Τα σεμινάρια Δημιουργικής Αιγαιοπελαγίτικης κουζίνας ολοκληρώθηκαν με επιτυχία!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Όταν η αγάπη για τον τόπο τους και τα προϊόντα του είναι τόσο μεγάλη που ξεπερνάει τα όρια ενός νησιού…
 
όταν η ανάγκη να δημιουργήσουν ξεπερνάει κάθε χιλιομετρική απόσταση …
 
όταν θέλουν να μεταλαμπαδεύσουν τη φλόγα της γνώσης…
τότε η συνάντηση τους είναι επιβεβλημένη !
 

Για ένα συνεχόμενο Σαββατοκύριακο η “αχτύπητη ομάδα” των  chef Νίκου Σιφωνιού ,Μιχάλη Γεωργουδιού και Ηλία Μονογιού  παρέδωσε στη Λέρο δωρεάν σεμινάρια Δημιουργικής Αιγαιοπελαγίτικης κουζίνας σε επαγγελματίες, μάγειρες και εστιάτορες.

 

 
H Αιγαιοπελαγίτικη κουζίνα αναδείχθηκε σε όλο της το μεγαλείο, ισορροπώντας τη παράδοση με την γαστρονομική ευρηματικότητα !
 
Έτσι όπως την έχουν οραματιστεί και την εξελίσσουν οι τρεις καταξιωμένοι chef !
 

Ο χώρος φιλοξενίας ήταν το εστιατόριο Λυχνάρι.

Το παρόν έδωσαν και τα μέλη του Leros Food συμμετέχοντας στις συνταγές που δημιουργούσαν οι τρεις chef !
 
Με την στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου , του ΚΕΚ Γεννηματάς και της Λέσχης αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου – Κυκλάδων!
 
 

Οι εντυπώσεις από τους  22 επαγγελματίες και 7 ιδιώτες που συμμετείχαν ήταν εξαιρετικές!

 

Και αυτό ήταν μόνο η αρχή!

 

Τα καλύτερα έρχονται!
 
#leros_island #leros_food #gastronomy
Foodme.gr
 
 
mood_bad
  • Κανένα σχόλιο ακόμα.
  • chat
    Πρόσθεσε ένα σχόλιο

    Πρόσφατα άρθρα

    Aπό το Κιλκίς «staramaki» και «kaφsimo»

    Αντί για καλαμάκι προτείνουν το «staramaki» που είναι το φυσικό στέλεχος σιταριού. Αντί να πετιούνται τα υπολείμματα του καφέ στα σκουπίδια, προτείνουν την επεξεργασία τους

    Περισσότερα »

    Σεμινάρια μαγειρικής για δημιουργική Αιγαιοπελαγίτικη Κουζίνα

    Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου και Κυκλάδων σε συνεργασία με τα ΚΕΚ Γεννηματάς και το Lerosfood οργανώνουν σεμινάρια για δημιουργική Αιγαιοπελαγίτικη κουζίνα ( ψάρια και θαλασσινά ) Τα σεμινάρια θα παρουσιάσουν καταξιωμένοι Chef

    Περισσότερα »

    To σπινιάλο Καλύμνου μεταξύ των 13 προϊόντων που βρίσκονται από την Περιφέρεια ΝΑ σε διαδικασία πιστοποίησης Προστατευομένων Ονομασιών Προέλευσης(ΠΟΠ).

    To σπινιάλο Καλύμνου μεταξύ των 13 προϊόντων που βρίσκονται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου σε διαδικασία πιστοποίησης Προστατευομένων Ονομασιών Προέλευσης (ΠΟΠ). Η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας στην

    Περισσότερα »

    PittaBun: η κορυφαία πίτα με απ’όλα (όλα όμως, μέχρι και μουσακά!) βρίσκεται στο Λονδίνο

    Η ομάδα του Funky Gourmet δημιούργησε το δεύτερο μαγαζί της στη βρετανική πρωτεύουσα και εκτινάσσει την έννοια «σουβλάκι» σε ευφάνταστες σφαίρες. Ο γευστικός εποικισμός του

    Περισσότερα »