Κατηγορία: Ψάρια

Ιούλ 16
Κακκαβιά από την Αμοργό!Η σούπα του ψαρά

Όποιος επισκεφτεί την Αμοργό θα καταλάβει αμέσως γιατί η ταινία Απέραντο Γαλάζιο…

Ιούλ 03
Τηγανητά μπαρμπούνια με γέμιση από τους Λειψούς

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ “ΙΤΑΛΙΑ” ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΚΑΛΥΨΟΥΣ ,ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΣΤΑ…

Ιούν 24
Σούπερ σαλάτα αγγουριού και κεμπάπ ψαριού δια χειρός chef Γεωργίας Κουτσούκου

Δροσερή, καλοκαιρινή σούπερ  σαλάτα αγγουριού και πεντανόστιμο κεμπάπ ψαριού με…

Μαΐ 26
Ροφός στιφάδο δια χειρός chef Γεωργίας Κουτσούκου. Παραδοσιακή συνταγή Σκοπέλου

Γεύσεις που μας ταξιδεύουν , αρώματα που μας θυμίζουν ελληνικό νησί και θάλασσα. Ο…

Μαΐ 02
Σφυρίδα ψητή σε κόκκινη σάλτσα , δια χειρός chef Γεωργίας Κουτσούκου

“Με κατακόκκινη σάλτσα, ελπιδοφόρα, από εκείνες που νικούν όλους τους φόβους,…

Απρ 09
Μπακαλιάρος σε κουρκούτι με σκορδαλιά σαφράν και καραμελωμένα παντζάρια απο τον chef Ευρυπίδη Γκόγκο

Πολύ νόστιμη, σπιτική συνταγή από τον chef Ευρυπίδη Γκόγκο Υλικά Φιλέτο παστού…

Ιούν 13
Γιατί η σαρδέλα θεωρείται υπερτροφή

Η σαρδέλα, το φθηνό αφρόψαρο, θεωρείται υπερτροφή, γι’ αυτό κερδίζει επάξια μια…

Μαρ 25
Μπακαλιάρος τηγανιτός, παντζάρια σκορδαλιά με γιαούρτι και καρύδια και παντζαρόφυλλα λαδολέμονο

Chef Γιώργος Φρατζής! Υλικά για 4 άτομα 1 Κιλό μπακαλιάρος 60 ml ελαιόλαδο 80 γρμ…

Απρ 09
Τσιπούρα φούρνου με ντομάτα πλακί

Γιώργος Φραντζής chef ΥΛΙΚΑ 4  τσιπούρες 300 γρμ καθαρισμένες- πλυμένες 80 ml…

Απρ 07
Σαρδέλες με σούμα και μουστάρδα

Δημήτρης Πλουμιστός Chef YΛΙΚΑ Για την μαρινάδα: 1/2 κιλό φρέσκες σαρδέλες 1/2 κούπα…