Συμμετοχή της Λέσχης Ελλήνων κρεοτεχνών ως εκθέτης στη Detrop

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest

Έχουμε παρατηρήσει όλοι την αλματώδη πρόοδο που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια ο τομέας τροφίμου και εστίασης στη χώρα μας. Αναπόσπαστο κομμάτι αυτού και οι κρεοπώλες, οι οποίοι εναρμονίζονται με τις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς και πλέον ελάχιστα θυμίζουν τον παραδοσιακό κρεοπώλη, όπως ήταν τα προηγούμενα χρόνια.

Η ανάγκη για επικοινωνία, εξέλιξη, ανταλλαγή απόψεων και τεχνογνωσίας, ήταν η αφορμή να ιδρυθεί η Ομάδα Ελλήνων κρεοτεχνών, η οποία ξεκίνησε σαν ένα μικρό group στο Facebook, στις αρχές του 2017 και στην πορεία εξελίχθηκε σε οργανωμένη λέσχη με παρουσία στις σημαντικότερες εκδηλώσεις και ΜΜΕ στον κλάδο του κρέατος και των τροφίμων.

Η ομάδα απαρτίζεται αποκλειστικά από εξακριβωμένα έμπειρους, επαγγελματίες, πτυχιούχους κρεοπώλες, οι οποίοι αυτή τη στιγμή απαριθμούν τους 140 και αυξάνονται μέρα με τη μέρα, εμπλουτίζοντας τη δεξαμενή σκέψεων, ιδεών και τεχνογνωσίας, στοχεύοντας στην υγιή, ταχεία και ομαλή εξέλιξη του επαγγέλματος.

«Βλέπουμε το κρέας αλλιώς» Αυτό είναι το σύνθημα μας.
Στόχος μας, να εξελιχθεί  το κρέας και οι επαγγελματίες  με ομαδική δουλειά και δημιουργική διάθεση, κάτι που εκδηλώνεται σε κάθε μας συνάντηση. Αισθανόμαστε περήφανοι που η ομάδα μας έφτασε στα 140 μέλη, άνθρωποι που μοιράζονται τις ίδιες ανησυχίες και το ίδιο μεράκι με εμάς. Η σπίθα που έγινε πυρκαγιά!

Αμέσως μετά τη λήξη της έκθεσης Detrop 2017, ο πρόεδρος της Λέσχης κ Ιωάννης Χατζηγρηγορίου ξεκίνησε τη διαδικασία , δημιουργώντας μία μικρή διαδικτυακή ομάδα στο Facebook, στην οποία πρόσθεσε έμπειρους κρεοπώλες μετά τη γνωριμία τους στη Detrop και εκθέσεις που συμμετείχαν στο παρελθόν.

Κατόπιν δύο χρόνων  σκληρής ομαδικής δουλειάς και υψηλής δημιουργικότητας, η Λέσχη Ελλήνων κρεοτεχνών συμμετέχει πλέον ως εκθέτης στην έκθεση Detrop 2019 – 2,3 και 4 Μαρτίου –  με επιδείξεις κρεοτεχνίας, οστεογλυπτικής, κρεογλυπτικής, ξηράς ωρίμανσης, γευστικές δοκιμές, παρουσίαση βιτρίνας.

Η εκδήλωση γίνεται υπό την αιγίδα της Detrop.

Σας περιμένουμε όλους!

 

mood_bad
 • Κανένα σχόλιο ακόμα.
 • Πρόσθεσε ένα σχόλιο

  Πρόσφατα άρθρα

  Μαρμαρίτες ή φωτόπιτες: Το παραδοσιακό γλυκό, παραμονή των Φώτων στην Κω

  Κάθε χρόνο αναβιώνει στην Κω  και στην Λήμνο ένα πολύ παλιό έθιμο! Οι κάτοικοι τηρώντας την παράδοση, ετοιμάζουν την παραμονή των Θεοφανείων ένα πολύ αγαπημένο

  Περισσότερα »

  Χοιρινό στον φούρνο: Παραδοσιακή συνταγή Λέρου δια χειρός chef Νικόλαου Σιφονιού

  Λέρος, το αρμονικό νησί της Αρτέμιδος! Το μικρό νησί με την μεγάλη ιστορία, ο ευλογημένος αυτός τόπος που οι ρυθμοί κυλούν πιο ήρεμα!Καταπράσινος, με πεδιάδες

  Περισσότερα »

  Φλαουνάκια (παραδοσιακά πιτάκια με χόρτα και σταφίδες) από την Μήλο

  Μήλος μαγική ! Σε σχήμα πετάλου δεν είναι ένα κλασικό Κυκλαδονήσι !Έντονη ηφαιστειακή δραστηριότητα χιλιάδες χρόνια πριν, έδωσε στην Μήλο τα σημερινά γεωλογικά χαρακτηριστικά της

  Περισσότερα »

  Καρπάθικος μπακλαβάς

  Κάρπαθος  ο άγριος παράδεισος! Ορεινή και βραχώδης με ιδιαίτερη φυσική ομορφιά, ψηλά βουνά με πυκνή βλάστηση , γραφικά ορεινά χωριά, ατέλειωτα μονοπάτια , αμμουδερές παραλίες

  Περισσότερα »