρόνος Προετοιμασίας: 30′…