Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest

Γιώργος Φραντζής chef

Υλικά Για 4 άτομα

[lists style=”style6″ layout=”half”]

  • 250 γρ τυρί μασκαρπόνε
  • 4 μπισκότα σαβουαγιάρ
  • 2 αβγά χωρισμένα
  • 40 γρ ζάχαρη
  • 1 φασολάκι βανίλια
  • 2 φλυτζάνια espresso
  • 2 κ.σ μπράντι
  • 10 γρ κακάο
  • Για το γαρνίρισμα σοκολάτα κουβερτούρα

[/lists]

Παρασκευή

Βάζουμε σε μπολ τα ασπράδια των αβγών με μία πρέζα αλάτι , χτυπάμε να γίνουν μαρέγκα και το κρατάμε στην άκρη. Σε άλλο μπολ χτυπάμε τους κρόκους αβγών με τη ζάχαρη και τους σπόρους της βανίλιας , προσθέτουμε το μασκαρπόνε και ανακατεύουμε καλά .Στο τέλος προσθέτουμε τη μαρέγκα και με απαλές κινήσεις ομοιογενοποιούμε.

Σε κάθε ποτήρι προσθέτουμε λίγο από τη κρέμα.Σε μπολ ρίχνουμε τον καφέ espresso με το μπράντι βουτάμε για λίγο τα μπισκότα , τα σπάμε και τα μοιράζουμε στα ποτήρια.Γεμίζουμε με τη κρέμα , βάζουμε κακάο περιμετρικά στα ποτήρια και γαρνίρουμε με σχέδια σοκολάτας κουβερτούρα .

Καλή επιτυχία

 

mood_bad
  • Κανένα σχόλιο ακόμα.
  • chat
    Πρόσθεσε ένα σχόλιο
    [categories orderby=count]