Σεμινάριο Παραδοσιακής και Διεθνούς Αρτοποιιας

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest

ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ΛΕΣΧΗ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ & ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΦΟΡΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΑΓΕΙΡΕΣ & ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΣ

chefclub

1η ημέρα: Παρουσίαση το κύριο αντικείμενο η Αρτοποιία  Τέχνη (θεωρία και πράξη) και η εφαρμογή των βασικών αρχών τους ,σύμφωνα με τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας στη διαχείριση πρώτων υλών και τροφίμων.
2η και 3η ημέρα : Παρασκευές παραδοσιακών και διεθνών αρτοσκευασμάτων καθώς και τοπικά προϊόντα.

ΤΟΠΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ :  ΚΕΚ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΙΝΙ

Εναρξη :Τετάρτη 29/3/2017

Λήξη :  Παρασκευή 31/3/2017

Ημέρες και ώρες :

Τετάρτη – Πέμπτη – Παρασκευή 10:00-1:30

Για περισσότερες πληροφορίες:
http://www.katartisi-pnai.gr/…/2-uncategoris…/415-do-a06-039

Πηγή : http://www.katartisi-pnai.gr/index.php/el/2-uncategorised/415-do-a06-039

mood_bad
  • Κανένα σχόλιο ακόμα.
  • Πρόσθεσε ένα σχόλιο

    Πρόσφατα άρθρα

    Μελιτερά , το ευωδιαστό παραδοσιακό γλυκό της Ανάφης

    Ανάφη !Ενας κρυφός παράδεισος δίπλα στην τουριστική Σαντορίνη, που διατηρεί αναλλοίωτη την γοητεία του με τα λιθόστρωτα ατμοσφαιρικά φωτισμένα καλντερίμια της Χώρας, τον Κάλαμο,  –

    Περισσότερα »

    Γεμιστό κολοκυθάκι του Αιγαίου με πιπεριές, λουκάνικο και βολάκι Τήνου από την chef Γεωργία Κουτσούκου

    Τήνος!Το νησί της Παναγιάς με την ξεχωριστή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, τις πεντακάθαρες αμμουδιές , τους απίστευτους περιστερώνες χτισμένους σε απάνεμα σημεία , τα πολιτιστικά της φεστιβάλ

    Περισσότερα »

    Σεφουκλωτή από την Νάξο

    Πανέμορφα γραφικά ορεινά χωριά, υπέροχες παραλίες, εντυπωσιακή αρχιτεκτονική και αρχαιολογικά μνημεία, θαλάσσια σπορ, εστιατόρια και εκλεκτά τοπικά προϊόντα, είναι μόνο κάποια από αυτά που θα

    Περισσότερα »