Σεμινάρια μαγειρικής για δημιουργική Αιγαιοπελαγίτικη Κουζίνα

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου και Κυκλάδων σε συνεργασία με τα ΚΕΚ Γεννηματάς και το Lerosfood οργανώνουν σεμινάρια για δημιουργική Αιγαιοπελαγίτικη κουζίνα ( ψάρια και θαλασσινά )

Τα σεμινάρια θα παρουσιάσουν καταξιωμένοι Chef :

Ο δικός μας Νίκος Σιφουνιός μαζί με τον κ. Μιχάλη Παντελή Γεωργούδιο και τον  κ. Ηλία Μονογυιό.

Θα διεξαχθούν στο εστιατόριο << Λυχνάρι>> στο Λακκί. Αρχίζουν στις 11:00πμ του Σαββάτου και θα συνεχίσουν την Κυριακή.

Στα σεμινάρια  μπορούν να συμμετάσχουν μάγειρες του νησιού και επαγγελματίες του χώρου και θα υπάρχει και ένα μικρό κομμάτι σεμιναρίων για το κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο κινητό τηλ : 690 7530910

e-leros.com

mood_bad
  • Κανένα σχόλιο ακόμα.
  • chat
    Πρόσθεσε ένα σχόλιο

    Πρόσφατα άρθρα

    Aπό το Κιλκίς «staramaki» και «kaφsimo»

    Αντί για καλαμάκι προτείνουν το «staramaki» που είναι το φυσικό στέλεχος σιταριού. Αντί να πετιούνται τα υπολείμματα του καφέ στα σκουπίδια, προτείνουν την επεξεργασία τους

    Περισσότερα »

    Σεμινάρια μαγειρικής για δημιουργική Αιγαιοπελαγίτικη Κουζίνα

    Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου και Κυκλάδων σε συνεργασία με τα ΚΕΚ Γεννηματάς και το Lerosfood οργανώνουν σεμινάρια για δημιουργική Αιγαιοπελαγίτικη κουζίνα ( ψάρια και θαλασσινά ) Τα σεμινάρια θα παρουσιάσουν καταξιωμένοι Chef

    Περισσότερα »

    To σπινιάλο Καλύμνου μεταξύ των 13 προϊόντων που βρίσκονται από την Περιφέρεια ΝΑ σε διαδικασία πιστοποίησης Προστατευομένων Ονομασιών Προέλευσης(ΠΟΠ).

    To σπινιάλο Καλύμνου μεταξύ των 13 προϊόντων που βρίσκονται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου σε διαδικασία πιστοποίησης Προστατευομένων Ονομασιών Προέλευσης (ΠΟΠ). Η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας στην

    Περισσότερα »

    PittaBun: η κορυφαία πίτα με απ’όλα (όλα όμως, μέχρι και μουσακά!) βρίσκεται στο Λονδίνο

    Η ομάδα του Funky Gourmet δημιούργησε το δεύτερο μαγαζί της στη βρετανική πρωτεύουσα και εκτινάσσει την έννοια «σουβλάκι» σε ευφάνταστες σφαίρες. Ο γευστικός εποικισμός του

    Περισσότερα »