Δια χειρός chef Γιώργου Μαρκάκη ΥΛΙΚΑ 1 Κοτόπουλο Τα συκωτάκια του κοτόπουλου…
Τόσο απλό αλλά τόσο ιδιαίτερο το γλυκό του κουταλιού ρόδι , δια χειρός chef Νίκου…
Απο τον chef Γιώργο Μαρκάκη Υλικά Για τη Φάβα Φάβα 250 gr Eλαιόλαδο 1 κρεμμύδι 2…
Δια χειρός chef Νίκου Κουλούσια Υλικά 50 ml έ.π. ελαιόλαδο + 1 κ.σ. για το σύγκλινο…
Από τον chef Γιώργο Φραντζή Υλικά για 4 άτομα 360 γρμ ταλιατέλες 100 γρμ μανιτάρια…
Η γαλλική σπεσιαλιτέ σε μια ξεχωριστή εκδοχή με μπανάνα και σοκολάτα. Χρόνος…
To Xuixo είναι διάσημο γλύκισμα της Καταλονίας που δημιουργήθηκε στην πόλη Girona. Μια…
Από τον chef Δημήτρη Πλουμιστό Υλικά 6 μελιτζάνες 1 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος 3 κρεμμύδια…
Από τον chef Μιχάλη Μάρθα Για το χταπόδι : 1 Χταπόδι ( 2 κιλά φρέσκο) 2 ξερά κρεμμύδια…
Απο τον chef Γιώργο Φραντζή Υλικά 750 ml γάλα 250 γρμ σοκολάτα κουβερτούρα λιωμένη σε…
Δια χειρός chef Νίκου Κουλούσια Υλικά 1 λίτρο γάλα 1 φλ. σιμιγδάλι ψιλό 1 φλ. ζάχαρη…
Συνταγή με παραδοσιακά τοπικά προϊόντα Ρόδου δια χειρός chef Γιώργου Φραντζή. Το…
Chef Γιώργος Φρατζής! Υλικά για 4 άτομα 1 Κιλό μπακαλιάρος 60 ml ελαιόλαδο 80 γρμ…
Υλικά για 4 άτομα 400 γρμ ρύζι Carnaroli 120 γρμ αρακά ζεματιστό 50 γρμ βούτυρο φρέσκο…
Η πιο νόστιμη & εύκολη σπιτική συνταγή για γιουβαρλάκια αυγολέμονο από τον chef…