Ψαρονέφρι με φρέσκα ζυμαρικά και κρεμώδες τυρί

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest

Δημήτρης Πλουμιστός Chef .
Συνταγή απο την παρουσίαση στη Food Expo.

ΥΛΙΚΑ

1 ψαρονέφρι
1 πακέτο φρέσκα ζυμαρικά
200 γρ κρεμώδες τυρί
Μανιτάρια
Λιαστή ντομάτα
Καραμελωμένο κρεμμύδι
Ελαιόλαδο
Τσίπουρο
Αλάτι
Πιπέρι
Πάπρικα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Σε αλατισμένο νερό βράζουμε τα ζυμαρικά.Ταυτόχρονα μέχρι να γίνουν, βάζουμε σε τηγάνι το ελαιόλαδο να κάψει, ρίχνουμε το ψαρονέφρι που έχουμε κόψει μπουκίτσες και το σοτάρουμε για 10 λεπτά. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και σοτάρουμε για 5 λεπτά. Σβήνουμε με το τσίπουρο, προσθέτουμε τη λιαστή ντομάτα ψιλοκομμένη και το καραμελωμένο κρεμμύδι και τα αφήνουμε 3 λεπτά να πάρουν μια βράση. Τέλος ρίχνουμε το κρεμώδες τυρί και ανακατεύοντας βάζουμε και τα φρέσκα ζυμαρικά  και σερβίρουμε.

TIPS

Καραμελωμένο κρεμμύδι υπάρχει έτοιμο σε βαζάκια.

Καλή επιτυχία!

mood_bad
  • Κανένα σχόλιο ακόμα.
  • chat
    Πρόσθεσε ένα σχόλιο

    Πρόσφατα άρθρα

    PittaBun: η κορυφαία πίτα με απ’όλα (όλα όμως, μέχρι και μουσακά!) βρίσκεται στο Λονδίνο

    Η ομάδα του Funky Gourmet δημιούργησε το δεύτερο μαγαζί της στη βρετανική πρωτεύουσα και εκτινάσσει την έννοια «σουβλάκι» σε ευφάνταστες σφαίρες. Ο γευστικός εποικισμός του

    Περισσότερα »

    Δράσεις του πρωτογενούς τομέα της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για το έτος 2020

    Στην έγκριση των δράσεων της Περιφέρειας στον Πρωτογενή Τομέα για το 2020, προέβη το Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου, στη συνεδρίαση της 21ης Οκτωβρίου, μετά από

    Περισσότερα »

    Παγκόσμια Ημέρα Vegan – Ποιος είναι όμως ο «Πατέρας» της Χορτοφαγίας

    Ο Ντόναλντ Γουάτσον ήταν υπερασπιστής των  δικαιωμάτων των ζώων στη Βρετανία. Δημιούργησε τη λέξη vegan και ίδρυσε την «Εταιρία Χορτοφαγίας» (Vegan Society) για να ευαισθητοποιήσει το κοινό της πατρίδας του για τον

    Περισσότερα »