Όποιος επισκεφτεί την Αμοργό θα καταλάβει αμέσως γιατί η ταινία Απέραντο Γαλάζιο…
ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ “ΙΤΑΛΙΑ” ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΚΑΛΥΨΟΥΣ ,ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΣΤΑ…
Δροσερή, καλοκαιρινή σούπερ σαλάτα αγγουριού και πεντανόστιμο κεμπάπ ψαριού με…
Γεύσεις που μας ταξιδεύουν , αρώματα που μας θυμίζουν ελληνικό νησί και θάλασσα. Ο…
“Με κατακόκκινη σάλτσα, ελπιδοφόρα, από εκείνες που νικούν όλους τους φόβους,…
Πολύ νόστιμη, σπιτική συνταγή από τον chef Ευρυπίδη Γκόγκο Υλικά Φιλέτο παστού…
Η σαρδέλα, το φθηνό αφρόψαρο, θεωρείται υπερτροφή, γι’ αυτό κερδίζει επάξια μια…
Chef Γιώργος Φρατζής! Υλικά για 4 άτομα 1 Κιλό μπακαλιάρος 60 ml ελαιόλαδο 80 γρμ…
Γιώργος Φραντζής chef ΥΛΙΚΑ 4 τσιπούρες 300 γρμ καθαρισμένες- πλυμένες 80 ml…
Δημήτρης Πλουμιστός Chef YΛΙΚΑ Για την μαρινάδα: 1/2 κιλό φρέσκες σαρδέλες 1/2 κούπα…