Τα σεμινάρια Δημιουργικής Αιγαιοπελαγίτικης κουζίνας ολοκληρώθηκαν με επιτυχία!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
 
 
Όταν η αγάπη για τον τόπο τους και τα προϊόντα του είναι τόσο μεγάλη που ξεπερνάει τα όρια ενός νησιού…
 
όταν η ανάγκη να δημιουργήσουν ξεπερνάει κάθε χιλιομετρική απόσταση …
 
όταν θέλουν να μεταλαμπαδεύσουν τη φλόγα της γνώσης…
 
τότε η συνάντηση τους είναι επιβεβλημένη !
 
 

Για ένα συνεχόμενο Σαββατοκύριακο η “αχτύπητη ομάδα” των  chef Νίκου Σιφωνιού ,Μιχάλη Γεωργουδιού και Ηλία Μονογιού  παρέδωσε στη Λέρο δωρεάν σεμινάρια Δημιουργικής Αιγαιοπελαγίτικης κουζίνας σε επαγγελματίες, μάγειρες και εστιάτορες.

 

 
H Αιγαιοπελαγίτικη κουζίνα αναδείχθηκε σε όλο της το μεγαλείο, ισορροπώντας τη παράδοση με την γαστρονομική ευρηματικότητα !
 
Έτσι όπως την έχουν οραματιστεί και την εξελίσσουν οι τρεις καταξιωμένοι chef !
 
 
 

Ο χώρος φιλοξενίας ήταν το εστιατόριο Λυχνάρι.

Το παρόν έδωσαν και τα μέλη του Leros Food συμμετέχοντας στις συνταγές που δημιουργούσαν οι τρεις chef !
 
Με την στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου , του ΚΕΚ Γεννηματάς και της Λέσχης αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου – Κυκλάδων!
 
 
 

Οι εντυπώσεις από τους  22 επαγγελματίες και 7 ιδιώτες που συμμετείχαν ήταν εξαιρετικές!

 

 

Και αυτό ήταν μόνο η αρχή!

 

 
Τα καλύτερα έρχονται!
 
 
 
#leros_island #leros_food #gastronomy
 
Foodme.gr
 
 
 
mood_bad
  • Κανένα σχόλιο ακόμα.
  • chat
    Πρόσθεσε ένα σχόλιο

    Πρόσφατα άρθρα

    Φαλάφελ σε ροδίτικη λαδόπιτα με “τζατζίκι” από ταχίνι από τον chef Γιώργο Φραντζή

    Αυθεντικά, αρωματικά φαλάφελ από τον chef Γιώργο Φραντζή Υλικά 300 γρμ ρεβύθια τα οποία έχουμε βάλει σε νερό όλη νύχτα 80 γρμ κρεμμύδι ψιλοκομμένο σοταρισμένο

    Περισσότερα »

    Τα καλάθια αλληλεγγύης γεμίζουν στην Ιταλία με φαγητό για όσους έχουν ανάγκη

    Η  Ιταλία μετρά τις πληγές της με τόσους ανθρώπους που χάνονται! Κι’όμως η αλληλεγγύη ειναι εδώ! Το αποδεικνύουν οι πρώτες εικόνες που συγκινούν και καταμαρτυρούν

    Περισσότερα »

    Παραδοσιακή πατατόπιτα Τήνου από την chef Ευαγγελία Φωτεινιά

      Παραδοσιακή συνταγή  Τήνου από την chef  Ευαγγελία Φωτεινιά  “Ευχαριστώ πολύ την συνεργάτιδα μου και φίλη Μανταλένα Αμοίραλη που μου την έμαθε”  . Ευαγγελία Φωτεινιά

    Περισσότερα »

    Ο κορονοϊός δεν μεταδίδεται μέσω των τροφίμων. Από τον κύριο Νίκο Κατσαρό

    Από τον κύριο Νίκο Κατσαρό Διευθυντής Τμήματος Διατροφολογίας New York College. Επίτιμο Μέλος και Σύμβουλος Ελέγχου Τροφίμων ΙΝΚΑ Δωδεκανήσου και Γενικής Ομοσπονδίας Καταναλωτών Ελλάδος. Ο

    Περισσότερα »

    Οι παγκόσμιοι πόλεμοι και ο κορονοϊός: Φάρμακα τα όπλα του νέου πολέμου. Νίκος Κατσαρός

    Από τον κύριο Νίκο Κατσαρό .Επίτιμο μέλος και Σύμβουλος Ελέγχου Τροφίμων ΙΝΚΑ Δωδεκανήσου και Γενικής Ομοσπονδίας καταναλωτών Ελλάδος, διευθυντής Τμήματος Διαιτολογίας και Διατροφολογίας New York

    Περισσότερα »