Στην γενική συνέλευση του Σωματείου Εστιατόρων Ρόδου – Δωδεκανήσου, ο Γιώργος Χατζημάρκος

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest

Η συνεργασία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με το Σωματείο Εστιατόρων Δωδεκανήσου έχει ήδη αποδώσει στον προορισμό και την ενδυναμώνουμε γιατί το 2019 είναι μια χρονιά – ορόσημο για την ΠΝΑΙ και τον κλάδο της εστίασης, ειδικότερα, λόγω του Τίτλου της Γαστρονομικής περιφέρειας της Ευρώπης για το 2019».

Με αυτή την δήλωση, ξεκίνησε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, την τοποθέτησή του στην σημερινή γενική συνέλευση του Σωματείου Εστιατόρων Ρόδου – Δωδεκανήσου «Η Πρωτοπορία», που έλαβε χώρα στο ΕΒΕΔ.

Ο Περιφερειάρχης, ευχαρίστησε την διοίκηση και τα μέλη του Συλλόγου για την εξαιρετική δουλειά που έχουν κάνει και την μέχρι σήμερα στενή συνεργασία, μεταξύ της ΠΝΑΙ και του Σωματείου –μία συνεργασία που έχει ήδη αποδώσει καρπούς στον τόπο και ειδικότερα στον κλάδο της εστίασης και η οποία όπως συμφωνήθηκε κατά την γενική συνέλευση θα γίνει ακόμη πιο στενή, προκειμένου να υπηρετηθεί με ακόμη πιο αποδοτικό τρόπο, ο τίτλος της Γαστρονομικής περιφέρειας της Ευρώπης για το 2019.

Στην γενική συνέλευση, συζητήθηκαν θέματα που έχουν να κάνουν με την τουριστική προβολή και την συμμετοχή του κλάδου της εστίασης, μέσω του Σωματείου Εστιατόρων Ρόδου – Δωδεκανήσου στις δράσεις τουριστικής προβολής, που η ΠΝΑΙ υλοποιεί. Τέθηκε ένα πρώτο πλαίσιο της συνεργασίας που θα υπάρξει το 2019 με τα εστιατόρια της περιοχής, το οποίο δεσμεύτηκαν να εξειδικεύσουν τα μέλη του Σωματείου και να το καταθέσουν με τις τελικές αποφάσεις τους, στο αμέσως επόμενο διάστημα.

 

 

Ο πρόεδρος του Σωματείου Εστιατόρων Ρόδου – Δωδεκανήσου, Γιάννης Κλούβας ευχαρίστησε με την σειρά του τον κ. Χατζημάρκο για την συνεργασία που υπάρχει με την ΠΝΑΙ και δεσμεύτηκε να επεξεργαστεί η διοίκηση τα θέματα που συζητήθηκαν, να εξειδικεύσει τις δράσεις που αφορούν τα μέλη του Σωματείου και να τις καταθέσει στην Περιφέρεια, ούτως ώστε το 2019 να είμαστε καθ’ όλα έτοιμοι να υπηρετήσουμε τον πολύ υψηλό αυτό, ευρωπαϊκό τίτλο. Είναι γεγονός πως η Γαστρονομία αναδεικνύεται συνεχώς ως κυρίαρχος παράγων και κριτήριο επιλογής, διεθνώς, και η πολύ μεγάλη δουλειά που έχει γίνει σε αυτό τον τομέα, στην ΠΝΑΙ, μοναδική στην Ελλάδα, μας κάνει πιο αισιόδοξους για την υγεία του κλάδου και του προορισμού.

«Εμείς δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε τις πρωτοποριακές δράσεις πάνω σε θέματα Γαστρονομίας και σε συνεργασία πάντα με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, όπως άλλωστε συνέβη και κερδισαμε τον υψηλό αυτό τίτλο» κατέληξε χαρακτηριστικά , ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος.

Πηγή :rodiaki.gr

mood_bad
  • Κανένα σχόλιο ακόμα.
  • chat
    Πρόσθεσε ένα σχόλιο

    Πρόσφατα άρθρα

    Μέλι με κανέλα :Ο απόλυτος συνδυασμός για τον οργανισμό

    Το μέλι και η κανέλα είναι από τα πολυτιμότερα, θρεπτικότερα και υγιεινά τρόφιμα. Ο συνδυασμός τους αποτελεί αποτελεσματικό φάρμακο για όλα τα είδη ασθενειών!!! Δίνουν

    Περισσότερα »

    Σουντζουκάκια από φάβα

    Τα πιο νόστιμα σουτζουκάκια από φάβα , δια χειρός chef Ευαγγελίας Φωτεινιά. Υλικά 300γρ φάβα 1 λίτρο νερό, 1 μέτριο καρότο, 1 μέτριο κρεμμύδι, 80γρ

    Περισσότερα »

    Το κρασοτύρι Κω εντάχθηκε στη Κομισιόν ως προϊόν Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης

    Το τυρί της πόσιας ή αλλιώς το κρασοτύρι της Κω, είναι ένα λευκό τυρί από πρόβειο ή κατσικίσιο γάλα, που βαπτίζεται και ωριμάζει στην οινολάσπη.

    Περισσότερα »

    Νέος νόμος στην Ιταλία:Φαγητά που περισσεύουν θα πηγαίνουν σε κόσμο που έχει ανάγκη, όχι στα σκουπίδια!

    Σε μια σειρά από πρωτοβουλίες για το τέλος της σπατάλης φαγητού, η Ιταλία ψήφισε νόμο ώστε το φαγητό που περισσεύει από τις επιχειρήσεις να δωρίζεται σε φιλανθρωπικές οργανώσεις αντί να καταλήγει στα σκουπίδια. Τα

    Περισσότερα »