Βραβείο σε πανελλήνιο διαγωνισμό Chef για δύο Ροδίτες

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest

 

Βραβείο σε πανελλήνιο διαγωνισμό Σεφ για δύο Ροδίτες

Μια ακόμη σημαντική γαστρονομική διάκριση κατάφεραν να κατακτήσουν δύο Ροδίτες Chef, δείγμα του υψηλού επιπέδου που υπάρχει στο νησί μας.

Πρόκειται για τον Αργύρη Γιαννόπουλο με καταγωγή από την Μαλώνα και την Λάρδο και τον Μιχάλη Χαραλάμπους από το Ασκληπειό.

Οι δύο τους συμμετείχαν ως δίδυμο στον 2ο πανελλήνιο διαγωνισμό Greek Chef που διεξάγεται στο πλαίσιο της μεγαλύτερης έκθεσης τροφίμων ΕΞΠΟΤΡΟΦ και κατάφεραν να κατακτήσουν την 3η θέση στην κατηγορία «ζεστό πιάτο, δημιουργική Ελληνική κουζίνα».

Το πιάτο που παρουσίασαν ήταν λαβράκι με σάλτσα τομάτας και λαχανικά της γης, με παραδοσιακό αναδομημένο κρητικό ντάκος.


Αμφότεροι εξέφρασαν την χαρά τους μιλώντας στην «Ροδιακή» γι’ αυτή τους την διάκριση, ενώ ετοιμάζονται το καλοκαίρι να επιστρέψουν και πάλι στo νησί μας για να εργαστούν στο «Moonlight Restaurant», το εστιατόριο του ξενοδοχείου Princess Andriana & Spa 5* στη Νότια Ρόδο.

Σημειώνεται ότι ο Αργύρης Γιαννόπουλος ολοκληρώνει φέτος την φοίτησή του σε σχολή μαγειρικής στην Αθήνα, ενώ ο Μιχάλης Χαραλάμπους το μεταπτυχιακό του στον ίδιο τομέα.

Πηγή : Βραβείο σε πανελλήνιο διαγωνισμό Σεφ για δύο Ροδίτες | Η ΡΟΔΙΑΚΗ http://www.rodiaki.gr/article/357300/brabeio-se-panellhnio-diagwnismo-sef-gia-dyo-rodites#ixzz4YUtoCrfh
Follow us: @irodiaki on Twitter | efimeridarodiaki on Facebook

mood_bad
  • Κανένα σχόλιο ακόμα.
  • chat
    Πρόσθεσε ένα σχόλιο

    Πρόσφατα άρθρα

    Ο κορονοϊός δεν μεταδίδεται μέσω των τροφίμων. Από τον κύριο Νίκο Κατσαρό

    Από τον κύριο Νίκο Κατσαρό Διευθυντής Τμήματος Διατροφολογίας New York College. Επίτιμο Μέλος και Σύμβουλος Ελέγχου Τροφίμων ΙΝΚΑ Δωδεκανήσου και Γενικής Ομοσπονδίας Καταναλωτών Ελλάδος. Ο

    Περισσότερα »

    Οι παγκόσμιοι πόλεμοι και ο κορονοϊός: Φάρμακα τα όπλα του νέου πολέμου. Νίκος Κατσαρός

    Από τον κύριο Νίκο Κατσαρό .Επίτιμο μέλος και Σύμβουλος Ελέγχου Τροφίμων ΙΝΚΑ Δωδεκανήσου και Γενικής Ομοσπονδίας καταναλωτών Ελλάδος, διευθυντής Τμήματος Διαιτολογίας και Διατροφολογίας New York

    Περισσότερα »

    Μένουμε Ελλάδα και στηρίζουμε τις ελληνικές επιχειρήσεις και παραγωγούς μας

    Όταν η επιδημία του Κορωνοϊού ηρεμήσει και ο κίνδυνος τελειώσει, ας κάνουμε κάτι για την Πατρίδα μας, αφού μας περιμένει ένας νέος οικονομικός γολγοθάς. Ας

    Περισσότερα »

    Ρόδος. Τα Εστιατόρια και.. τα μάτια μας. Ο Γιάννης Κλούβας μιλάει στο Foodme

    Ο αγαπητός Γιάννης Κλούβας τέσσερις φορές εκλεγμένος πρόεδρος των Εστιατόρων , σύμβουλος του Επιμελητηρίου και ΠΟΕΣΕ και αντιπρόεδρος του ΟΕΒΕΔ – Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων

    Περισσότερα »

    Πολύχρωμες ταλιατέλες με λαχανικά και γροθοτυράκι Σύρου “Ζωζεφίνος” από την chef Ευαγγελία Φωτεινιά

        Συνταγή από την chef Ευαγγελία Φωτεινιά  Υλικά 800 γρ ταλιατέλες 80 γρ ελαιόλαδο 100 γρ κολοκυθάκι 100 γρ μελιτζάνα 100 γρ καρότο 100

    Περισσότερα »

    Μπακαλιάρος ντολμαδάκια με σκορδάτη πατζαροσαλάτα από τον chef Γιώργο Μαρκάκη

    Υλικά για ντολμαδάκια 1 κιλό μπακαλιάρος παχύς 200 γρ. ρύζι γλασέ 100 γρ. ρύζι κίτρινο 300 γρ. κληματόφυλλα 4 τομάτες τριμμένες 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο

    Περισσότερα »