Σεμινάρια μαγειρικής για δημιουργική Αιγαιοπελαγίτικη Κουζίνα

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου και Κυκλάδων σε συνεργασία με τα ΚΕΚ Γεννηματάς και το Lerosfood οργανώνουν σεμινάρια για δημιουργική Αιγαιοπελαγίτικη κουζίνα ( ψάρια και θαλασσινά )

Τα σεμινάρια θα παρουσιάσουν καταξιωμένοι Chef :

Ο δικός μας Νίκος Σιφουνιός μαζί με τον κ. Μιχάλη Παντελή Γεωργούδιο και τον  κ. Ηλία Μονογυιό.

Θα διεξαχθούν στο εστιατόριο << Λυχνάρι>> στο Λακκί. Αρχίζουν στις 11:00πμ του Σαββάτου και θα συνεχίσουν την Κυριακή.

Στα σεμινάρια  μπορούν να συμμετάσχουν μάγειρες του νησιού και επαγγελματίες του χώρου και θα υπάρχει και ένα μικρό κομμάτι σεμιναρίων για το κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο κινητό τηλ : 690 7530910

e-leros.com

mood_bad
  • Κανένα σχόλιο ακόμα.
  • chat
    Πρόσθεσε ένα σχόλιο

    Πρόσφατα άρθρα

    Μέλι με κανέλα :Ο απόλυτος συνδυασμός για τον οργανισμό

    Το μέλι και η κανέλα είναι από τα πολυτιμότερα, θρεπτικότερα και υγιεινά τρόφιμα. Ο συνδυασμός τους αποτελεί αποτελεσματικό φάρμακο για όλα τα είδη ασθενειών!!! Δίνουν

    Περισσότερα »

    Σουντζουκάκια από φάβα

    Τα πιο νόστιμα σουτζουκάκια από φάβα , δια χειρός chef Ευαγγελίας Φωτεινιά. Υλικά 300γρ φάβα 1 λίτρο νερό, 1 μέτριο καρότο, 1 μέτριο κρεμμύδι, 80γρ

    Περισσότερα »

    Το κρασοτύρι Κω εντάχθηκε στη Κομισιόν ως προϊόν Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης

    Το τυρί της πόσιας ή αλλιώς το κρασοτύρι της Κω, είναι ένα λευκό τυρί από πρόβειο ή κατσικίσιο γάλα, που βαπτίζεται και ωριμάζει στην οινολάσπη.

    Περισσότερα »

    Νέος νόμος στην Ιταλία:Φαγητά που περισσεύουν θα πηγαίνουν σε κόσμο που έχει ανάγκη, όχι στα σκουπίδια!

    Σε μια σειρά από πρωτοβουλίες για το τέλος της σπατάλης φαγητού, η Ιταλία ψήφισε νόμο ώστε το φαγητό που περισσεύει από τις επιχειρήσεις να δωρίζεται σε φιλανθρωπικές οργανώσεις αντί να καταλήγει στα σκουπίδια. Τα

    Περισσότερα »