Τσουρβάς-Τηλιακή ντοματόσουπα-

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest

Συνταγή των chef
Αθανάσιος Σβανάς, Aggelos Koligliatis ,και Νώντας Κοκκώνης !

ΥΛΙΚΑ

2 τεμ. κρεμμύδι ψιλοκομένο
5 ώριμες ντομάτες τριμμένες
250 γρμ πλιγούρι
40ml ελαιόλαδο
2 λίτρα Νερό
Αλάτι πιπέρι ζάχαρη
Φρέσκος δυόσμος
200 γρμ τυρί Τήλου σε άλμη η φέτα τριμμένη
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι.Ρίχνουμε τις ντομάτες και αφήνουμε να σιγοβράσουν .Προσθέτουμε το πλιγούρι και το νερό σιγοβράζουμε για 40′ .Καρυκεύουμε και βάζουμε σε ατομικά μπολάκια.Τέλος πασπαλίζουμε με το τυρί και γαρνίρουμε με φύλλα δυόσμου και σερβίρουμε.

mood_bad
  • Κανένα σχόλιο ακόμα.
  • chat
    Πρόσθεσε ένα σχόλιο

    Πρόσφατα άρθρα

    Ο Γιάννης Χ/Γρηγορίου Πρόεδρος της Λέσχης Ελλήνων Κρεοτεχνών μιλάει στο Foodme

    Η συνάντηση μου με τον Γιάννη Χατζηγρηγορίου στην Expotrof τον Ιανουάριο ήταν μια ευχάριστη έκπληξη και η συνέντευξη μας ξαφνική αυτό που λέμε “στο πόδι”.Δεν

    Περισσότερα »

    Συνταγή από Λέρο με παραδοσιακά προϊόντα Λέρου από τον μάγειρα Χρήστο Μπούτση

    Συνταγή από Λέρο με παραδοσιακά προϊόντα Λέρου Λαλάς δια χειρός μάγειρα Χρήστου Μπούτση Υλικά 1 πακέτο ζυμαρικά λιγκουίνι της αρεσκείας σας 200gr. παστό κολιό #Λαλας

    Περισσότερα »

    Μέλι με κανέλα :Ο απόλυτος συνδυασμός για τον οργανισμό

    Το μέλι και η κανέλα είναι από τα πολυτιμότερα, θρεπτικότερα και υγιεινά τρόφιμα. Ο συνδυασμός τους αποτελεί αποτελεσματικό φάρμακο για όλα τα είδη ασθενειών!!! Δίνουν

    Περισσότερα »

    Σουντζουκάκια από φάβα

    Τα πιο νόστιμα σουτζουκάκια από φάβα , δια χειρός chef Ευαγγελίας Φωτεινιά. Υλικά 300γρ φάβα 1 λίτρο νερό, 1 μέτριο καρότο, 1 μέτριο κρεμμύδι, 80γρ

    Περισσότερα »