Το Thessaloniki Street Food Festival κατεβαίνει Αθήνα

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest

Η Θεσσαλονίκη πάντα πάνω από μια κατσαρόλα, μια νοστιμιά, νέες και κλασικές συνταγές, το αιώνιο ψάξιμο της γεύσης, η γεύση της πόλης, μια γεύση που κατηφορίζει για πρώτη φορά μαζικά στην Αθήνα και στην Πλατεία Κοτζιά, το σαββατοκύριακο 7 και 8 Οκτωβρίου.

Περισσότερες από 15 επιχειρήσεις εστίασης, burgers, καπνιστές παντσέτες, βουβαλίσια σουτζουκάκια αλλά και βουβαλίσιο παγωτό, φρέσκοι χυμοί και μυρωδάτος καφές, αυθεντική ιταλική piadina, παέγια και ντόνατς, ασιατικές συνταγές, γύρος Θεσσαλονίκης, ζουμερά hot dog, παραδοσιακοί λουκουμάδες, μπίρες και κοκτέλ, πολλά βιολογικά προϊόντα παρέα πάντα με άφθονη μουσική!

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης και το Thessaloniki Food Festival, μια πρωτοβουλία της αντιδημαρχίας Τουρισμού εδώ και 7 χρόνια, και η δημιουργική ομάδα Soulfood Thessaloniki, μετά τα πετυχημένα Street Food Festival και Βeer Festival, παρουσιάζουν ένα νοστιμότατο mobile street food festival, για δύο μέρες στο κέντρο της Αθήνας.

Eίσοδος Δωρεάν, 11.00 με 23.00 !

mood_bad
  • Κανένα σχόλιο ακόμα.
  • chat
    Πρόσθεσε ένα σχόλιο

    Πρόσφατα άρθρα

    Ο Γιάννης Χ/Γρηγορίου Πρόεδρος της Λέσχης Ελλήνων Κρεοτεχνών μιλάει στο Foodme

    Η συνάντηση μου με τον Γιάννη Χατζηγρηγορίου στην Expotrof τον Ιανουάριο ήταν μια ευχάριστη έκπληξη και η συνέντευξη μας ξαφνική αυτό που λέμε “στο πόδι”.Δεν

    Περισσότερα »

    Συνταγή από Λέρο με παραδοσιακά προϊόντα Λέρου από τον μάγειρα Χρήστο Μπούτση

    Συνταγή από Λέρο με παραδοσιακά προϊόντα Λέρου Λαλάς δια χειρός μάγειρα Χρήστου Μπούτση Υλικά 1 πακέτο ζυμαρικά λιγκουίνι της αρεσκείας σας 200gr. παστό κολιό #Λαλας

    Περισσότερα »

    Μέλι με κανέλα :Ο απόλυτος συνδυασμός για τον οργανισμό

    Το μέλι και η κανέλα είναι από τα πολυτιμότερα, θρεπτικότερα και υγιεινά τρόφιμα. Ο συνδυασμός τους αποτελεί αποτελεσματικό φάρμακο για όλα τα είδη ασθενειών!!! Δίνουν

    Περισσότερα »

    Σουντζουκάκια από φάβα

    Τα πιο νόστιμα σουτζουκάκια από φάβα , δια χειρός chef Ευαγγελίας Φωτεινιά. Υλικά 300γρ φάβα 1 λίτρο νερό, 1 μέτριο καρότο, 1 μέτριο κρεμμύδι, 80γρ

    Περισσότερα »