Συμμετοχή της Λέσχης Ελλήνων κρεοτεχνών ως εκθέτης στη Detrop

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest

Έχουμε παρατηρήσει όλοι την αλματώδη πρόοδο που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια ο τομέας τροφίμου και εστίασης στη χώρα μας. Αναπόσπαστο κομμάτι αυτού και οι κρεοπώλες, οι οποίοι εναρμονίζονται με τις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς και πλέον ελάχιστα θυμίζουν τον παραδοσιακό κρεοπώλη, όπως ήταν τα προηγούμενα χρόνια.

Η ανάγκη για επικοινωνία, εξέλιξη, ανταλλαγή απόψεων και τεχνογνωσίας, ήταν η αφορμή να ιδρυθεί η Ομάδα Ελλήνων κρεοτεχνών, η οποία ξεκίνησε σαν ένα μικρό group στο Facebook, στις αρχές του 2017 και στην πορεία εξελίχθηκε σε οργανωμένη λέσχη με παρουσία στις σημαντικότερες εκδηλώσεις και ΜΜΕ στον κλάδο του κρέατος και των τροφίμων.

Η ομάδα απαρτίζεται αποκλειστικά από εξακριβωμένα έμπειρους, επαγγελματίες, πτυχιούχους κρεοπώλες, οι οποίοι αυτή τη στιγμή απαριθμούν τους 140 και αυξάνονται μέρα με τη μέρα, εμπλουτίζοντας τη δεξαμενή σκέψεων, ιδεών και τεχνογνωσίας, στοχεύοντας στην υγιή, ταχεία και ομαλή εξέλιξη του επαγγέλματος.

«Βλέπουμε το κρέας αλλιώς» Αυτό είναι το σύνθημα μας.
Στόχος μας, να εξελιχθεί  το κρέας και οι επαγγελματίες  με ομαδική δουλειά και δημιουργική διάθεση, κάτι που εκδηλώνεται σε κάθε μας συνάντηση. Αισθανόμαστε περήφανοι που η ομάδα μας έφτασε στα 140 μέλη, άνθρωποι που μοιράζονται τις ίδιες ανησυχίες και το ίδιο μεράκι με εμάς. Η σπίθα που έγινε πυρκαγιά!

Αμέσως μετά τη λήξη της έκθεσης Detrop 2017, ο πρόεδρος της Λέσχης κ Ιωάννης Χατζηγρηγορίου ξεκίνησε τη διαδικασία , δημιουργώντας μία μικρή διαδικτυακή ομάδα στο Facebook, στην οποία πρόσθεσε έμπειρους κρεοπώλες μετά τη γνωριμία τους στη Detrop και εκθέσεις που συμμετείχαν στο παρελθόν.

Κατόπιν δύο χρόνων  σκληρής ομαδικής δουλειάς και υψηλής δημιουργικότητας, η Λέσχη Ελλήνων κρεοτεχνών συμμετέχει πλέον ως εκθέτης στην έκθεση Detrop 2019 – 2,3 και 4 Μαρτίου –  με επιδείξεις κρεοτεχνίας, οστεογλυπτικής, κρεογλυπτικής, ξηράς ωρίμανσης, γευστικές δοκιμές, παρουσίαση βιτρίνας.

Η εκδήλωση γίνεται υπό την αιγίδα της Detrop.

Σας περιμένουμε όλους!

 

mood_bad
  • Κανένα σχόλιο ακόμα.
  • Πρόσθεσε ένα σχόλιο

    Πρόσφατα άρθρα

    Χοιρινό με λάχανο και μαραθόσπορο. Συνταγή από Σύρο δια χειρός chef Ευαγγελίας Φωτεινιά

    Σύρος  η αρχόντισσα των Κυκλάδων! Νησί με  πλούσια ιστορία και  αύρα άλλης εποχής πιο ρομαντικής! Επιβλητικά αρχοντικά , γραφικά χωριά, αμμώδεις παραλίες με καταγάλανα νερά,

    Περισσότερα »

    Κατουμάρια.Το παραδοσιακό γλυκό του Καστελλόριζου

    Καστελλόριζο , το ακριτικό μας νησάκι με την μεγάλη ιστορία! Στέκεται περήφανα ανάμεσα σε δύο ηπείρους και μας καλωσορίζει με την ανόθευτη ομορφιά των αναστηλωμένων αρχοντικών

    Περισσότερα »

    Φρέσκο καβούρι με dressing μουστάρδας δια χειρός chef Γεωργίας Κουτσούκου

      Κυριολεκτικά μια συνταγή να “γλείφουμε τα δάχτυλά μας. “Αγαπάμε να απολαμβάνουμε καβούρια συνήθως στο νησάκι που κάνουμε διακοπές.. Έχουν εξίσου όμως συγκλονιστική γεύση όταν

    Περισσότερα »

    Κάπαρη γιαχνί από την Σέριφο!

    Σέριφος το νησί με την άγρια ομορφιά! Τόπος με ιδιαίτερη φυσική ομορφιά,πολύ όμορφες παραλίες, θερμά νερά και παλιούς ανεμόμυλους η Σέριφος διαθέτει μια από τις

    Περισσότερα »

    Πατινιώτικη!Η παραδοσιακή πεντανόστιμη τυρόπιτα της Πάτμου

      Πάτμος ,ένας ευλογημένος τόπος! Το Σπήλαιο της Αποκάλυψης, το Μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη Θεολόγου, ο ιστορικός οικισμός της Χώρας συγκαταλέγονται στα Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς

    Περισσότερα »

    Ρεβυθοκεφτέδες Καστελόριζου με σουσάμι

    Καστελλόριζο .Το ακριτικό νησάκι της Δωδεκανήσου που στέκεται περήφανα ανάμεσα σε δύο ηπείρους,μας καλωσορίζει με την ανόθευτη ομορφιά και την αρχοντιά των αναστηλωμένων αρχοντικών του.Ειδυλλιακός

    Περισσότερα »