Μια πιο υγιεινή εκδοχή της μαγειρίτσας μας προτείνει η Μara Martinotti ιδιοκτήτρια του Vegan -Vegetarian εστιατορίου “To Marouli”
Yλικά
Μανιτάρια plevrotus 5 σε λεπτές φέτες
Σπανάκι baby 1 χούφτα
Κρεμμύδια 2 κόκκινα
1 πράσο
Άνηθο 1 χούφτα
Κρέμα σόγιας 100 ml
Αλάτι και πιπέρι για γεύση
Διαδικασία
Σε κατσαρόλα σοτάρουμε τα κρεμμύδια για 5 λεπτά, στη συνέχεια προσθέτουμε τις λεπτές φέτες μανιτάρια και τα φύλλα σπανάκι ψιλοκομμένα .
Μαγειρεύουμε για 10′ ανακατεύοντας. Προσθέτουμε ζεστό νερό, αλάτι πιπέρι , τη κρέμα σόγιας και μαγειρεύουμε για άλλα 10′ .
Ρίχνουμε τον άνηθο αφήνουμε να ρυθμιστεί για 6 ‘ ακόμα και σερβίρουμε.
Καλή Ανάσταση !
Πρόσθεσε ένα σχόλιο