Συνταγή από την Πόπη Τσαβαρή!
Υλικά
1 ποτήρι λάδι
1,5 ποτήρι ζάχαρη
2 ποτήρια χυμό πορτοκαλιού
1 φακελάκι αμμωνία
1 φακελάκι μπέϊκιν,
1 κουταλάκι κανέλα
1 βανίλια
περίπου 1,5 κιλού αλεύρι
ξύσμα πορτοκαλιού
σουσάμι για το τέλος
Προετοιμασία
Ανακατεύουμε τη ζάχαρη με το λάδι και προσθέτουμε το χυμό πορτοκαλιού αφού έχουμε διαλύσει μέσα την αμμωνία.
Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και τέλος το αλεύρι μέχρι να έχουμε μια μαλακή ζύμη.
Πλάθουμε κουλουράκια και τα βουτάμε σε βρεγμένο σουσάμι.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς -αντίσταση –
Πρόσθεσε ένα σχόλιο