Το πιο γλυκό σπίτι του κόσμου: Ζαχαροπλάστης έφτιαξε ένα σπίτι από σοκολάτα

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest

Οι λάτρεις της σοκολάτας μπορούν τώρα να νοικιάσουν ένα πραγματικό σπίτι φτιαγμένο εξ ολοκλήρου από σοκολάτα, που μαντεύουμε ότι θα μυρίζει πραγματικά υπέροχα. Ο Jean-Luc Decluzeau και ο γιος του αποφάσισαν να κατασκευάσουν ένα εξοχικό σπίτι 18 τ.μ. βγαλμένο κατευθείαν από τα όνειρα του Willy Wonka.

Το σπίτι χρειάστηκε 1.5 τόνους σοκολάτας για να χτιστεί και βρίσκεται σε απόσταση 32 χλμ. από το Αεροδρόμιο του Παρισιού, Σαρλ Ντε Γκωλ. Οι τοίχοι, η σκεπή, το τζάκι, ακόμα και η βιβλιοθήκη είναι όλα φτιαγμένα από κακάο και μπορεί να χωρέσει μέχρι και 4 άτομα.

Το πιο γλυκό σπίτι του κόσμου: Ζαχαροπλάστης έφτιαξε ένα σπίτι από σοκολάτα

Η υλοποίηση αυτού του ονείρου χρειάστηκε 600 ώρες προσεκτικής και λεπτομερούς δουλειάς. Η απορία που έχουμε μάλλον όλοι είναι πώς κατάφερε να το κρατήσει άθικτο κατά τη διάρκεια των ζεστών μηνών. Για να μη λιώσει λοιπόν, χρειάστηκε ένα πολύ λεπτό στρώμα βερνικιού. Επίσης, ο κατασκευαστής χρειάστηκε να εργαστεί με air-condition.

Το πιο γλυκό σπίτι του κόσμου: Ζαχαροπλάστης έφτιαξε ένα σπίτι από σοκολάτα

Τα κρεβάτια, το πάτωμα και το εξωτερικό τραπέζι είναι τα μόνα σημεία που δεν φτιάχτηκαν από σοκολάτα. Τα καλά νέα είναι ότι η τιμή ενοικίασης ανά βραδιά είναι μόνο 50 ευρώ. Και σε περίπτωση που αναρωτιέστε αν το σπίτι είναι βρώσιμο: Οι επισκέπτες θα μπορούν να καταναλώσουν ορισμένα διακοσμητικά αντικείμενα, όπως βιβλία, κεριά και πολυελαίους.

Αφού νοικιάσουν το δωμάτιο, οι επισκέπτες επίσης μπορούν να συμμετέχουν σε ένα εργαστήριο που είναι αφιερωμένο στη δημιουργία μικρών σοκολατένιων σπιτιών από τον ίδιο τον δημιουργό.

Το πιο γλυκό σπίτι του κόσμου: Ζαχαροπλάστης έφτιαξε ένα σπίτι από σοκολάτα

Πηγή  : Εναλλακτική  Δράση

mood_bad
  • Κανένα σχόλιο ακόμα.
  • Πρόσθεσε ένα σχόλιο

    Πρόσφατα άρθρα

    Ρόδος!Το άλλο νησί της ομορφιάς(l’ autre île de Beauté).Αφιέρωμα- ύμνος- από Γάλλους δημοσιογράφους

    Ένα αφιέρωμα που υμνεί την Ρόδο και τους κατοίκους της έκανε ο Γάλλος δημοσιογράφος Loïc Chenevas – Paule στην περιφερειακή ημερήσια εφημερίδα “La Provence” με

    Περισσότερα »

    Μελιτζανοσαλάτα σε φρυγανισμένο ψωμί με μαρμελάδα κόκκινης πιπεριάς και τυρί φέτα.Δια χειρός chef Δημήτρη Κουλλιά

    Μελιτζάνα αγάπη μου! Όποιος δεν έχει γευθεί το κηπευτικό που αποτελεί  ασπίδα του οργανισμού μας και συγκαταλέγεται στην dream team  της διατροφής μας απλά…χάνει! Στα

    Περισσότερα »

    Καρδιά μάλαμα η Κάσος

    Ένα ταξίδι στην Κάσο ειναι ένα ταξίδι στον χρόνο που δεν την έχει αγγίξει. Μας δίνει την ευκαιρία να ανακαλύψουμε την γνησιότητα της.. Τους ανθρώπους,

    Περισσότερα »

    Ροφός στιφάδο δια χειρός chef Γεωργίας Κουτσούκου. Παραδοσιακή συνταγή Σκοπέλου

    Γεύσεις που μας ταξιδεύουν , αρώματα που μας θυμίζουν ελληνικό νησί και θάλασσα. Ο ροφός στιφάδο είναι ένα “γλύκισμα” φαγητό , παραδοσιακό της Σκοπέλου. Η

    Περισσότερα »