Τσουρβάς-Τηλιακή ντοματόσουπα-

Συνταγή των chef
Αθανάσιος Σβανάς, Aggelos Koligliatis ,και Νώντας Κοκκώνης !

ΥΛΙΚΑ

2 τεμ. κρεμμύδι ψιλοκομένο
5 ώριμες ντομάτες τριμμένες
250 γρμ πλιγούρι
40ml ελαιόλαδο
2 λίτρα Νερό
Αλάτι πιπέρι ζάχαρη
Φρέσκος δυόσμος
200 γρμ τυρί Τήλου σε άλμη η φέτα τριμμένη
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι.Ρίχνουμε τις ντομάτες και αφήνουμε να σιγοβράσουν .Προσθέτουμε το πλιγούρι και το νερό σιγοβράζουμε για 40′ .Καρυκεύουμε και βάζουμε σε ατομικά μπολάκια.Τέλος πασπαλίζουμε με το τυρί και γαρνίρουμε με φύλλα δυόσμου και σερβίρουμε.

Spread the love
  • 3
    Shares