Απο τον chef Γιώργο Φραντζή

Υλικά

750 ml γάλα
250 γρμ σοκολάτα κουβερτούρα λιωμένη σε μπεν-μαρί
1 ξυλαράκι κανέλας
1/2 κ.γ υγρή βανίλια η 1 βανίλια
Φλούδα από 1/2 πορτοκάλι .

Τρόπος παρασκευής

Τοποθετούμε σε κατσαρολάκι όλα τα υλικά και ανακατεύουμε συνεχώς σε μέτρια φωτιά  μέχρι να ενωθούν καλά .
Όταν αρχίσει να βράζει το αποσύρουμε  από την φωτιά,αφήνουμε για 2′ αφαιρούμε το ξύλο κανέλας και την φλούδα πορτοκαλιού και σερβίρουμε το ρόφημα ζεστό!

Καλή απόλαυση !

mood_bad
  • Κανένα σχόλιο ακόμα.
  • chat
    Πρόσθεσε ένα σχόλιο

    Πρόσφατα άρθρα

    Από τα προσφυγικά camps στο δικό τους καφέ – μπαρ στη Θεσσαλονίκη

    Μια ωραία ιστορία ανοίγει τις πόρτες της από αυτή την Κυριακή στη γειτονιά της Ολύμπου. Ο Αλή και ο Μαχμούντ, μετανάστης από την Αλγερία και πρόσφυγας από τη Συρία αντίστοιχα, ένωσαν

    Περισσότερα »

    Η Ολλανδία καλύπτει τις στάσεις λεωφορείων με εκατοντάδες φυτά ως δώρο προς τις μέλισσες(video)

    Οι οροφές εκατοντάδων στάσεων λεωφορείου έχουν καλυφθεί με φυτά ως ένα δώρο προς τον πληθυσμό των μελισσών σε μια πόλη της Ολλανδίας. Συγκεκριμένα 317 στάσεις

    Περισσότερα »

    Συνταγή για Φανουρόπιτα

    Δύο μέρες πριν τη μεγάλη γιορτή του Αγίου Φανουρίου δημοσιεύουμε τη συνταγή του αγαπημένου μας Μερκούρη Αρφαρά!   ΥΛΙΚΑ 1 κούπα σπορέλαιο 3 κούπες αλεύρι

    Περισσότερα »