Ψαρονέφρι με φρέσκα ζυμαρικά και κρεμώδες τυρί

Δημήτρης Πλουμιστός Chef .
Συνταγή απο την παρουσίαση στη Food Expo.

ΥΛΙΚΑ

1 ψαρονέφρι
1 πακέτο φρέσκα ζυμαρικά
200 γρ κρεμώδες τυρί
Μανιτάρια
Λιαστή ντομάτα
Καραμελωμένο κρεμμύδι
Ελαιόλαδο
Τσίπουρο
Αλάτι
Πιπέρι
Πάπρικα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Σε αλατισμένο νερό βράζουμε τα ζυμαρικά.Ταυτόχρονα μέχρι να γίνουν, βάζουμε σε τηγάνι το ελαιόλαδο να κάψει, ρίχνουμε το ψαρονέφρι που έχουμε κόψει μπουκίτσες και το σοτάρουμε για 10 λεπτά. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και σοτάρουμε για 5 λεπτά. Σβήνουμε με το τσίπουρο, προσθέτουμε τη λιαστή ντομάτα ψιλοκομμένη και το καραμελωμένο κρεμμύδι και τα αφήνουμε 3 λεπτά να πάρουν μια βράση. Τέλος ρίχνουμε το κρεμώδες τυρί και ανακατεύοντας βάζουμε και τα φρέσκα ζυμαρικά  και σερβίρουμε.

TIPS

Καραμελωμένο κρεμμύδι υπάρχει έτοιμο σε βαζάκια.

Καλή επιτυχία!

Spread the love
  • 2
    Shares