Κατηγορία: Συνταγές

Μαρ 01
Σουπιές με πρασόρυζο

Γιώργος Φραντζής chef ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ 1 κιλό σουπιές 100 ml ελαιόλαδο 1 τεμ κρεμμύδι…

Φεβ 25
Σοκολατόπιτα με καραμελωμένα αμύγδαλα

Απο τον chef Δημήτρη Πλουμιστό Υλικά Για το σιρόπι: [lists layout=”half”…

Φεβ 16
Τιραμισού σε ποτήρι

Γιώργος Φραντζής chef Υλικά Για 4 άτομα [lists style=”style6″…

Φεβ 16
Τσικνοπέμπτη και χοιρινό στη λαδόκολλα

Δημήτρης Πλουμιστός Chef Υλικά 2 κιλά σπάλα χοιρινή 6 πιπεριές 3 κρεμμύδια 3 σκελίδες…

Φεβ 15
Κοτόπιτα με πιπεριές και μανιτάρια

Δημήτρης Πλουμιστός Chef ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΥΜΗ 750 γραμμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1…

Φεβ 14
Γλυκό σοκολάτας με σάλτσα περγαμόντο για τη γιορτή των ερωτευμένων

Γιώργος Φραντζής Chef  ΥΛΙΚΑ για 4 άτομα  250 γρ σοκολάτα κουβερτούρα 255 γρ βούτυρο…

Φεβ 12
Μοσχαράκι Ραγού με χυλοπίτες και μυζήθρα

Σέβη Πετρίδη . Α` Μάγειρας στο Natura Park Village.   Χρόνος Προετοιμασίας: 30′…

Φεβ 09
Φασολάδα με λουκάνικα χωριάτικα και πανσετάκι

Συνταγή από: Γιώργος Φραντζής Chef στο Apollon Hotel  Ποσότητα: Για 4 άτομα   ΥΛΙΚΑ…