Τα σεμινάρια Δημιουργικής Αιγαιοπελαγίτικης κουζίνας ολοκληρώθηκαν με επιτυχία!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Όταν η αγάπη για τον τόπο τους και τα προϊόντα του είναι τόσο μεγάλη που ξεπερνάει τα όρια ενός νησιού…
 
όταν η ανάγκη να δημιουργήσουν ξεπερνάει κάθε χιλιομετρική απόσταση …
 
όταν θέλουν να μεταλαμπαδεύσουν τη φλόγα της γνώσης…
τότε η συνάντηση τους είναι επιβεβλημένη !
 

Για ένα συνεχόμενο Σαββατοκύριακο η “αχτύπητη ομάδα” των  chef Νίκου Σιφωνιού ,Μιχάλη Γεωργουδιού και Ηλία Μονογιού  παρέδωσε στη Λέρο δωρεάν σεμινάρια Δημιουργικής Αιγαιοπελαγίτικης κουζίνας σε επαγγελματίες, μάγειρες και εστιάτορες.

 

 
H Αιγαιοπελαγίτικη κουζίνα αναδείχθηκε σε όλο της το μεγαλείο, ισορροπώντας τη παράδοση με την γαστρονομική ευρηματικότητα !
 
Έτσι όπως την έχουν οραματιστεί και την εξελίσσουν οι τρεις καταξιωμένοι chef !
 

Ο χώρος φιλοξενίας ήταν το εστιατόριο Λυχνάρι.

Το παρόν έδωσαν και τα μέλη του Leros Food συμμετέχοντας στις συνταγές που δημιουργούσαν οι τρεις chef !
 
Με την στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου , του ΚΕΚ Γεννηματάς και της Λέσχης αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου – Κυκλάδων!
 
 

Οι εντυπώσεις από τους  22 επαγγελματίες και 7 ιδιώτες που συμμετείχαν ήταν εξαιρετικές!

 

Και αυτό ήταν μόνο η αρχή!

 

Τα καλύτερα έρχονται!
 
#leros_island #leros_food #gastronomy
Foodme.gr
 
 
mood_bad
  • Κανένα σχόλιο ακόμα.
  • chat
    Πρόσθεσε ένα σχόλιο

    Πρόσφατα άρθρα

    Ο Γιάννης Χ/Γρηγορίου Πρόεδρος της Λέσχης Ελλήνων Κρεοτεχνών μιλάει στο Foodme

    Η συνάντηση μου με τον Γιάννη Χατζηγρηγορίου τον Ιανουάριο στην Expotrof  ήταν μια ευχάριστη έκπληξη και η συνέντευξη μας ξαφνική αυτό που λέμε “στο πόδι”.Δεν

    Περισσότερα »

    Συνταγή από Λέρο με παραδοσιακά προϊόντα Λέρου από τον μάγειρα Χρήστο Μπούτση

    Συνταγή από Λέρο με παραδοσιακά προϊόντα Λέρου Λαλάς δια χειρός μάγειρα Χρήστου Μπούτση Υλικά 1 πακέτο ζυμαρικά λιγκουίνι της αρεσκείας σας 200gr. παστό κολιό #Λαλας

    Περισσότερα »

    Μέλι με κανέλα :Ο απόλυτος συνδυασμός για τον οργανισμό

    Το μέλι και η κανέλα είναι από τα πολυτιμότερα, θρεπτικότερα και υγιεινά τρόφιμα. Ο συνδυασμός τους αποτελεί αποτελεσματικό φάρμακο για όλα τα είδη ασθενειών!!! Δίνουν

    Περισσότερα »

    Σουντζουκάκια από φάβα

    Τα πιο νόστιμα σουτζουκάκια από φάβα , δια χειρός chef Ευαγγελίας Φωτεινιά. Υλικά 300γρ φάβα 1 λίτρο νερό, 1 μέτριο καρότο, 1 μέτριο κρεμμύδι, 80γρ

    Περισσότερα »