Τσουρβάς-Τηλιακή ντοματόσουπα-

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest

Συνταγή των chef
Αθανάσιος Σβανάς, Aggelos Koligliatis ,και Νώντας Κοκκώνης !

ΥΛΙΚΑ

2 τεμ. κρεμμύδι ψιλοκομένο
5 ώριμες ντομάτες τριμμένες
250 γρμ πλιγούρι
40ml ελαιόλαδο
2 λίτρα Νερό
Αλάτι πιπέρι ζάχαρη
Φρέσκος δυόσμος
200 γρμ τυρί Τήλου σε άλμη η φέτα τριμμένη
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι.Ρίχνουμε τις ντομάτες και αφήνουμε να σιγοβράσουν .Προσθέτουμε το πλιγούρι και το νερό σιγοβράζουμε για 40′ .Καρυκεύουμε και βάζουμε σε ατομικά μπολάκια.Τέλος πασπαλίζουμε με το τυρί και γαρνίρουμε με φύλλα δυόσμου και σερβίρουμε.

mood_bad
  • Κανένα σχόλιο ακόμα.
  • Πρόσθεσε ένα σχόλιο

    Πρόσφατα άρθρα

    Μελιτερά , το ευωδιαστό παραδοσιακό γλυκό της Ανάφης

    Ανάφη !Ενας κρυφός παράδεισος δίπλα στην τουριστική Σαντορίνη, που διατηρεί αναλλοίωτη την γοητεία του με τα λιθόστρωτα ατμοσφαιρικά φωτισμένα καλντερίμια της Χώρας, τον Κάλαμο,  –

    Περισσότερα »

    Γεμιστό κολοκυθάκι του Αιγαίου με πιπεριές, λουκάνικο και βολάκι Τήνου από την chef Γεωργία Κουτσούκου

    Τήνος!Το νησί της Παναγιάς με την ξεχωριστή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, τις πεντακάθαρες αμμουδιές , τους απίστευτους περιστερώνες χτισμένους σε απάνεμα σημεία , τα πολιτιστικά της φεστιβάλ

    Περισσότερα »

    Σεφουκλωτή από την Νάξο

    Πανέμορφα γραφικά ορεινά χωριά, υπέροχες παραλίες, εντυπωσιακή αρχιτεκτονική και αρχαιολογικά μνημεία, θαλάσσια σπορ, εστιατόρια και εκλεκτά τοπικά προϊόντα, είναι μόνο κάποια από αυτά που θα

    Περισσότερα »