Σεμινάρια μαγειρικής για δημιουργική Αιγαιοπελαγίτικη Κουζίνα

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου και Κυκλάδων σε συνεργασία με τα ΚΕΚ Γεννηματάς και το Lerosfood οργανώνουν σεμινάρια για δημιουργική Αιγαιοπελαγίτικη κουζίνα ( ψάρια και θαλασσινά )

Τα σεμινάρια θα παρουσιάσουν καταξιωμένοι Chef :

Ο δικός μας Νίκος Σιφουνιός μαζί με τον κ. Μιχάλη Παντελή Γεωργούδιο και τον  κ. Ηλία Μονογυιό.

Θα διεξαχθούν στο εστιατόριο << Λυχνάρι>> στο Λακκί. Αρχίζουν στις 11:00πμ του Σαββάτου και θα συνεχίσουν την Κυριακή.

Στα σεμινάρια  μπορούν να συμμετάσχουν μάγειρες του νησιού και επαγγελματίες του χώρου και θα υπάρχει και ένα μικρό κομμάτι σεμιναρίων για το κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο κινητό τηλ : 690 7530910

e-leros.com

mood_bad
  • Κανένα σχόλιο ακόμα.
  • Πρόσθεσε ένα σχόλιο

    Πρόσφατα άρθρα

    Μαρμαρίτες ή φωτόπιτες: Το παραδοσιακό γλυκό, παραμονή των Φώτων στην Κω

    Κάθε χρόνο αναβιώνει στην Κω  και στην Λήμνο ένα πολύ παλιό έθιμο! Οι κάτοικοι τηρώντας την παράδοση, ετοιμάζουν την παραμονή των Θεοφανείων ένα πολύ αγαπημένο

    Περισσότερα »

    Χοιρινό στον φούρνο: Παραδοσιακή συνταγή Λέρου δια χειρός chef Νικόλαου Σιφονιού

    Λέρος, το αρμονικό νησί της Αρτέμιδος! Το μικρό νησί με την μεγάλη ιστορία, ο ευλογημένος αυτός τόπος που οι ρυθμοί κυλούν πιο ήρεμα!Καταπράσινος, με πεδιάδες

    Περισσότερα »

    Φλαουνάκια (παραδοσιακά πιτάκια με χόρτα και σταφίδες) από την Μήλο

    Μήλος μαγική ! Σε σχήμα πετάλου δεν είναι ένα κλασικό Κυκλαδονήσι !Έντονη ηφαιστειακή δραστηριότητα χιλιάδες χρόνια πριν, έδωσε στην Μήλο τα σημερινά γεωλογικά χαρακτηριστικά της

    Περισσότερα »

    Καρπάθικος μπακλαβάς

    Κάρπαθος  ο άγριος παράδεισος! Ορεινή και βραχώδης με ιδιαίτερη φυσική ομορφιά, ψηλά βουνά με πυκνή βλάστηση , γραφικά ορεινά χωριά, ατέλειωτα μονοπάτια , αμμουδερές παραλίες

    Περισσότερα »