Το πρώτο αντιοξειδωτικό κρουασάν απο μαθητές γυμνασίου -λυκείου

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest

Άρθρο της Ανθής Παζιάνου στην Καθημερινή

Μαθητές και μαθήτριες γυμνασίου – λυκείου Αγρας Λέσβου σε συνεργασία με τους καθηγητές τους έφτιαξαν το πρώτο αντιοξειδωτικό και βιολειτουργικό κρουασάν συμμετέχοντας στον σχολικό διαγωνισμό “Bravo Schools”.

Το ονόμασαν “Biolife” στηρίζοντας την υγιεινή διατροφή και υποστηρίζοντας πως τα ενεργειακά τρόφιμα μπορούν να δράσουν προληπτικά αλλά πολλές φορές και θεραπευτικά υπέρ της καλής υγείας του οργανισμού μας.

Τα συστατικά του έχουν όλα αντιοξειδωτική και αντιγηραντική δράση,ειδικά η αρώνια μελανόκαρπη,που ανήκει σε ένα από τα θρεπτικότερα φυτά, τα λεγόμενα «super foods» και κατέχει την πρώτη παγκόσμια θέση στη διεθνή κλίμακα των φαρμακευτικών φυτών.

Το άρθρο θα διαβάσετε εδώ :http://www.kathimerini.gr/1020003/article/epikairothta/ellada/mia-sxolikh-ypertrofh?fbclid=IwAR2jW2JxLI3AvIgHAkhwIjDy9v632sizCnS6f4SF729iGeFF

mood_bad
  • Κανένα σχόλιο ακόμα.
  • Πρόσθεσε ένα σχόλιο

    Πρόσφατα άρθρα

    Ρεβυθοκεφτέδες Καστελόριζου με σουσάμι

    Καστελλόριζο .Το ακριτικό νησάκι της Δωδεκανήσου που στέκεται περήφανα ανάμεσα σε δύο ηπείρους,μας καλωσορίζει με την ανόθευτη ομορφιά και την αρχοντιά των αναστηλωμένων αρχοντικών του.Ειδυλλιακός

    Περισσότερα »

    Μελιτερά , το ευωδιαστό παραδοσιακό γλυκό της Ανάφης

    Ανάφη !Ενας κρυφός παράδεισος δίπλα στην τουριστική Σαντορίνη, που διατηρεί αναλλοίωτη την γοητεία του με τα λιθόστρωτα ατμοσφαιρικά φωτισμένα καλντερίμια της Χώρας, τον Κάλαμο,  –

    Περισσότερα »

    Γεμιστό κολοκυθάκι του Αιγαίου με πιπεριές, λουκάνικο και βολάκι Τήνου από την chef Γεωργία Κουτσούκου

    Τήνος!Το νησί της Παναγιάς με την ξεχωριστή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, τις πεντακάθαρες αμμουδιές , τους απίστευτους περιστερώνες χτισμένους σε απάνεμα σημεία , τα πολιτιστικά της φεστιβάλ

    Περισσότερα »