Ψαρονέφρι με φρέσκα ζυμαρικά και κρεμώδες τυρί

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest

Δημήτρης Πλουμιστός Chef .
Συνταγή απο την παρουσίαση στη Food Expo.

ΥΛΙΚΑ

1 ψαρονέφρι
1 πακέτο φρέσκα ζυμαρικά
200 γρ κρεμώδες τυρί
Μανιτάρια
Λιαστή ντομάτα
Καραμελωμένο κρεμμύδι
Ελαιόλαδο
Τσίπουρο
Αλάτι
Πιπέρι
Πάπρικα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Σε αλατισμένο νερό βράζουμε τα ζυμαρικά.Ταυτόχρονα μέχρι να γίνουν, βάζουμε σε τηγάνι το ελαιόλαδο να κάψει, ρίχνουμε το ψαρονέφρι που έχουμε κόψει μπουκίτσες και το σοτάρουμε για 10 λεπτά. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και σοτάρουμε για 5 λεπτά. Σβήνουμε με το τσίπουρο, προσθέτουμε τη λιαστή ντομάτα ψιλοκομμένη και το καραμελωμένο κρεμμύδι και τα αφήνουμε 3 λεπτά να πάρουν μια βράση. Τέλος ρίχνουμε το κρεμώδες τυρί και ανακατεύοντας βάζουμε και τα φρέσκα ζυμαρικά  και σερβίρουμε.

TIPS

Καραμελωμένο κρεμμύδι υπάρχει έτοιμο σε βαζάκια.

Καλή επιτυχία!

mood_bad
  • Κανένα σχόλιο ακόμα.
  • chat
    Πρόσθεσε ένα σχόλιο

    Πρόσφατα άρθρα

    Μέλι με κανέλα :Ο απόλυτος συνδυασμός για τον οργανισμό

    Το μέλι και η κανέλα είναι από τα πολυτιμότερα, θρεπτικότερα και υγιεινά τρόφιμα. Ο συνδυασμός τους αποτελεί αποτελεσματικό φάρμακο για όλα τα είδη ασθενειών!!! Δίνουν

    Περισσότερα »

    Σουντζουκάκια από φάβα

    Τα πιο νόστιμα σουτζουκάκια από φάβα , δια χειρός chef Ευαγγελίας Φωτεινιά. Υλικά 300γρ φάβα 1 λίτρο νερό, 1 μέτριο καρότο, 1 μέτριο κρεμμύδι, 80γρ

    Περισσότερα »

    Το κρασοτύρι Κω εντάχθηκε στη Κομισιόν ως προϊόν Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης

    Το τυρί της πόσιας ή αλλιώς το κρασοτύρι της Κω, είναι ένα λευκό τυρί από πρόβειο ή κατσικίσιο γάλα, που βαπτίζεται και ωριμάζει στην οινολάσπη.

    Περισσότερα »

    Νέος νόμος στην Ιταλία:Φαγητά που περισσεύουν θα πηγαίνουν σε κόσμο που έχει ανάγκη, όχι στα σκουπίδια!

    Σε μια σειρά από πρωτοβουλίες για το τέλος της σπατάλης φαγητού, η Ιταλία ψήφισε νόμο ώστε το φαγητό που περισσεύει από τις επιχειρήσεις να δωρίζεται σε φιλανθρωπικές οργανώσεις αντί να καταλήγει στα σκουπίδια. Τα

    Περισσότερα »