Συμμετοχή της Λέσχης Ελλήνων κρεοτεχνών ως εκθέτης στη Detrop

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest

Έχουμε παρατηρήσει όλοι την αλματώδη πρόοδο που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια ο τομέας τροφίμου και εστίασης στη χώρα μας. Αναπόσπαστο κομμάτι αυτού και οι κρεοπώλες, οι οποίοι εναρμονίζονται με τις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς και πλέον ελάχιστα θυμίζουν τον παραδοσιακό κρεοπώλη, όπως ήταν τα προηγούμενα χρόνια.

Η ανάγκη για επικοινωνία, εξέλιξη, ανταλλαγή απόψεων και τεχνογνωσίας, ήταν η αφορμή να ιδρυθεί η Ομάδα Ελλήνων κρεοτεχνών, η οποία ξεκίνησε σαν ένα μικρό group στο Facebook, στις αρχές του 2017 και στην πορεία εξελίχθηκε σε οργανωμένη λέσχη με παρουσία στις σημαντικότερες εκδηλώσεις και ΜΜΕ στον κλάδο του κρέατος και των τροφίμων.

Η ομάδα απαρτίζεται αποκλειστικά από εξακριβωμένα έμπειρους, επαγγελματίες, πτυχιούχους κρεοπώλες, οι οποίοι αυτή τη στιγμή απαριθμούν τους 140 και αυξάνονται μέρα με τη μέρα, εμπλουτίζοντας τη δεξαμενή σκέψεων, ιδεών και τεχνογνωσίας, στοχεύοντας στην υγιή, ταχεία και ομαλή εξέλιξη του επαγγέλματος.

«Βλέπουμε το κρέας αλλιώς» Αυτό είναι το σύνθημα μας.
Στόχος μας, να εξελιχθεί  το κρέας και οι επαγγελματίες  με ομαδική δουλειά και δημιουργική διάθεση, κάτι που εκδηλώνεται σε κάθε μας συνάντηση. Αισθανόμαστε περήφανοι που η ομάδα μας έφτασε στα 140 μέλη, άνθρωποι που μοιράζονται τις ίδιες ανησυχίες και το ίδιο μεράκι με εμάς. Η σπίθα που έγινε πυρκαγιά!

Αμέσως μετά τη λήξη της έκθεσης Detrop 2017, ο πρόεδρος της Λέσχης κ Ιωάννης Χατζηγρηγορίου ξεκίνησε τη διαδικασία , δημιουργώντας μία μικρή διαδικτυακή ομάδα στο Facebook, στην οποία πρόσθεσε έμπειρους κρεοπώλες μετά τη γνωριμία τους στη Detrop και εκθέσεις που συμμετείχαν στο παρελθόν.

Κατόπιν δύο χρόνων  σκληρής ομαδικής δουλειάς και υψηλής δημιουργικότητας, η Λέσχη Ελλήνων κρεοτεχνών συμμετέχει πλέον ως εκθέτης στην έκθεση Detrop 2019 – 2,3 και 4 Μαρτίου –  με επιδείξεις κρεοτεχνίας, οστεογλυπτικής, κρεογλυπτικής, ξηράς ωρίμανσης, γευστικές δοκιμές, παρουσίαση βιτρίνας.

Η εκδήλωση γίνεται υπό την αιγίδα της Detrop.

Σας περιμένουμε όλους!

 

mood_bad
  • Κανένα σχόλιο ακόμα.
  • Πρόσθεσε ένα σχόλιο

    Πρόσφατα άρθρα

    Καρπάθικος μπακλαβάς

    Κάρπαθος  ο άγριος παράδεισος! Ορεινή και βραχώδης με ιδιαίτερη φυσική ομορφιά, ψηλά βουνά με πυκνή βλάστηση , γραφικά ορεινά χωριά, ατέλειωτα μονοπάτια , αμμουδερές παραλίες

    Περισσότερα »

    Φακές αραντιστές από την Αστυπάλαια δια χειρός chef Αργυρώς Μπαρμπαρίγου

    Αστυπάλαια! Ένα νησί βγαλμένο σαν από παραμύθι! Θυμίζει πεταλούδα γι ‘αυτό  την αποκαλούν «πεταλούδα του Αιγαίου»! Άγρια κυκλαδίτικη ομορφιά,  μοναδική χώρα με το κάστρο και

    Περισσότερα »

    Χοιρινό με κυδώνια στον φούρνο δια χειρός chef Ευαγγελίας Φωτεινιά!

    Σύρος  η αρχόντισσα των Κυκλάδων! Νησί με  πλούσια ιστορία και  αύρα άλλης εποχής πιο ρομαντικής! Επιβλητικά αρχοντικά , γραφικά χωριά, αμμώδεις παραλίες με καταγάλανα νερά,

    Περισσότερα »

    Μοσχαράκι κοκκινιστό με πατάτες τηγανιτές δια χειρός chef Γεωργίας Κουτσούκου

    Διαβάζοντας την εξαιρετική συνέντευξη της  Γεωργίας Κουτσούκου στο https://www.humanstories.gr/ena-taxidi-mnimis-kai-geysis στάθηκα στην αγαπημένη της συνταγή.  Μοσχαράκι κοκκινιστό κατσαρόλας που λιώνει στο στόμα με τη  σάλτσα του

    Περισσότερα »

    Μελιτζάνες με μοσχάρι.Παραδοσιακός “καλόγερος” από την Νάξο

    Νάξος! Πανέμορφα γραφικά ορεινά χωριά, υπέροχες παραλίες, εντυπωσιακή αρχιτεκτονική και αρχαιολογικά μνημεία, θαλάσσια σπορ, εστιατόρια και εκλεκτά τοπικά προϊόντα, είναι μόνο κάποια από αυτά που

    Περισσότερα »

    Σβίγκοι.Οι παραδοσιακοί “λουκουμάδες” της Πάτμου!

    Πάτμος ένας τόπος ευλογημένος ! Το Σπήλαιο της Αποκάλυψης, το Μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη Θεολόγου, ο ιστορικός οικισμός της Χώρας συγκαταλέγονται στα Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς

    Περισσότερα »