Συνταγή απο την chef Ευαγγελία Φωτεινιά Το μενού έχει πράσινη σαλάτα με εσπεριδοειδή!…
Συνταγή δια χειρός Αργυρώ Μπαρμπαρίγου Υλικά Συνταγής 1 χωριάτικο κοτόπουλο γύρω στα…
Συνταγή και κείμενο απο τον chef Γιώργο Φραντζή Υλικά για 4-8 άτομα 400 γρμ φρέσκα…
Συνταγή απο την chef Ευαγγελία Φωτεινιά Υλικά 125γρμ ινδική καρύδα 250γρμ σιμιγδάλι…
Από τον chef Γιώργο Φραντζή Υλικά για ένα άτομο 1 Γαρίδα μεγάλη καθαρισμένη από το…
Μαρμελάδα μήλου από τον chef Ευριπίδη Γκόγκο ,ιδιοκτήτη του Εστιατορίου Kalypso στην…
Πεντανόστιμη, υγιεινή και πανεύκολη συνταγή για τα Κούλουμα, μας στέλνει η chef…
Από τον chef Ιωάννη Γαβαλά Υλικά Ένα κιλό χοιρινό ντόπιο κατά προτίμηση Ηρακλειάς 2…
Απο τον chef Γιώργο Μαρκάκη Η λέξη Τσικνοπέμπτη προέρχεται από τις λέξεις “τσίκνα” (η…
Από την chef Αργυρώ Μπαρμπαρίγου Υλικά Συνταγής 125 γρ. σοκολάτα 60-70…
Απο την chef Ευαγγελία Φωτεινιά Υλικά Για την τάρτα: 150γρ βούτυρο σε θερμοκρασία…
Rodos Private Chef Markakis Georgios ΥΛΙΚΑ 400 γρ. κόκκινη κολοκύθα τριμμένη 300 ml…
Από τον chef Γιώργο Φραντζή Υλικά για 4 άτομα 1 συκωταριά αρνίσια χωρίς πνευμόνια 80…
Από τον chef Γιώργο Φραντζή Υλικά για 4 άτομα 16 Χ 50 γρμ μενταγιόν από φιλέτο χοιρινό…
Από τον chef Σπύρο Ασίμη Συνταγή για 4 άτομα Καραβίδες Καθαρίζουμε 8 μεγάλες ουρές…