Συμμετοχή της Λέσχης Ελλήνων κρεοτεχνών ως εκθέτης στη Detrop

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest

Έχουμε παρατηρήσει όλοι την αλματώδη πρόοδο που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια ο τομέας τροφίμου και εστίασης στη χώρα μας. Αναπόσπαστο κομμάτι αυτού και οι κρεοπώλες, οι οποίοι εναρμονίζονται με τις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς και πλέον ελάχιστα θυμίζουν τον παραδοσιακό κρεοπώλη, όπως ήταν τα προηγούμενα χρόνια.

Η ανάγκη για επικοινωνία, εξέλιξη, ανταλλαγή απόψεων και τεχνογνωσίας, ήταν η αφορμή να ιδρυθεί η Ομάδα Ελλήνων κρεοτεχνών, η οποία ξεκίνησε σαν ένα μικρό group στο Facebook, στις αρχές του 2017 και στην πορεία εξελίχθηκε σε οργανωμένη λέσχη με παρουσία στις σημαντικότερες εκδηλώσεις και ΜΜΕ στον κλάδο του κρέατος και των τροφίμων.

Η ομάδα απαρτίζεται αποκλειστικά από εξακριβωμένα έμπειρους, επαγγελματίες, πτυχιούχους κρεοπώλες, οι οποίοι αυτή τη στιγμή απαριθμούν τους 140 και αυξάνονται μέρα με τη μέρα, εμπλουτίζοντας τη δεξαμενή σκέψεων, ιδεών και τεχνογνωσίας, στοχεύοντας στην υγιή, ταχεία και ομαλή εξέλιξη του επαγγέλματος.

«Βλέπουμε το κρέας αλλιώς» Αυτό είναι το σύνθημα μας.
Στόχος μας, να εξελιχθεί  το κρέας και οι επαγγελματίες  με ομαδική δουλειά και δημιουργική διάθεση, κάτι που εκδηλώνεται σε κάθε μας συνάντηση. Αισθανόμαστε περήφανοι που η ομάδα μας έφτασε στα 140 μέλη, άνθρωποι που μοιράζονται τις ίδιες ανησυχίες και το ίδιο μεράκι με εμάς. Η σπίθα που έγινε πυρκαγιά!

Αμέσως μετά τη λήξη της έκθεσης Detrop 2017, ο πρόεδρος της Λέσχης κ Ιωάννης Χατζηγρηγορίου ξεκίνησε τη διαδικασία , δημιουργώντας μία μικρή διαδικτυακή ομάδα στο Facebook, στην οποία πρόσθεσε έμπειρους κρεοπώλες μετά τη γνωριμία τους στη Detrop και εκθέσεις που συμμετείχαν στο παρελθόν.

Κατόπιν δύο χρόνων  σκληρής ομαδικής δουλειάς και υψηλής δημιουργικότητας, η Λέσχη Ελλήνων κρεοτεχνών συμμετέχει πλέον ως εκθέτης στην έκθεση Detrop 2019 – 2,3 και 4 Μαρτίου –  με επιδείξεις κρεοτεχνίας, οστεογλυπτικής, κρεογλυπτικής, ξηράς ωρίμανσης, γευστικές δοκιμές, παρουσίαση βιτρίνας.

Η εκδήλωση γίνεται υπό την αιγίδα της Detrop.

Σας περιμένουμε όλους!

 

mood_bad
 • Κανένα σχόλιο ακόμα.
 • chat
  Πρόσθεσε ένα σχόλιο

  Πρόσφατα άρθρα

  PittaBun: η κορυφαία πίτα με απ’όλα (όλα όμως, μέχρι και μουσακά!) βρίσκεται στο Λονδίνο

  Η ομάδα του Funky Gourmet δημιούργησε το δεύτερο μαγαζί της στη βρετανική πρωτεύουσα και εκτινάσσει την έννοια «σουβλάκι» σε ευφάνταστες σφαίρες. Ο γευστικός εποικισμός του

  Περισσότερα »

  Δράσεις του πρωτογενούς τομέα της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για το έτος 2020

  Στην έγκριση των δράσεων της Περιφέρειας στον Πρωτογενή Τομέα για το 2020, προέβη το Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου, στη συνεδρίαση της 21ης Οκτωβρίου, μετά από

  Περισσότερα »

  Παγκόσμια Ημέρα Vegan – Ποιος είναι όμως ο «Πατέρας» της Χορτοφαγίας

  Ο Ντόναλντ Γουάτσον ήταν υπερασπιστής των  δικαιωμάτων των ζώων στη Βρετανία. Δημιούργησε τη λέξη vegan και ίδρυσε την «Εταιρία Χορτοφαγίας» (Vegan Society) για να ευαισθητοποιήσει το κοινό της πατρίδας του για τον

  Περισσότερα »

  Τα ταπεινά φαγητά της Κατοχής!Το “μάνα” εξ ουρανού που έσωσε χιλιάδες Έλληνες

  Πώς οι Έλληνες προσπάθησαν να επιβιώσουν την πιο ζοφερή περίοδο του 20 ου αιώνα! Το πρωί της 27ης Απριλίου 1941 τα γερμανικά στρατεύματα εισβάλουν στην

  Περισσότερα »