Vegan μαγειρίτσα από το Vegan – Vegetarian εστιατόριο “To Marouli”

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest

Μια πιο υγιεινή εκδοχή της μαγειρίτσας  μας προτείνει η Μara Martinotti ιδιοκτήτρια του Vegan -Vegetarian εστιατορίου “To Marouli”

Yλικά

Μανιτάρια plevrotus  5  σε λεπτές φέτες

Σπανάκι baby  1 χούφτα 

Κρεμμύδια 2 κόκκινα 

1 πράσο

Άνηθο 1 χούφτα 

Κρέμα σόγιας 100 ml 

Αλάτι και πιπέρι για γεύση

 

Διαδικασία

Σε κατσαρόλα σοτάρουμε τα κρεμμύδια για 5 λεπτά, στη συνέχεια προσθέτουμε  τις λεπτές φέτες μανιτάρια και  τα φύλλα σπανάκι ψιλοκομμένα .

Μαγειρεύουμε για 10′ ανακατεύοντας. Προσθέτουμε ζεστό νερό, αλάτι πιπέρι , τη κρέμα σόγιας και μαγειρεύουμε για άλλα 10′ .

Ρίχνουμε τον άνηθο αφήνουμε να ρυθμιστεί για 6 ‘ ακόμα  και σερβίρουμε.

Καλή Ανάσταση !

mood_bad
  • Κανένα σχόλιο ακόμα.
  • Πρόσθεσε ένα σχόλιο

    Πρόσφατα άρθρα

    Μαρμαρίτες ή φωτόπιτες: Το παραδοσιακό γλυκό, παραμονή των Φώτων στην Κω

    Κάθε χρόνο αναβιώνει στην Κω  και στην Λήμνο ένα πολύ παλιό έθιμο! Οι κάτοικοι τηρώντας την παράδοση, ετοιμάζουν την παραμονή των Θεοφανείων ένα πολύ αγαπημένο

    Περισσότερα »

    Χοιρινό στον φούρνο: Παραδοσιακή συνταγή Λέρου δια χειρός chef Νικόλαου Σιφονιού

    Λέρος, το αρμονικό νησί της Αρτέμιδος! Το μικρό νησί με την μεγάλη ιστορία, ο ευλογημένος αυτός τόπος που οι ρυθμοί κυλούν πιο ήρεμα!Καταπράσινος, με πεδιάδες

    Περισσότερα »

    Φλαουνάκια (παραδοσιακά πιτάκια με χόρτα και σταφίδες) από την Μήλο

    Μήλος μαγική ! Σε σχήμα πετάλου δεν είναι ένα κλασικό Κυκλαδονήσι !Έντονη ηφαιστειακή δραστηριότητα χιλιάδες χρόνια πριν, έδωσε στην Μήλο τα σημερινά γεωλογικά χαρακτηριστικά της

    Περισσότερα »

    Καρπάθικος μπακλαβάς

    Κάρπαθος  ο άγριος παράδεισος! Ορεινή και βραχώδης με ιδιαίτερη φυσική ομορφιά, ψηλά βουνά με πυκνή βλάστηση , γραφικά ορεινά χωριά, ατέλειωτα μονοπάτια , αμμουδερές παραλίες

    Περισσότερα »