Σεμινάριο Παραδοσιακής και Διεθνούς Αρτοποιιας

ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ΛΕΣΧΗ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ & ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΦΟΡΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΑΓΕΙΡΕΣ & ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΣ

chefclub

1η ημέρα: Παρουσίαση το κύριο αντικείμενο η Αρτοποιία  Τέχνη (θεωρία και πράξη) και η εφαρμογή των βασικών αρχών τους ,σύμφωνα με τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας στη διαχείριση πρώτων υλών και τροφίμων.
2η και 3η ημέρα : Παρασκευές παραδοσιακών και διεθνών αρτοσκευασμάτων καθώς και τοπικά προϊόντα.

ΤΟΠΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ :  ΚΕΚ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΙΝΙ

Εναρξη :Τετάρτη 29/3/2017

Λήξη :  Παρασκευή 31/3/2017

Ημέρες και ώρες :

Τετάρτη – Πέμπτη – Παρασκευή 10:00-1:30

Για περισσότερες πληροφορίες:
http://www.katartisi-pnai.gr/…/2-uncategoris…/415-do-a06-039

Πηγή : http://www.katartisi-pnai.gr/index.php/el/2-uncategorised/415-do-a06-039

Spread the love
  • 6
    Shares