Ψαρονέφρι με φρέσκα ζυμαρικά και κρεμώδες τυρί

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest

Δημήτρης Πλουμιστός Chef .
Συνταγή απο την παρουσίαση στη Food Expo.

ΥΛΙΚΑ

1 ψαρονέφρι
1 πακέτο φρέσκα ζυμαρικά
200 γρ κρεμώδες τυρί
Μανιτάρια
Λιαστή ντομάτα
Καραμελωμένο κρεμμύδι
Ελαιόλαδο
Τσίπουρο
Αλάτι
Πιπέρι
Πάπρικα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Σε αλατισμένο νερό βράζουμε τα ζυμαρικά.Ταυτόχρονα μέχρι να γίνουν, βάζουμε σε τηγάνι το ελαιόλαδο να κάψει, ρίχνουμε το ψαρονέφρι που έχουμε κόψει μπουκίτσες και το σοτάρουμε για 10 λεπτά. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και σοτάρουμε για 5 λεπτά. Σβήνουμε με το τσίπουρο, προσθέτουμε τη λιαστή ντομάτα ψιλοκομμένη και το καραμελωμένο κρεμμύδι και τα αφήνουμε 3 λεπτά να πάρουν μια βράση. Τέλος ρίχνουμε το κρεμώδες τυρί και ανακατεύοντας βάζουμε και τα φρέσκα ζυμαρικά  και σερβίρουμε.

TIPS

Καραμελωμένο κρεμμύδι υπάρχει έτοιμο σε βαζάκια.

Καλή επιτυχία!

mood_bad
  • Κανένα σχόλιο ακόμα.
  • Πρόσθεσε ένα σχόλιο

    Πρόσφατα άρθρα

    Μαρμαρίτες ή φωτόπιτες: Το παραδοσιακό γλυκό, παραμονή των Φώτων στην Κω

    Κάθε χρόνο αναβιώνει στην Κω  και στην Λήμνο ένα πολύ παλιό έθιμο! Οι κάτοικοι τηρώντας την παράδοση, ετοιμάζουν την παραμονή των Θεοφανείων ένα πολύ αγαπημένο

    Περισσότερα »

    Χοιρινό στον φούρνο: Παραδοσιακή συνταγή Λέρου δια χειρός chef Νικόλαου Σιφονιού

    Λέρος, το αρμονικό νησί της Αρτέμιδος! Το μικρό νησί με την μεγάλη ιστορία, ο ευλογημένος αυτός τόπος που οι ρυθμοί κυλούν πιο ήρεμα!Καταπράσινος, με πεδιάδες

    Περισσότερα »

    Φλαουνάκια (παραδοσιακά πιτάκια με χόρτα και σταφίδες) από την Μήλο

    Μήλος μαγική ! Σε σχήμα πετάλου δεν είναι ένα κλασικό Κυκλαδονήσι !Έντονη ηφαιστειακή δραστηριότητα χιλιάδες χρόνια πριν, έδωσε στην Μήλο τα σημερινά γεωλογικά χαρακτηριστικά της

    Περισσότερα »

    Καρπάθικος μπακλαβάς

    Κάρπαθος  ο άγριος παράδεισος! Ορεινή και βραχώδης με ιδιαίτερη φυσική ομορφιά, ψηλά βουνά με πυκνή βλάστηση , γραφικά ορεινά χωριά, ατέλειωτα μονοπάτια , αμμουδερές παραλίες

    Περισσότερα »