Απο τον chef Γιώργο Φραντζή

Υλικά

750 ml γάλα
250 γρμ σοκολάτα κουβερτούρα λιωμένη σε μπεν-μαρί
1 ξυλαράκι κανέλας
1/2 κ.γ υγρή βανίλια η 1 βανίλια
Φλούδα από 1/2 πορτοκάλι .

Τρόπος παρασκευής

Τοποθετούμε σε κατσαρολάκι όλα τα υλικά και ανακατεύουμε συνεχώς σε μέτρια φωτιά  μέχρι να ενωθούν καλά .
Όταν αρχίσει να βράζει το αποσύρουμε  από την φωτιά,αφήνουμε για 2′ αφαιρούμε το ξύλο κανέλας και την φλούδα πορτοκαλιού και σερβίρουμε το ρόφημα ζεστό!

Καλή απόλαυση !

mood_bad
  • Κανένα σχόλιο ακόμα.
  • chat
    Πρόσθεσε ένα σχόλιο

    Πρόσφατα άρθρα

    Μέλι με κανέλα :Ο απόλυτος συνδυασμός για τον οργανισμό

    Το μέλι και η κανέλα είναι από τα πολυτιμότερα, θρεπτικότερα και υγιεινά τρόφιμα. Ο συνδυασμός τους αποτελεί αποτελεσματικό φάρμακο για όλα τα είδη ασθενειών!!! Δίνουν

    Περισσότερα »

    Σουντζουκάκια από φάβα

    Τα πιο νόστιμα σουτζουκάκια από φάβα , δια χειρός chef Ευαγγελίας Φωτεινιά. Υλικά 300γρ φάβα 1 λίτρο νερό, 1 μέτριο καρότο, 1 μέτριο κρεμμύδι, 80γρ

    Περισσότερα »

    Το κρασοτύρι Κω εντάχθηκε στη Κομισιόν ως προϊόν Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης

    Το τυρί της πόσιας ή αλλιώς το κρασοτύρι της Κω, είναι ένα λευκό τυρί από πρόβειο ή κατσικίσιο γάλα, που βαπτίζεται και ωριμάζει στην οινολάσπη.

    Περισσότερα »