Σεμινάρια μαγειρικής για δημιουργική Αιγαιοπελαγίτικη Κουζίνα

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου και Κυκλάδων σε συνεργασία με τα ΚΕΚ Γεννηματάς και το Lerosfood οργανώνουν σεμινάρια για δημιουργική Αιγαιοπελαγίτικη κουζίνα ( ψάρια και θαλασσινά )

Τα σεμινάρια θα παρουσιάσουν καταξιωμένοι Chef :

Ο δικός μας Νίκος Σιφουνιός μαζί με τον κ. Μιχάλη Παντελή Γεωργούδιο και τον  κ. Ηλία Μονογυιό.

Θα διεξαχθούν στο εστιατόριο << Λυχνάρι>> στο Λακκί. Αρχίζουν στις 11:00πμ του Σαββάτου και θα συνεχίσουν την Κυριακή.

Στα σεμινάρια  μπορούν να συμμετάσχουν μάγειρες του νησιού και επαγγελματίες του χώρου και θα υπάρχει και ένα μικρό κομμάτι σεμιναρίων για το κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο κινητό τηλ : 690 7530910

e-leros.com

mood_bad
  • Κανένα σχόλιο ακόμα.
  • Πρόσθεσε ένα σχόλιο

    Πρόσφατα άρθρα

    Ρεβυθοκεφτέδες Καστελόριζου με σουσάμι

    Καστελλόριζο .Το ακριτικό νησάκι της Δωδεκανήσου που στέκεται περήφανα ανάμεσα σε δύο ηπείρους,μας καλωσορίζει με την ανόθευτη ομορφιά και την αρχοντιά των αναστηλωμένων αρχοντικών του.Ειδυλλιακός

    Περισσότερα »

    Μελιτερά , το ευωδιαστό παραδοσιακό γλυκό της Ανάφης

    Ανάφη !Ενας κρυφός παράδεισος δίπλα στην τουριστική Σαντορίνη, που διατηρεί αναλλοίωτη την γοητεία του με τα λιθόστρωτα ατμοσφαιρικά φωτισμένα καλντερίμια της Χώρας, τον Κάλαμο,  –

    Περισσότερα »

    Γεμιστό κολοκυθάκι του Αιγαίου με πιπεριές, λουκάνικο και βολάκι Τήνου από την chef Γεωργία Κουτσούκου

    Τήνος!Το νησί της Παναγιάς με την ξεχωριστή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, τις πεντακάθαρες αμμουδιές , τους απίστευτους περιστερώνες χτισμένους σε απάνεμα σημεία , τα πολιτιστικά της φεστιβάλ

    Περισσότερα »