Σεμινάρια μαγειρικής για δημιουργική Αιγαιοπελαγίτικη Κουζίνα

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου και Κυκλάδων σε συνεργασία με τα ΚΕΚ Γεννηματάς και το Lerosfood οργανώνουν σεμινάρια για δημιουργική Αιγαιοπελαγίτικη κουζίνα ( ψάρια και θαλασσινά )

Τα σεμινάρια θα παρουσιάσουν καταξιωμένοι Chef :

Ο δικός μας Νίκος Σιφουνιός μαζί με τον κ. Μιχάλη Παντελή Γεωργούδιο και τον  κ. Ηλία Μονογυιό.

Θα διεξαχθούν στο εστιατόριο << Λυχνάρι>> στο Λακκί. Αρχίζουν στις 11:00πμ του Σαββάτου και θα συνεχίσουν την Κυριακή.

Στα σεμινάρια  μπορούν να συμμετάσχουν μάγειρες του νησιού και επαγγελματίες του χώρου και θα υπάρχει και ένα μικρό κομμάτι σεμιναρίων για το κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο κινητό τηλ : 690 7530910

e-leros.com

mood_bad
  • Κανένα σχόλιο ακόμα.
  • chat
    Πρόσθεσε ένα σχόλιο

    Πρόσφατα άρθρα

    Ο Γιάννης Χ/Γρηγορίου Πρόεδρος της Λέσχης Ελλήνων Κρεοτεχνών μιλάει στο Foodme

    Η συνάντηση μου με τον Γιάννη Χατζηγρηγορίου στην Expotrof τον Ιανουάριο ήταν μια ευχάριστη έκπληξη και η συνέντευξη μας ξαφνική αυτό που λέμε “στο πόδι”.Δεν

    Περισσότερα »

    Συνταγή από Λέρο με παραδοσιακά προϊόντα Λέρου από τον μάγειρα Χρήστο Μπούτση

    Συνταγή από Λέρο με παραδοσιακά προϊόντα Λέρου Λαλάς δια χειρός μάγειρα Χρήστου Μπούτση Υλικά 1 πακέτο ζυμαρικά λιγκουίνι της αρεσκείας σας 200gr. παστό κολιό #Λαλας

    Περισσότερα »

    Μέλι με κανέλα :Ο απόλυτος συνδυασμός για τον οργανισμό

    Το μέλι και η κανέλα είναι από τα πολυτιμότερα, θρεπτικότερα και υγιεινά τρόφιμα. Ο συνδυασμός τους αποτελεί αποτελεσματικό φάρμακο για όλα τα είδη ασθενειών!!! Δίνουν

    Περισσότερα »

    Σουντζουκάκια από φάβα

    Τα πιο νόστιμα σουτζουκάκια από φάβα , δια χειρός chef Ευαγγελίας Φωτεινιά. Υλικά 300γρ φάβα 1 λίτρο νερό, 1 μέτριο καρότο, 1 μέτριο κρεμμύδι, 80γρ

    Περισσότερα »