Vegan μαγειρίτσα από το Vegan – Vegetarian εστιατόριο “To Marouli”

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest

Μια πιο υγιεινή εκδοχή της μαγειρίτσας  μας προτείνει η Μara Martinotti ιδιοκτήτρια του Vegan -Vegetarian εστιατορίου “To Marouli”

Yλικά

Μανιτάρια plevrotus  5  σε λεπτές φέτες

Σπανάκι baby  1 χούφτα 

Κρεμμύδια 2 κόκκινα 

1 πράσο

Άνηθο 1 χούφτα 

Κρέμα σόγιας 100 ml 

Αλάτι και πιπέρι για γεύση

 

Διαδικασία

Σε κατσαρόλα σοτάρουμε τα κρεμμύδια για 5 λεπτά, στη συνέχεια προσθέτουμε  τις λεπτές φέτες μανιτάρια και  τα φύλλα σπανάκι ψιλοκομμένα .

Μαγειρεύουμε για 10′ ανακατεύοντας. Προσθέτουμε ζεστό νερό, αλάτι πιπέρι , τη κρέμα σόγιας και μαγειρεύουμε για άλλα 10′ .

Ρίχνουμε τον άνηθο αφήνουμε να ρυθμιστεί για 6 ‘ ακόμα  και σερβίρουμε.

Καλή Ανάσταση !

mood_bad
  • Κανένα σχόλιο ακόμα.
  • Πρόσθεσε ένα σχόλιο

    Πρόσφατα άρθρα

    Λέρος.Ο ιδανικός ποδηλατικός προορισμός για τους λάτρεις του αθλήματος

    Για όσους αγαπούν το ποδήλατο, η Λέρος είναι ένας ιδανικός προορισμός για τους λάτρεις του συγκεκριμένου αθλήματος. Ο ιδιαίτερα δραστήριος Ποδηλατικός Σύλλογος Λέρου, έχει αναλάβει

    Περισσότερα »

    Σπλήνα μοσχαρίσια γεμιστή Λέρου δια χειρός chef Νικόλαου Σιφουνιού

    Στην Λέρο σε αυτόν τον γαστριμαργικό παράδεισο , η δύναμη και η απλότητα της αυθεντικής κουζίνας κυριαρχεί σε όλες τις συνταγές. Ταξιδεύουμε στις καταγάλανες θάλασσες

    Περισσότερα »

    Ρόδος!Το άλλο νησί της ομορφιάς(l’ autre île de Beauté).Αφιέρωμα- ύμνος- από Γάλλους δημοσιογράφους

    Ένα αφιέρωμα που υμνεί την Ρόδο και τους κατοίκους της έκανε ο Γάλλος δημοσιογράφος Loïc Chenevas – Paule στην περιφερειακή ημερήσια εφημερίδα “La Provence” με

    Περισσότερα »

    Μελιτζανοσαλάτα σε φρυγανισμένο ψωμί με μαρμελάδα κόκκινης πιπεριάς και τυρί φέτα.Δια χειρός chef Δημήτρη Κουλλιά

    Μελιτζάνα αγάπη μου! Όποιος δεν έχει γευθεί το κηπευτικό που αποτελεί  ασπίδα του οργανισμού μας και συγκαταλέγεται στην dream team  της διατροφής μας απλά…χάνει! Στα

    Περισσότερα »