Βραβείο σε πανελλήνιο διαγωνισμό Chef για δύο Ροδίτες

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest

Βραβείο σε πανελλήνιο διαγωνισμό Σεφ για δύο Ροδίτες

Μια ακόμη σημαντική γαστρονομική διάκριση κατάφεραν να κατακτήσουν δύο Ροδίτες Chef, δείγμα του υψηλού επιπέδου που υπάρχει στο νησί μας.

Πρόκειται για τον Αργύρη Γιαννόπουλο με καταγωγή από την Μαλώνα και την Λάρδο και τον Μιχάλη Χαραλάμπους από το Ασκληπειό.

Οι δύο τους συμμετείχαν ως δίδυμο στον 2ο πανελλήνιο διαγωνισμό Greek Chef που διεξάγεται στο πλαίσιο της μεγαλύτερης έκθεσης τροφίμων ΕΞΠΟΤΡΟΦ και κατάφεραν να κατακτήσουν την 3η θέση στην κατηγορία «ζεστό πιάτο, δημιουργική Ελληνική κουζίνα».

Το πιάτο που παρουσίασαν ήταν λαβράκι με σάλτσα τομάτας και λαχανικά της γης, με παραδοσιακό αναδομημένο κρητικό ντάκος.


Αμφότεροι εξέφρασαν την χαρά τους μιλώντας στην «Ροδιακή» γι’ αυτή τους την διάκριση, ενώ ετοιμάζονται το καλοκαίρι να επιστρέψουν και πάλι στo νησί μας για να εργαστούν στο «Moonlight Restaurant», το εστιατόριο του ξενοδοχείου Princess Andriana & Spa 5* στη Νότια Ρόδο.

Σημειώνεται ότι ο Αργύρης Γιαννόπουλος ολοκληρώνει φέτος την φοίτησή του σε σχολή μαγειρικής στην Αθήνα, ενώ ο Μιχάλης Χαραλάμπους το μεταπτυχιακό του στον ίδιο τομέα.

Πηγή : Βραβείο σε πανελλήνιο διαγωνισμό Σεφ για δύο Ροδίτες | Η ΡΟΔΙΑΚΗ http://www.rodiaki.gr/article/357300/brabeio-se-panellhnio-diagwnismo-sef-gia-dyo-rodites#ixzz4YUtoCrfh
Follow us: @irodiaki on Twitter | efimeridarodiaki on Facebook

mood_bad
  • Κανένα σχόλιο ακόμα.
  • chat
    Πρόσθεσε ένα σχόλιο

    Πρόσφατα άρθρα

    Ο Γιάννης Χ/Γρηγορίου Πρόεδρος της Λέσχης Ελλήνων Κρεοτεχνών μιλάει στο Foodme

    Η συνάντηση μου με τον Γιάννη Χατζηγρηγορίου τον Ιανουάριο στην Expotrof  ήταν μια ευχάριστη έκπληξη και η συνέντευξη μας ξαφνική αυτό που λέμε “στο πόδι”.Δεν

    Περισσότερα »

    Συνταγή από Λέρο με παραδοσιακά προϊόντα Λέρου από τον μάγειρα Χρήστο Μπούτση

    Συνταγή από Λέρο με παραδοσιακά προϊόντα Λέρου Λαλάς δια χειρός μάγειρα Χρήστου Μπούτση Υλικά 1 πακέτο ζυμαρικά λιγκουίνι της αρεσκείας σας 200gr. παστό κολιό #Λαλας

    Περισσότερα »

    Μέλι με κανέλα :Ο απόλυτος συνδυασμός για τον οργανισμό

    Το μέλι και η κανέλα είναι από τα πολυτιμότερα, θρεπτικότερα και υγιεινά τρόφιμα. Ο συνδυασμός τους αποτελεί αποτελεσματικό φάρμακο για όλα τα είδη ασθενειών!!! Δίνουν

    Περισσότερα »

    Σουντζουκάκια από φάβα

    Τα πιο νόστιμα σουτζουκάκια από φάβα , δια χειρός chef Ευαγγελίας Φωτεινιά. Υλικά 300γρ φάβα 1 λίτρο νερό, 1 μέτριο καρότο, 1 μέτριο κρεμμύδι, 80γρ

    Περισσότερα »