Κατηγορία: Συνταγές Chef

Ιούν 03
Πράσινη σαλάτα με εσπεριδοειδή

Συνταγή  απο την chef Ευαγγελία Φωτεινιά Το μενού έχει πράσινη σαλάτα με εσπεριδοειδή!…

Μάιος 21
Κοτόπουλο με πιπεριές και μπύρα

Συνταγή δια χειρός Αργυρώ Μπαρμπαρίγου Υλικά Συνταγής 1 χωριάτικο κοτόπουλο γύρω στα…

Απρ 25
Ροδίτικα ντολμαδάκια-γιαπράκια-της Μ.Πέμπτης

Συνταγή και κείμενο απο τον chef Γιώργο Φραντζή Υλικά για 4-8 άτομα 400 γρμ φρέσκα…

Απρ 08
Νηστίσιμος χαλβάς με ινδική καρύδα (χωρίς λάδι)

Συνταγή απο την chef Ευαγγελία Φωτεινιά Υλικά 125γρμ ινδική καρύδα 250γρμ σιμιγδάλι…

Μαρ 23
Θαλασσινά με φινόκιο και ντομάτα

Από τον chef Γιώργο Φραντζή Υλικά για ένα άτομο  1 Γαρίδα μεγάλη καθαρισμένη από το…

Μαρ 15
Μαρμελάδα μήλου από τον chef Ευριπίδη Γκόγκο

Μαρμελάδα μήλου από τον chef Ευριπίδη Γκόγκο ,ιδιοκτήτη του Εστιατορίου Kalypso στην…

Μαρ 09
Σαλάτα με κινόα , αγκιναράκι Τήνου και λακέρδα παστή!

Πεντανόστιμη, υγιεινή και πανεύκολη συνταγή για τα Κούλουμα, μας στέλνει η chef…

Μαρ 07
Xοιρινό φρικασέ με μαρούλι

Από τον chef Ιωάννη Γαβαλά Υλικά Ένα κιλό χοιρινό ντόπιο κατά προτίμηση Ηρακλειάς 2…

Φεβ 27
Παραδοσιακά πιταρούδια με μελιτζανοσαλάτα

Απο τον chef  Γιώργο Μαρκάκη Η λέξη Τσικνοπέμπτη προέρχεται από τις λέξεις “τσίκνα” (η…

Φεβ 14
Σοκολατένια καρδιά με κόκκινα φρούτα από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

    Από την  chef  Αργυρώ Μπαρμπαρίγου     Υλικά Συνταγής 125 γρ. σοκολάτα 60-70…

Φεβ 11
Lemon pie από την chef Ευαγγελία Φωτεινιά

Απο την chef  Ευαγγελία Φωτεινιά Υλικά Για την τάρτα: 150γρ βούτυρο σε θερμοκρασία…

Ιαν 23
Κολοκυθόπιτα με κόκκινη κολοκύθα χωρίς φύλλο

Rodos Private Chef Markakis Georgios ΥΛΙΚΑ 400 γρ. κόκκινη κολοκύθα τριμμένη 300 ml…

Ιαν 19
Σαρμαδάκια αλλοιώς απο τον chef Γιώργο Φραντζή

Από τον chef Γιώργο Φραντζή Υλικά για 4 άτομα 1 συκωταριά αρνίσια χωρίς πνευμόνια 80…

Δεκ 30
Μενταγιόν χοιρινά σωτέ με κονιάκ, καραμελωμένα αχλάδια και πουρέ σελινόριζας με γλυκοπατάτες

Από τον chef Γιώργο Φραντζή Υλικά για 4 άτομα 16 Χ 50 γρμ μενταγιόν από φιλέτο χοιρινό…

Δεκ 28
Καραβίδες σωτέ με κρέμα καλαμποκιού, μαριναρισμένο καλαμπόκι με τρούφα και πίκλα σιναπόσπορου

Από τον chef Σπύρο Ασίμη Συνταγή για 4 άτομα Καραβίδες Καθαρίζουμε 8 μεγάλες ουρές…