Συμμετοχή της Λέσχης Ελλήνων κρεοτεχνών ως εκθέτης στη Detrop

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest

Έχουμε παρατηρήσει όλοι την αλματώδη πρόοδο που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια ο τομέας τροφίμου και εστίασης στη χώρα μας. Αναπόσπαστο κομμάτι αυτού και οι κρεοπώλες, οι οποίοι εναρμονίζονται με τις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς και πλέον ελάχιστα θυμίζουν τον παραδοσιακό κρεοπώλη, όπως ήταν τα προηγούμενα χρόνια.

Η ανάγκη για επικοινωνία, εξέλιξη, ανταλλαγή απόψεων και τεχνογνωσίας, ήταν η αφορμή να ιδρυθεί η Ομάδα Ελλήνων κρεοτεχνών, η οποία ξεκίνησε σαν ένα μικρό group στο Facebook, στις αρχές του 2017 και στην πορεία εξελίχθηκε σε οργανωμένη λέσχη με παρουσία στις σημαντικότερες εκδηλώσεις και ΜΜΕ στον κλάδο του κρέατος και των τροφίμων.

Η ομάδα απαρτίζεται αποκλειστικά από εξακριβωμένα έμπειρους, επαγγελματίες, πτυχιούχους κρεοπώλες, οι οποίοι αυτή τη στιγμή απαριθμούν τους 140 και αυξάνονται μέρα με τη μέρα, εμπλουτίζοντας τη δεξαμενή σκέψεων, ιδεών και τεχνογνωσίας, στοχεύοντας στην υγιή, ταχεία και ομαλή εξέλιξη του επαγγέλματος.

«Βλέπουμε το κρέας αλλιώς» Αυτό είναι το σύνθημα μας.
Στόχος μας, να εξελιχθεί  το κρέας και οι επαγγελματίες  με ομαδική δουλειά και δημιουργική διάθεση, κάτι που εκδηλώνεται σε κάθε μας συνάντηση. Αισθανόμαστε περήφανοι που η ομάδα μας έφτασε στα 140 μέλη, άνθρωποι που μοιράζονται τις ίδιες ανησυχίες και το ίδιο μεράκι με εμάς. Η σπίθα που έγινε πυρκαγιά!

Αμέσως μετά τη λήξη της έκθεσης Detrop 2017, ο πρόεδρος της Λέσχης κ Ιωάννης Χατζηγρηγορίου ξεκίνησε τη διαδικασία , δημιουργώντας μία μικρή διαδικτυακή ομάδα στο Facebook, στην οποία πρόσθεσε έμπειρους κρεοπώλες μετά τη γνωριμία τους στη Detrop και εκθέσεις που συμμετείχαν στο παρελθόν.

Κατόπιν δύο χρόνων  σκληρής ομαδικής δουλειάς και υψηλής δημιουργικότητας, η Λέσχη Ελλήνων κρεοτεχνών συμμετέχει πλέον ως εκθέτης στην έκθεση Detrop 2019 – 2,3 και 4 Μαρτίου –  με επιδείξεις κρεοτεχνίας, οστεογλυπτικής, κρεογλυπτικής, ξηράς ωρίμανσης, γευστικές δοκιμές, παρουσίαση βιτρίνας.

Η εκδήλωση γίνεται υπό την αιγίδα της Detrop.

Σας περιμένουμε όλους!

 

mood_bad
 • Κανένα σχόλιο ακόμα.
 • chat
  Πρόσθεσε ένα σχόλιο

  Πρόσφατα άρθρα

  Από τα προσφυγικά camps στο δικό τους καφέ – μπαρ στη Θεσσαλονίκη

  Μια ωραία ιστορία ανοίγει τις πόρτες της από αυτή την Κυριακή στη γειτονιά της Ολύμπου. Ο Αλή και ο Μαχμούντ, μετανάστης από την Αλγερία και πρόσφυγας από τη Συρία αντίστοιχα, ένωσαν

  Περισσότερα »

  Η Ολλανδία καλύπτει τις στάσεις λεωφορείων με εκατοντάδες φυτά ως δώρο προς τις μέλισσες(video)

  Οι οροφές εκατοντάδων στάσεων λεωφορείου έχουν καλυφθεί με φυτά ως ένα δώρο προς τον πληθυσμό των μελισσών σε μια πόλη της Ολλανδίας. Συγκεκριμένα 317 στάσεις

  Περισσότερα »

  Συνταγή για Φανουρόπιτα

  Δύο μέρες πριν τη μεγάλη γιορτή του Αγίου Φανουρίου δημοσιεύουμε τη συνταγή του αγαπημένου μας Μερκούρη Αρφαρά!   ΥΛΙΚΑ 1 κούπα σπορέλαιο 3 κούπες αλεύρι

  Περισσότερα »